Ans Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 W zwykły Bełchatowski szary dzień podobno folia z Czech, której nie można u nas dostać a ja.... tam wole białe S6 Szymona ciekawe jakby RS6 wygladalo w bialym
wladi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Właśnie dobrze napisane....szary dzień a tu....kolor po oczach wali....mi się podoba:decayed:
szymeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Widzę że najwyższa pora coś bo się nudzi i wałkujecie w kółko RS6
szymeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 zdradz co bedzie zamiast rs6 c7 Na razie powiem tylko tyle, że moja bidnieńka S6 jedzie do Swarzędza a później do Piaseczna
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Widzę że najwyższa pora coś odjebać bo się nudzi i wałkujecie w kółko RS6 dwa paski przez auto w czerwonym macie ??
szymeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Widzę że najwyższa pora coś odjebać bo się nudzi i wałkujecie w kółko RS6 dwa paski przez auto w czerwonym macie ?? Na razie tak jak u Mirona mobile.de mi się gotuje
peter22 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 czyli prowadzisz na wzmocnienie skrzyni czy coś się
Arturoo Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 czyli prowadzisz na wzmocnienie skrzyni czy coś się zjebało ma znajomych co mu mętlik w głowie robią :decayed::decayed: ---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ----------
szymeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 czyli prowadzisz na wzmocnienie skrzyni czy coś się Jakby się zjebało to raczej bym się nie chwalił Stoi w DE do odbioru z papierami oclony itp. mobile.de
kaju Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 czyli prowadzisz na wzmocnienie skrzyni czy coś się zjebało Jakby się zjebało to raczej bym się nie chwalił Stoi w DE do odbioru z papierami oclony itp. mobile.de miałeś nie gadać! za tydzień Ci kopa zasadze
szymeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 czyli prowadzisz na wzmocnienie skrzyni czy coś się zjebało Jakby się zjebało to raczej bym się nie chwalił Stoi w DE do odbioru z papierami oclony itp. mobile.de miałeś nie gadać! za tydzień Ci kopa zasadze Nie przeżywaj pożyjemy zobaczymy, pojadę po Vipera wrócę Ferrari
szymeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 czyli teraz szukasz zabawki Zdecydowanie tak
kaju Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 czyli teraz szukasz zabawki Zdecydowanie tak za robote byś się wziął!
dziadek Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 czyli prowadzisz na wzmocnienie skrzyni czy coś się zjebało Jakby się zjebało to raczej bym się nie chwalił Stoi w DE do odbioru z papierami oclony itp. mobile.de Chłopaku a ty wiesz co to pedał sprzęgła?
wladi Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Pedała pewnie kojarzy ale sprzęgło...wątpię
szymeniu Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 czyli prowadzisz na wzmocnienie skrzyni czy coś się zjebało Jakby się zjebało to raczej bym się nie chwalił Stoi w DE do odbioru z papierami oclony itp. mobile.de Chłopaku a ty wiesz co to pedał sprzęgła? Zdarzało mi się wajchować biegami
kiciafirerek Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 czyli prowadzisz na wzmocnienie skrzyni czy coś się zjebało Jakby się zjebało to raczej bym się nie chwalił Stoi w DE do odbioru z papierami oclony itp. mobile.de miałeś nie gadać! za tydzień Ci kopa zasadze Nie przeżywaj pożyjemy zobaczymy, pojadę po Vipera wrócę Ferrari
ohm Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Ferrari wypuściło ostatnio kombi. Nieźle wygląda nawet:
Rekomendowane odpowiedzi