Tomeks Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 noi po ptokach , , niestety to jeszcze nie ten odcinek [br]Dopisany: 08 Czerwiec 2008, 22:54 _________________________________________________ale spórzcie na to z drugiej strony ,to Polak strzelił te 2 bramki Polak???? johnybravo nie bluznij
michu93 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 yhy a te swoje lezki w tym przypadku to moze sobie wsadzic w d... wspolczuje tym ktorzy zrobili zakupy w media markt - kto robil? przyznac sie bez bicia!
johnybravo Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 no polak polak , ale chociaz Kubica pokazał klase
wesoly1601 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 finał będzie jak wrócimy do domu...
mirek31071977 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ta promocja Media Markt to tylko dowód jak oni byli pewni,że nasi przerżną.A teraz już trzeba następne mecze wygrać.Nasi w tym też nigdy nie byli dobrzy jak coś trza"musieć"tak,że jestem pełen najgorszych przeczuć co do powtórki z 2 ostatnich mistrzostw świata.
Młody Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 yhy a te swoje lezki w tym przypadku to moze sobie wsadzic w d... wspolczuje tym ktorzy zrobili zakupy w media markt - kto robil? przyznac sie bez bicia! Miałem ochote ale mysle sobie tak kupię sobie a i tak przegrają mineło 5 min. i a może wygrają :th: ale już nie było TV i dobrze
Tomeks Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 proponuje w tym tygodniu spoty pod MedieMarkt,w calej Polsce,kazdy bierze minimum 10 jajek i punktualnie o 24.00 napierda..my czekam na odzew
wesoly1601 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 I dobrze że nie kupiłeś Nie dość że by Ci kasy nie oddali to jeszcze były by to pieniądze wyrzucone... za okno po dzisiejszym meczu <lol2>
Młody Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 proponuje w tym tygodniu spoty pod MedieMarkt,w calej Polsce,kazdy bierze minimum 10 jajek i punktualnie o 24.00 napierda..my czekam na odzew Tak jeszcze falgi klubowe weź ze sobą
pet3r Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 no to Leo ma przejebane za tą reklamę... :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 ja po tylu piwach ,a Oni co? przegrali? ,ale Robert Kubica wygral,na forum bmw chyba szaleja...
wesz82 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 tyle przepisow nalamalem zeby obejrzec jak chlopaki kopia tylki szkopom a tu zonk!jutro to bedzie przesrane bo mam blisko granice i szkopki beda sie dumnie wozic a flagami ale za to robercik pokazal klase w klasie-brawo robert
wit.s Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 wypisuje Podolskiego z narodu Polskiego!!!!!!! wypieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (...) itd A poza tym w domu wszyscy zdrowi, a dostawca towar na pewno w niezmiennej jakości dostarcza? Robaczki. Zamknijcie ten wątek, bo zaraz usłyszę, że to wszystko, przez spisek, żydów, masonów i cyklistów. Z całym szacunkiem-ja rozumiem, że żal mąci umysł, ale chyba dla nikogo ni jest nowością, że dostaliśmy wpie*dol bo jesteśmy ciency jak barszcz, a nie dlatego, że Podolski jest "zdrajcą"
Młody Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 tyle przepisow nalamalem zeby obejrzec jak chlopaki kopia tylki szkopom a tu zonk!jutro to bedzie przesrane bo mam blisko granice i szkopki beda sie dumnie wozic a flagami ale za to robercik pokazal klase w klasie-brawo robert Ty też możesz dumnie wozic flagi klubu zawsze to cos
domjenick Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 mecz ogladalem w angielskiej wersji jezykowej no i glowny bohater rozmowy-Alan Shyrer,nota bene byly gracz New Castle(najblizszy klub pilkarski premier ship ode mnie)pojechal z nasza obrona,w sumie mial racje,ale pochwalil Ebiego za to,....ze biegal najwiecej kolo bramki niemieckiej... na zimno mozna bylo posluchac,co inni maja do powiedzenia ,na temat naszej gry,nikt nie obstawial wygranej dla nas,...moze jeszcze z grupy wyjdziemy... o jedno sie nie martwie jutro w pracy-nikt mi nie powie nic zlego,BO ANGLII TAM NIE MA W OGOLE :polew:
hornet Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 To teraz mecz o wszystko i mecz honoru i do domu
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Z całym szacunkiem-ja rozumiem, że żal mąci umysł, ale chyba dla nikogo ni jest nowością, że dostaliśmy wpie*dol bo jesteśmy ciency jak barszcz, a nie dlatego, że Podolski jest "zdrajcą" zgadzam się w 1000 % :gwizdanie:
Tomeks Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 wypisuje Podolskiego z narodu Polskiego!!!!!!! wypieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee (...) itd A poza tym w domu wszyscy zdrowi, a dostawca towar na pewno w niezmiennej jakości dostarcza? Robaczki. Zamknijcie ten wątek, bo zaraz usłyszę, że to wszystko, przez spisek, żydów, masonów i cyklistów. Z całym szacunkiem-ja rozumiem, że żal mąci umysł, ale chyba dla nikogo ni jest nowością, że dostaliśmy wpie*dol bo jesteśmy ciency jak barszcz, a nie dlatego, że Podolski jest "zdrajcą" wit.s,wyluzuj chlopie masz 36 czy 63 lat ,ten watek,jak i caly dzial "na kazdy temat" jest "z przymruzeniem oka",nie spinaj sie tak kup sobie VIAGRE i napewno jeszcze dasz rade :th:
Rekomendowane odpowiedzi