kuredu Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 4 sek to jest bez LC na filmiku więc wydaje się że poniżej 4 da bez problemu radę, ale to auto po programie. Bez programu myślę że 4.0 nie da rady zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Ja tu o serii piszę.Nierealne.Mam pytanko.Szymeniu jakie osiągi masz wpisane w ksiązeczce obsługi samochodu? ---------- Post dopisany at 16:41 ---------- Poprzedni post napisany at 16:40 ---------- OK już wiem 4,8 sek 0-100km/h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 na 2 filmiku wychodzi 3.5s do 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jak do tego doszedłeś? że to 3,5 sekundy?stoperem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 3 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 W serii dane wpisane są 4,5 sek. sedan i 4,6 dl avanta. Już raz było wyjaśniane o co chodzi z wynikiem poniżej 4 sekund w serii. Ta modyfikacja i pomiar to jest box z d*py a wyniki i tak są nieziemskie. Natomiast film poniżej jest od APR'a co raczej jest dość wiarygodne. Nie kręćcie gówno-burzy o nic. Powiedziałem zrobię dolot, wydech i program a później zobaczymy. Zresztą swoje teorie opieram nie na swoim widzi mi się tylko po zebraniu sporej dawki informacji. A jeszcze jedna mała dygresja, wystarczy lekko dłubnąć rev limiter żeby dwójkę na trojkę przepinać na czerwonym polu. Teraz dwójkę zawsze zrzuca przy 97-98km/h. Na zagranicznych forach jakoś nikt do tego nie ma obiekcji, a mierząc nawet zwykłym stoperem i tak wychodzi sporo poniżej 4 sekund. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 oczami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 oczami :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skrab Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 Jedynie z Maserati wygrywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mgtan Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 cięzkie duże limuzyny a czasy niczym prosiaki czy wyżyłowane evo itp 13,9 sek 0-200... na taką ciężką wielka krowe to czasy rewelacyjne... to tyle co 430-440 konne EVO VII/VIII/IX... Zaskakujące jest natomiast to że do 100km/h ta cięzka krowa ma lepszy czas niż takie EVO ale przy 200km/h czas jest zblizony... 480-490 konne EVO ma czas 100-200 około 9,2 sek... 0-200 koło 12,2-12,3 mówie o czasach z RL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 3 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2013 oczami :grin: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 szymeniu, takie są efekty oddania RS6 do sportmile filmik z dzis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buba Opublikowano 8 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2013 Fura Hortexa. 100-200 ~5s:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 siemka koledzy po długiej nieobecności, widziałem już dzisiaj na FB. Fura konkret ---------- Post dopisany 09-02-2013 at 09:18 ---------- Poprzedni post napisany 08-02-2013 at 18:05 ---------- Poniżej zdjęcie jak moja żona użytkuje uturbione V8, trasa i delikatnie przez kawałek WRO. 3 osoby i trochę gratów w bagażniku. Wiem że to mało istotne przy tym aucie i silniku ale po prostu zaskakuje mnie ten samochód tym że jadąc w trasę w miarę spokojnie spalanie jest na poziomie 10L i na zbiorniku robię ponad 600km Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 przy takiej predkosci moj tez pali 7:wink: a jak popatrze troszke dluzej na pedal gazu to jest 27:decayed: moj rekord do 150kmh to 700km na 90 litrach ale znam kolesi co i po 900 zrobili ale to juz nie jest jazda tylko slimaczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Fajny wynik spalania:thumbup1: mam jedno pytanie może głupie ale co to znaczy tryb 4-cylindrowy...? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 ma rolzaczanie cylindrow czyi zamiast wsztykich 8 miu uzywa tylko 4 gdy jedzie powoli w trybie miejskim i nie potrzebuje mocy cylinder on demand sie to nazywa czyli cylindry na zadanie jak trza dzialaja jak nie to nie u mnie tej opcji nie ma zreszta jak by byla i tak by pewnie nie miala sie kiedy wlaczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 9 Lutego 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 Kiedy jedziesz spokojnie auto przelacza sie w tryb V4 odlacza co drugi cylinder. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beny Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 ok dzięki Brysio:wink: tak sie właśnie domyślałem ale nie chciałem strzelić babola:decayed: ---------- Post dopisany at 11:34 ---------- Poprzedni post napisany at 11:32 ---------- Kiedy jedziesz spokojnie auto przelacza sie w tryb V4 odlacza co drugi cylinder. Czego to już nie wymyślą dooobre:naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 no dobre i niby jakies oszczednosci to daje nie wiem bo nie mialem okazji sprawdzic ale co za duzo elektroniki to nie zdrowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ohm Opublikowano 9 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2013 wedlug mnie taki system jest DUUUUUŻO lepszy i skuteczniejszy od tego popieprzonego start-stop. proste, nie zapieprzasz- połowa garów OFF i gitara, a nie jakieś gaszenie auta co chwile. jak tylko wsiadam, od razu to wyłączam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi