kaju Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Szymon w środe jade do Wrocka, mozna by sie spiknac i porownac Twoja Ske do seryjnego RSa... czemu nie w czwartek chętnie bym popatrzył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 A ja tak czy siak chętnie bym popatrzył ...wyciapane z tapatalka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Szymon w środe jade do Wrocka, mozna by sie spiknac i porownac Twoja Ske do seryjnego RSa... Zgadamy się na kom. tak jak ostatnio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Szymon w środe jade do Wrocka, mozna by sie spiknac i porownac Twoja Ske do seryjnego RSa... Zgadamy się na kom. tak jak ostatnio Ty misiaczku daj znać co miałeś dać znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2014 Szymon w środe jade do Wrocka, mozna by sie spiknac i porownac Twoja Ske do seryjnego RSa... Zgadamy się na kom. tak jak ostatnio Ty misiaczku daj znać co miałeś dać znać FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 kuredu, A6 sprzedane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Tak. Pierwsi ludzie ktorzy przyjechali po kazde auto od razu kupili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 jak dobre auto to wiadome, że pierwszy poważny kupujący weźmie. ja póki co próbuję sprzedać Q7mki.. stwierdzam, że ludzie to idioci i chamy. przepraszam Szymon za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Szymon w środe jade do Wrocka, mozna by sie spiknac i porownac Twoja Ske do seryjnego RSa... Szymeniu, Kuredu, a może w tym miesiącu macie wolny ostatni weekend i wpadniecie do Ingolstadt na RS Treffen? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Wolny weekend to ja bede mial we wrześniu... Kuzwa jeden dzien i juz moje sławne w Lublinie na FB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Wolny weekend to ja bede mial we wrześniu...Kuzwa jeden dzien i juz moje sławne w Lublinie na FB takie czasy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majkel20 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10262018_522888271148417_6426504883320805648_n.jpg o tym mówisz? :decayed: 2 przekozaki.... Szkoda Szymek że jednak rezygnujesz z RS6... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Fajna rejestracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Wolny weekend to ja bede mial we wrześniu... Kuzwa jeden dzien i juz moje sławne w Lublinie na FB To akurat nie dobre info:kwasny: Auta prezentują się niesamowicie, ale ujęcie "mordy" bardziej mi pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcintuchola Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1.0-9/10262018_522888271148417_6426504883320805648_n.jpgo tym mówisz? :decayed: 2 przekozaki.... Szkoda Szymek że jednak rezygnujesz z RS6... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Nieźle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Szymeniu, Volkswagen usłyszał o wyczynach Twojej S6 Sportmile, wkur*ili się,że łoisz Lambo i wysłali ciężką artylerię. Zdjęcia z dziś, Warszawa: nr.1 i nr.2 że tak powiem... mózg rozje8any. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Szymon w środe jade do Wrocka, mozna by sie spiknac i porownac Twoja Ske do seryjnego RSa... Szymeniu, Kuredu, a może w tym miesiącu macie wolny ostatni weekend i wpadniecie do Ingolstadt na RS Treffen? Cóż to takiego i z czym to się je ---------- Post dopisany at 17:56 ---------- Poprzedni post napisany at 17:55 ---------- Szymeniu, Volkswagen usłyszał o wyczynach Twojej S6 Sportmile, wkur*ili się,że łoisz Lambo i wysłali ciężką artylerię. Zdjęcia z dziś, Warszawa:nr.1 http://i1183.photobucket.com/albums/x480/karolpietrasiak/DSC02644_zps410f0e91.jpg i nr.2 http://i.imgur.com/VgOKje3.jpg że tak powiem... mózg rozje8any. widziałem na FB, ale to jakiś event chyba, albo akcja promo Lepiej żeby przysłali coś mocniejszego bo to może niedługo nie wystarczyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Fajna rejestracja Czarny bedzie mial taka sama tyle ze W2. Jeden spacer do parku i od razu zdjecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Dwa rodzynki to co się dziwisz . a jak jeszcze dwa obok siebie stoją to ludzie cykają foty. a czasem szyb już nie masz brudnych od paluchów, jak zaglądają do środka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi