Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

e-Sport Counter-Strike 1.6 ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie odnajduje serwa

Opublikowano

d*pa, lecę dogrywać :)

This server is using a newer protocol ( 48 ) than your client ( 47 ). You should check for updates to your client

Opublikowano

mam to samo co teraz robic

Opublikowano

rozgryzles to ?

Opublikowano

To był serwer steamowy, punisher go podał :kwasny: Wracamy na ten pierwszy, bo mało osób.

---------- Post dopisany at 22:16 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ----------

31.186.84.74:27711

Opublikowano

Opublikowano

nie wchodźcie.. Grają odpaleńce na wh i aimach :facepalm::facepalm: raymax potwierdzi :whistling: nie ma co wchodzić.

Opublikowano
gramy gdzieś?

Niestety chłopaki poszli. Dzisiaj był pogrom:naughty: WhyMe miałeś mnie pokarać? :nabijasie: Gdzieś polazł?

2013_01_23_00003.jpg

Opublikowano

Połowe tej gry latałem z pompką albo piz*oletem, nie masz się czym chwalić Duds :banan: Poza tym pamiętaj, że jesteś dopalony... skilla nie masz za grosz, sam fart i czity czasami :decayed: A tamci odpaleni to masakra XD "nie nie, nic nie mam" a drugi do niego "widzisz ich? gdzie są?" :D celowanie przez ściany to już w ogóle bez krycia się

Opublikowano

gramy cos bo wrocilem i cos moge pokarac

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ----------

chodzcie pojdziemy na piaskownice i juz

Opublikowano
Połowe tej gry latałem z pompką albo piz*oletem, nie masz się czym chwalić Duds :banan: Poza tym pamiętaj, że jesteś dopalony... skilla nie masz za grosz, sam fart i czity czasami :decayed: A tamci odpaleni to masakra XD "nie nie, nic nie mam" a drugi do niego "widzisz ich? gdzie są?" :D celowanie przez ściany to już w ogóle bez krycia się

:polew::polew::polew: A farta trochę dzisiaj było, z resztą sam widziałeś :grin: Yebany tylko patrzył mi w monitor :polew:

a co do tamtych odpalonych to nic nie zrobimy, będzie nasz serwer to będzie spokój :whistling: Nawet z wh słabi jak barszcz :doh: Dopiero jak aima odpalił to wyszedłem..

---------- Post dopisany at 22:41 ---------- Poprzedni post napisany at 22:40 ----------

gramy cos bo wrocilem i cos moge pokarac

---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:38 ----------

chodzcie pojdziemy na piaskownice i juz

no właśnie na piaskownicy latają odpaleni... Ja mogę jeszcze gdzieś pograć :wink:

Opublikowano

To dajcie jakies ip i wchodzimy

kolacja poczeka :D

Opublikowano

Junior mi to podał, wchodźcie.

79.133.192.47:27062

Opublikowano

ok wchodzimy

Opublikowano

Jean też lubi pograć :decayed:

2rw194yc.gif

Opublikowano

Dzięki za grę. Czekamy na resztę wpłat i zamawiam serwer :wink:

Opublikowano
gramy gdzieś?

Niestety chłopaki poszli. Dzisiaj był pogrom:naughty: WhyMe miałeś mnie pokarać? :nabijasie: Gdzieś polazł?

http://s2.postimage.org/7xa2f4zk5/2013_01_23_00003.jpg

Po coś to wklejał :whip2::decayed::decayed:, nie no dzisiaj Piotrek rozwalał, a mi nie szło kompletnie, jedna akcja fajna i to tyle :facepalm:.

P.S. Nie wysyłaj mi więcej linków do wh, chyba, że sprawdzone, nie potrzebuje trojanów.... :facepalm:

:decayed::decayed:

Opublikowano
gramy gdzieś?

http://s2.postimage.org/7xa2f4zk5/2013_01_23_00003.jpg

Po coś to wklejał :whip2::decayed::decayed:, nie no dzisiaj Piotrek rozwalał, a mi nie szło kompletnie, jedna akcja fajna i to tyle :facepalm:.

P.S. Nie wysyłaj mi więcej linków do wh, chyba, że sprawdzone, nie potrzebuje trojanów.... :facepalm:

:decayed::decayed:

:polew::polew::polew:

BTW Ale na DMie Ci dobrze szło zanim zaczęliśmy grać :naughty: