Duds Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 193.33.177.30:27111 hasło esl123 Proszę żeby ktoś podwiesił A tu kilka mapek żeby potem nie trzeba było pobierać. To nie są wszystkie, ale jakąś część można sobie pobrać maps.rar - Speedy Share - upload your files here
xxxSzYbAxxx Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 yyyy chłopaki można sie przyłaczyć do kilku headshooootów ?:decayed:
xxxSzYbAxxx Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Ty nie boli Cie że nawet boty Cię killowały?
kaju Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Ty nie boli Cie że nawet boty Cię killowały? Niech milczy
Chuck Norris Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 193.33.177.30:27111 hasło esl123Proszę żeby ktoś podwiesił A tu kilka mapek żeby potem nie trzeba było pobierać. To nie są wszystkie, ale jakąś część można sobie pobrać maps.rar - Speedy Share - upload your files here Też zagram , ostatni raz grałem chyba z Wami na naszym serwerze, znowu Duds cziter będzie nas jechał .
Chuck Norris Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Co Ty, nie grałem odkąd skończył się serwer Haha jasne , pewno jedno się nie zmieniło, że WhyMe będzie zamykał tabele
kaju Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Co Ty, nie grałem odkąd skończył się serwer Haha jasne , pewno jedno się nie zmieniło, że WhyMe będzie zamykał tabele Ja...
Duds Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Jeszcze moją siostrę wciągnę dzisiaj, ale ona dosyć kara Naciapane z kalkulatora
Chuck Norris Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Jeszcze moją siostrę wciągnę dzisiaj, ale ona dosyć kara Naciapane z kalkulatora Cała rodzina widzę gra w cs-a . Kobieta będzie to kulturka musi być .
kaju Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Jeszcze moją siostrę wciągnę dzisiaj, ale ona dosyć kara Naciapane z kalkulatora Cała rodzina widzę gra w cs-a . Kobieta będzie to kulturka musi być . Oczywiście wszyscy "słyszymy" się na TS?
Chuck Norris Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Mi raczej mikro nie działa, ale zobacze jeszcze . Albo podjade zaraz do tesco kupie jakiś shit za 20 zeta.
kaju Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Mi raczej mikro nie działa, ale zobacze jeszcze . Albo podjade zaraz do tesco kupie jakiś shit za 20 zeta. Zuch chopok
WhyMe? Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Co Ty, nie grałem odkąd skończył się serwer Haha jasne , pewno jedno się nie zmieniło, że WhyMe będzie zamykał tabele Ja wam kurfa fory daje a wy dalej tego nie rozumiecie
Chuck Norris Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Co Ty, nie grałem odkąd skończył się serwer Haha jasne , pewno jedno się nie zmieniło, że WhyMe będzie zamykał tabele Ja wam kurfa fory daje a wy dalej tego nie rozumiecie :polew: Jendka muszę pojechać coś kupić, bo nawet słuchawki nie działają jakiś yebany kabelek się oderwał . Dzielnie posłużyły ponad 4 lata .
Chuck Norris Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Już zakupiłem słuchawki markowej firmy CANYON ZA CAŁE 24,99 , moge najebiać .
Rekomendowane odpowiedzi