Sqizzy Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Co wyszło z tym R8 ? Czyżby to był powód sprzedaży S6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tymonA4 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ten wątek powinien być w dziale baśnie Andersena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Ten wątek powinien być w dziale baśnie Andersena Z jakiego powodu ? Że kogoś stać na zabawę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Co wyszło z tym R8 ? Czyżby to był powód sprzedaży S6 Im mniej wiesz, tym krócej siedzisz Ten wątek powinien być w dziale baśnie Andersena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 25 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Szymek moze sie wybierzesz z nami do Kamienia jak sie Audi nie sprzeda jakis puchar na zakonczenie by wpadł pewnie pojedzie spora ekipa z Gliwickich http://a4-klub.pl/slaskie-91/21-22-06-2014-automaster-show-kamien-slaski-wyscigi-1-4-mili-327086/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Szymek moze sie wybierzesz z nami do Kamienia jak sie Audi nie sprzeda jakis puchar na zakonczenie by wpadł pewnie pojedzie spora ekipa z Gliwickich http://a4-klub.pl/slaskie-91/21-22-06-2014-automaster-show-kamien-slaski-wyscigi-1-4-mili-327086/ No to jak się nie sprzeda to wpadam tak jak rok temu z Wami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz00 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 już rozumiem dlaczego nie GTR, dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PatrykA3 Opublikowano 27 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2014 Wiem, że nie ładnie tak podglądać ale widziałem na fb ze jest kupiec na ese;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 za szybkie to! ostatnio wnet mi dupe urwałeś na światłach w LT-ku jak przez krzyżówkę przejeżdżałem we Wrocku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Szymek moze sie wybierzesz z nami do Kamienia jak sie Audi nie sprzeda jakis puchar na zakonczenie by wpadł pewnie pojedzie spora ekipa z Gliwickich http://a4-klub.pl/slaskie-91/21-22-06-2014-automaster-show-kamien-slaski-wyscigi-1-4-mili-327086/ No to jak się nie sprzeda to wpadam tak jak rok temu z Wami Tylko nie myśl że będziesz stał obok mnie (jak rok temu) - może i masz białe auto ale nie masz wklęsłych felg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 za szybkie to! ostatnio wnet mi dupe urwałeś na światłach w LT-ku jak przez krzyżówkę przejeżdżałem we Wrocku Kiedy i gdzie Bartku to było ? Trza było trąbić ---------- Post dopisany at 14:55 ---------- Poprzedni post napisany at 14:55 ---------- Szymek moze sie wybierzesz z nami do Kamienia jak sie Audi nie sprzeda jakis puchar na zakonczenie by wpadł pewnie pojedzie spora ekipa z Gliwickich http://a4-klub.pl/slaskie-91/21-22-06-2014-automaster-show-kamien-slaski-wyscigi-1-4-mili-327086/ No to jak się nie sprzeda to wpadam tak jak rok temu z Wami Tylko nie myśl że będziesz stał obok mnie (jak rok temu) - może i masz białe auto ale nie masz wklęsłych felg Już nie postoje bo eSiok poszedł w świat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 PL czy poza granicę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Lublin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 No to stary szacun - szybko poszła - aczkolwiek osobiście troszkę się dziwię że tak szybko się nacieszyłeś ---------- Post dopisany at 15:27 ---------- Poprzedni post napisany at 15:26 ---------- Ps. poszła do Knurowa - szukałem czegoś żeby mieć czym do garażu po A5 podjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 ale to fakt, szybciutko poszła. ja z Q7 się bujam już drugi miesiąc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 No to stary szacun - szybko poszła - aczkolwiek osobiście troszkę się dziwię że tak szybko się nacieszyłeś---------- Post dopisany at 15:27 ---------- Poprzedni post napisany at 15:26 ---------- Ps. poszła do Knurowa - szukałem czegoś żeby mieć czym do garażu po A5 podjechać Zwyczajnie czas na zmiany, jak brałem S6 to myślałem o rodzinie, teraz pora być egoistą A już mi mówili że nie pójdzie bo "stjunowana" itp. a tu koleś przyjechał obejrzał, mówi za***ista bierę a po przejażdżce miał banana jak ja wtedy przy Lambo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 no to temat do zamknięcia. fajna była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Szkoda... Będzie nowy temat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WIŚNIA Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 za szybkie to! ostatnio wnet mi dupe urwałeś na światłach w LT-ku jak przez krzyżówkę przejeżdżałem we Wrocku Kiedy i gdzie Bartku to było ? Trza było trąbić na pewno we Wrocławiu:grin: gdzie dokładnie nie pamiętam,bardziej się skupiłem na ucieczce z krzyżówki jak zobaczyłem kątem oka jak coś białego rusza na spod świateł i bardzo szybko się zbliża,dopiero w lusterku skojarzyłem auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 28 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 A miałem jeszcze sprawdzić te 700 kunia to tylko dane było 540 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi