szymeniu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Bardzo dobrze, jedyny problem to dobrze kupić, nie zjechany z fajnym przebiegiem serwisowany. Ogólnie auto bardzo mile wspominam i było dla mnie mega szybkie kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Ona jest dalej szybką Marek mnie przewiózł meksyk 150 i jakbyś jechał 70km/h . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 No i jak Ci się podobała ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuredu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Sorry ja od kwietnia będę miał komplet na pokładzie i ciężko by Ci było między dwoma fotelikami z tyłu siedzieć, a ja taki sam zwykły śmiertelnik jak każdy inny. No ja też w kwietniu pierwszy fotelik wkładam auta i powiem szczrze że trzeba zmienić stare nawyki. Ostatnio z takim 10 tygodniowym jechałem to kurcze trzeba uważać żeby się dziecko od przeciążeń nie połamało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Mojego od maleńkości uczę co jest najlepsze i bardzo mu się to podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Gratulejszon Mój syn tez ma niezłą furę http://s2.postimage.org/4je6eilqt/IMAG0387.jpg <br /><br /> i to nawet po lifcie fajne sa te babycary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 lansowóz dla niemowlaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Szymeniu nie potrzebujesz kogos ogarnietego do pracy ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 CV (kilka zdań o sobie) na PW i zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 No i jak Ci się podobała ? za***iste auto i tek kolor- już wcześniej chorowalem na czerwonego avanta ale teraz już nie ma ...uja we wsi żebym nie miał takiego za kilka lat. Piękne Uto trochę tunel porysowany ale reszta f*ck ---------- Post dopisany at 21:47 ---------- Poprzedni post napisany at 21:46 ---------- CV (kilka zdań o sobie) na PW i zobaczymy He he zaraz i ja Ci podeśle Nie będziesz kiedyś u nas w Świętokrzyskim?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 A to jakiś forumowy nabór??:decayed: To ja też wyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Młody ty chyba korespondencyjnie będziesz pracował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Tunel porysowany i przycisk od start/stop był zajechany. To idzie nawet paznokciami zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Tunel porysowany i przycisk od start/stop był zajechany. To idzie nawet paznokciami zrobić Ooooo właśnie miałem pytać przycisk start stop sam dokładałeś czy już był bo to chyba opcja?? Parę rysek,było ale całe auto jak mówię meega meega piękne nawet nie ładne PIĘKNE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 To może i ja wyślę, jak myślicie częste podważenie zdania szefa to zaleta czy wada bo ja tak lubię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jasne tylko że to była kolosalna różnica. dlatego wysuwam taki wniosek bo nie sądzę żeby zastrzyk 40PS pozwolił się zbliżyć. jak kiedys stanalem seria 265PS obok takiej samej B6, jak moja tylko 2,5TDI po sofcie (ok. 200PS), to tez byla mega przepasc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jak będę potrzebował to zawsze lepiej dać komuś znajomemu zarobić. A swoją drogą pracy niby nie ma, a wcale kogoś konkretnego nie tak łatwo znaleźć. Wszystko to magistry bez przyuczenia. Prawda jest taka że przyszedł jeden na obsługę CNC marki DMG i jak nastawy zrobił to wrzeciono rozjebał, a inny w trakcie wymiany narzędzia z magazynu zrobił twardy reset i cały magazyn z prędkością kilku metrów/sek jebnął we wrzeciono. Ale takich historii to ja mam na pęczki. Skala jest na 2/10 kumatych 3 mairę ogarnia temat a połowa to powinna stać i patrzeć nic poza tym u mnie w C6 key less był już fabrycznie, ja w ogóle nic nie dokładałem do tego auta mechanicznie. Ogólnie było dopasione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 To może i ja wyślę, jak myślicie częste podważenie zdania szefa to zaleta czy wada bo ja tak lubię Nam to pomoże więc pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 A czym się zajmuje twoja firma? Chyba było gdzieś pisane ale nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 16 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Jak jesteś w IRL to looknij tutaj Instant UpRight - Quality & Strength You Can Trust to tak mniej więcej i sporo jeszcze innych rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi