jedrekx Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 w Passacie mam Sessanty i jak na razie nie narzekam ale Passat nawet do Twojego 2.0TFSI to kupa, jeśli chodzi o osiągi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 tez Sessanty mam i narazie sa najlepsze jakie miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 szymeniu: opony nadal masz sessanty? jak się sprawują? czemu akurat one? Verdestein sessanta to dla mnie najlepsze letnie opony na jakich jezdzilem. Jak zjezdze dziadowskie Bridgestony to od razu Sessanta wlatuja na koła. Tu mnie zaskoczyłeś, nie jeździłem na V, ale nie jeździłem też na niczym lepszym od potenzy:eusathink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Sessanty ojciec mial na x5 i mega sobie chwalil. Zakupilem na ten rok i ja to potestuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ja też miałem na A4 i jak na chwilę obecną złego słowa nie dam powiedzieć - cicha, super klejąca i bardzo wytrzymała, nawet na FWD. Teraz trzeba uważać, bo podobno bywają przypadki, że strzelają Vredki w poprzek bieżnika - było nawet o tym na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 szymeniu: opony nadal masz sessanty? jak się sprawują? czemu akurat one? Zrobiłem na nich 40 tkm, bardzo dobra opona, ogarniała ponad 500PS nie gubiła trakcji zbytnio ani na zimno ani na mokro. Stosunek cena-jakość bardzo dobry. Jedyny minus to tak jak Bartek pisał są głośne, zwłaszcza w deszczu ale to pewnie kwestia bieżnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Sorki za OT, ale też jestem użytkownikiem już drugiego kompletu sessanty i następny też taki będzie, ktoś pisał że się ścierają szybciej niż inne z klasy premium, ale opona która trzyma się drogi musi się ścierać a jazda na mokrym pozytywnie zaskakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abram Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Według mnie sessenata to mega cienka opona w rwd 5xx km nie miałem w ogóle trakcji przy oponie 285 kupiłem potenze s001 i od 60 km/h można jechać pełnym "ogniem" na verdsteinach potrfiła trakcja mrugać przy 130 km/h jak wbijało 3 bieg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pasigd Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Sesanta nie jest oponą stworzoną do RWD/ do RWD jest bardziej polecam Vorti Na której w Quattro jest urwanie głowy, bajecznie odprowadza wode i klei Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Tak czytam o tych oponach i zaczalem sie nad nimi zastanawiac ,tyle ze ja potrzebowalbym w rozmiarze 265/30/20 i .. albo cos zle szukalem ,albo te opony nie wystepuja wogole w tym akurat rozmiarze ... ,ktos to moze potwierdzic ? Sorki za OT ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Tak czytam o tych oponach i zaczalem sie nad nimi zastanawiac ,tyle ze ja potrzebowalbym w rozmiarze 265/30/20 i .. albo cos zle szukalem ,albo te opony nie wystepuja wogole w tym akurat rozmiarze ... ,ktos to moze potwierdzic ?Sorki za OT ... Z tego co widziałem najszersze w tym modelu mają 255 (podobno wynika to z konstrukcji bieżnika) kup 255 i zrób lekki naciąg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Szymon w środe jade do Wrocka, mozna by sie spiknac i porownac Twoja Ske do seryjnego RSa... Szymeniu, Kuredu, a może w tym miesiącu macie wolny ostatni weekend i wpadniecie do Ingolstadt na RS Treffen? Cóż to takiego i z czym to się je to coś takiego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abram Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2014 Ja miałem na aucie 285/35 r18, tylko że ja ich nie kupowałem może jakieś podróbki miałem dlatego nie kleiły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hardjack Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 :slina: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Po co wrzucacie foty innych aut i kolesi do tematu Szymka??? Tak są RSy w Pl cieszmy się ale czemu robić śmietnik w temacie o swietnym S6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Szymek , skrzynia już wzmocniona ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 :slina:https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10267773_658176780902697_3888214505045659057_n.jpg Rozumiem, że Pan Karmowski to nie jest sławny JOKER, który to się ostatnio oklejał w taki sam kolorek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 :slina:https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-prn2/t1.0-9/10267773_658176780902697_3888214505045659057_n.jpg Rozumiem, że Pan Karmowski to nie jest sławny JOKER, który to się ostatnio oklejał w taki sam kolorek? To są ziomki, auto jest jedno i to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Dzięki za info A auto Karmowskiego, czy tego jego ziomka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi