radzio06 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Witam,. Chciałem do swojej B5 z 2001r założyć chromowe nakładki na lusterka lecz nigdzie ich nie moge dostać gdyż są tylko wystawione do modeli do 01,99r, bo ponoc lusterka po lifcie od 99r do 01r maja inny kształt i nie ebda te pasować. Potrzebuje takie nakładki ale spasowane do lifta od 99 do 01r, spotkał sie juz ktoś z tym? Gdzie takie coś znajde? Pozdrawiam
Mati_23 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 zamiast nakładek kup sobie normalne lusterka firmy in-pro super jakość tu masz aukcje NAKŁADKI NA LUSTERKA CHROMOWE IN.PRO AUDI A4 A6A8 (2679126959) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
radzio06 Opublikowano 11 Października 2012 Autor Opublikowano 11 Października 2012 Wiem juz je widziałem bardzo ładne. W tym rzecz, że szukam samych nakładek z tego względu, że z kasiorką stoję jak stoję i jak na razie nie moge dać 300zł na takie cacka Za tą kasę mam przyciemnione szybeczki ;P
a4-freunde Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 to przyciemnij szyby i zbierz kase na lusterka .... nie rób nic pól srodkami albo szukaj na allegro okazji czasami sa takie sam tak zroiłem auto .... i jestem zdania szukajcie a znajdziecie ..... pozdro
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 daruj sobie nakładki, tak pieknie wyglądaja przez szybe jak na nie patrzysz, że po tygodniu to zerwiesz:whistling: jak sie bawic to tylko kompletne obudowy in-pro, albo lakier chrom i malowac swoje obudowy http://www.custom-shop.pl/pic/hok/MC00.jpg do tego dobra baza
radzio06 Opublikowano 11 Października 2012 Autor Opublikowano 11 Października 2012 W sumie to maccie razję, zalęży mi żeby to było dobre i ładnie wygłądało, bo tandety w takim aucie bym nie chciał a myśałem, że te nakładki bedą ok bo ludzie niby kupują ale jak po pewnym czasie mają wyglądać strasznie to podziękuje i pozbieram kasiorkę i założe obudowy jednak Dzięki koledzy za pomoc
Kowi87 Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 to nie chodzi po pewnym czasie, bo efektu chromu to nie stacaą, ale po naklejeniu zobaczysz co znaczy n ie estetycznosc w wykonankiu
Mati_23 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 no dokładnie miałem kiedyś to badziewie w aucie i zerwałem od razu jak przywiozłem autko nie pali się pozbierasz kaskę i kupić in-pro i na pewno będziesz zadowolony w dodatku swoje stare obudowy sprzedasz i coś ci się tam zwróci zawsze albo zrób tak jak pisze Kowi87 maluj w chrom
radzio06 Opublikowano 12 Października 2012 Autor Opublikowano 12 Października 2012 A jeżeli chodzi malowanie w chrom to tez będzie dobre rozwiązanie? Jaki będzie tego efekt? Wydaję mi się, że napewno nie taki jak in-pro. |Malował juz ktoś tak?
Kowi87 Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 jak zrobisz to porządnie i zastosujesz tą farbe co wkleiłem to efekt bedzie dobry, tylko kwestia malowac według zaleceń, z tym ze to drogo moze wyjsć a spreye typu chrom odpusc sobie:wink:
Mati_23 Opublikowano 13 Października 2012 Opublikowano 13 Października 2012 podjechałem do znajomego lakiernika i z tym malowaniem w chrom to powiedział żeby odpuścić za drogo wychodzi ten interes a efekt jest umiarkowany wiec musisz sam zdecydować
radzio06 Opublikowano 13 Października 2012 Autor Opublikowano 13 Października 2012 Czyli chyba najlepsze będą obudowy in-pro
RafuZG Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 te inpro można jakoś zeszlifować żeby uzyskać szczotkowane aluminium?
Mati_23 Opublikowano 14 Października 2012 Opublikowano 14 Października 2012 tak najlepiej in-pro a co do szlifowania to nie wiem nigdy nie widziałem zeby ktoś miał taki pomysł hehe
MATI766 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ja mam takie nakładki na sprzedaż zainteresowanych pisać pw
Rekomendowane odpowiedzi