vauxhall95 Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 karty rabatowe dostaniesz do ksiazki serwisowej gratis:wink: Z amber-goldu czy pekao wolisz?
majuDJ Opublikowano 27 Listopada 2012 Autor Opublikowano 27 Listopada 2012 karty rabatowe dostaniesz do ksiazki serwisowej gratis:wink:Z amber-goldu czy pekao wolisz? ---------- Post dopisany 27-11-2012 at 22:52 ---------- Poprzedni post napisany 10-11-2012 at 18:08 ---------- Setup zimowy czyli stal ori VW + Dunlop Winter Sport 3d 195/65/R15 91T oraz lakier zabezpieczony na zimę woskiem Turtle Wax PTFE Premium Car Wax ( z teflonem.. ) Zobaczymy ile wytrzyma na karoserii, bo jestem ciekawy czy lepszy niż twardy wosk w płynie SONAX.
emay Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 mega straciła na wyglądzie ta octavia.
majuDJ Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Opublikowano 28 Listopada 2012 To tylko setup zimowy nie mam zbytecznej kasy by wkładać w drugi komplet alusów.
sokal Opublikowano 28 Listopada 2012 Opublikowano 28 Listopada 2012 Wszystko fajnie ale te klamki to muszę przyznać że strasznie zalatują Tesco No ale jak już założyłeś Dunlop'y to może wreszcie śniegiem sypnie
majuDJ Opublikowano 28 Listopada 2012 Autor Opublikowano 28 Listopada 2012 Dunlopy są na wszelki wypadek nie chce być nigdzie w trasie zaskoczony. Z tego co widzę z prognoz to śnieg w mojej okolicy Lublina może się pokazać dopiero 5- 6 grudnia, ale ja w takie prognozy dalekosiężne nie wierzę. A co do klamek to zostaną bo mi się podobają ( uspławniają niedosyt braki chrom pakietu w Octavce i nawet zgrywają się z letnimi grafitowymi felgami), zresztą to klamki Miloteca SKODA: Octavia I, Superb I, Fabia I, Octavia II, Fabia II, Nakładki na klamki chromowe s dziurkami, Milotec - eshop - AGAUTO - Tuning shop oferuje felgi, spoilery, sprężyny obniżające, zawieszenia, lampy przezroczyste Angel Eyes, Day Line, off-road o
grzesio700 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Fajniutka choć i tak nie dorównuje nawet w 1% do mojej T4 <br /><br /> Volkswagen Caravelle Multivan "ATLANTIS" • grzesio70 • autoWcentrum.pl
sokal Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Fajniutka choć i tak nie dorównuje nawet w 1% do mojej T4http://s18.postimage.org/870308fhx/DSC01633.jpg <br /><br /> Volkswagen Caravelle Multivan "ATLANTIS" grzesio70 autoWcentrum.pl To może założysz sobie własny wątek?
skrab Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Fajniutka choć i tak nie dorównuje nawet w 1% do mojej T4http://s18.postimage.org/870308fhx/DSC01633.jpg <br /><br /> Volkswagen Caravelle Multivan "ATLANTIS" • grzesio70 • autoWcentrum.pl jaki typek
kuba.olkusz Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 wnętrze to juz krzyczy o ratunek, ta skóra na boczkach drzwi i siedziskach to juz brązowa jest
majuDJ Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2013 Spoko na wiosnę będzie mały detaling Kosmetyki samochodowe, auto kosmetyki | CarSPA) Na razie nie mam sensu ruszać w taką pogodę. Oraz pranie parą podłogi i podsufitki itp itd .
Mitshi Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Fajniutka choć i tak nie dorównuje nawet w 1% do mojej T4http://s18.postimage.org/870308fhx/DSC01633.jpg <br /><br /> Volkswagen Caravelle Multivan "ATLANTIS" • grzesio70 • autoWcentrum.pl :polew:
skrab Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Spoko na wiosnę będzie mały detaling Kosmetyki samochodowe, auto kosmetyki | CarSPA) Na razie nie mam sensu ruszać w taką pogodę. Oraz pranie parą podłogi i podsufitki itp itd . Skodę sprzedałeś ,a teraz będziesz renowacje siedzeń robił? a taka miała być super ...... jak i e46..
Mitshi Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Spoko na wiosnę będzie mały detaling Kosmetyki samochodowe, auto kosmetyki | CarSPA) Na razie nie mam sensu ruszać w taką pogodę. Oraz pranie parą podłogi i podsufitki itp itd . Skodę sprzedałeś ,a teraz będziesz renowacje siedzeń robił? a taka miała być super ...... jak i e46.. Skoda sprzedana?
skrab Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Spoko na wiosnę będzie mały detaling Kosmetyki samochodowe, auto kosmetyki | CarSPA) Na razie nie mam sensu ruszać w taką pogodę. Oraz pranie parą podłogi i podsufitki itp itd . Skodę sprzedałeś ,a teraz będziesz renowacje siedzeń robił? a taka miała być super ...... jak i e46.. Skoda sprzedana? http://a4-klub.pl/marki-150/sprzedam-skode-octavie-1-l-and-k-1-9tdi-110km-czarny-liftback-24999zl-zamiana-a4b6-258224/
majuDJ Opublikowano 20 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2013 Nie , bo to czarna perła Mozambiku zostaje w domu. jak zresztą jej konkurent cenowy B5 '99 za 26 tys zł
Mitshi Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Spoko na wiosnę będzie mały detaling Kosmetyki samochodowe, auto kosmetyki | CarSPA) Na razie nie mam sensu ruszać w taką pogodę. Oraz pranie parą podłogi i podsufitki itp itd . Skodę sprzedałeś ,a teraz będziesz renowacje siedzeń robił? a taka miała być super ...... jak i e46.. Skoda sprzedana? http://a4-klub.pl/marki-150/sprzedam-skode-octavie-1-l-and-k-1-9tdi-110km-czarny-liftback-24999zl-zamiana-a4b6-258224/ To czegoś nie rozumiem. Skoda sprzedana, a na wiosnę będzie czyszczona w Car SPA?
MAGIC87 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Zamieszczone przez MAGIC87 ulalal.... Igiełka jak E46 które było idealne do momentu az sie nie sprzedało:decayed: O takiej perle jak moja czarnula to możesz sobie pomarzyć. Tyle co miałeś problemów ze swoim AWX to ja nie będę miał przez następne 10 lat Tak jest jak się kupuje ulepa od handlarza/dziadka/turka " igiełka" z Niemiec? Ja to posiadam nawet fakturę na 89,900zł za moją skodę. Serwisowana w ASO, wystarczy poczytać mój temat a dowiesz się że były właściciel grosza na nią nie oszczędzał. Głupcze... bo inaczej nie moge Cie nazwac... nie miałem zadnych problemów ze swoim... Nic sie nie wysrało przez ponad 3,5 roku. i nie kupiłem u zadnego turka dziadka z koscioła itd:wink: aaa i doczytałem ze sprzedałes własnej kobiecie w tej Cenie:decayed: świeta juz były zeby Ci taki prezent robic ... 24999 za skode z 2001:grin:
Kowi87 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Opublikowano 20 Stycznia 2013 Spoko na wiosnę będzie mały detaling Kosmetyki samochodowe, auto kosmetyki | CarSPA) Na razie nie mam sensu ruszać w taką pogodę. Oraz pranie parą podłogi i podsufitki itp itd . Skodę sprzedałeś ,a teraz będziesz renowacje siedzeń robił? a taka miała być super ...... jak i e46.. Skoda sprzedana? http://a4-klub.pl/marki-150/sprzedam-skode-octavie-1-l-and-k-1-9tdi-110km-czarny-liftback-24999zl-zamiana-a4b6-258224/ To czegoś nie rozumiem. Skoda sprzedana, a na wiosnę będzie czyszczona w Car SPA? przerejestrował na żone/dziewczyne/kochanke, co według mnie nie jest mądrym posunięciem:polew::polew:
Rekomendowane odpowiedzi