Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Skoda na wypasie czyli Octavia I 1.9TDi Laurin&Klement :)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MajuDJ ?

funny-skoda_00380286.jpg

Opublikowano
:grin: szmalu miał jak lodu :grin:

kub sobie taka octawie nową na wypasie w polskim salonie , znajdź numer do prowidenta :polew: , dobrze że na zachodzie sprzedają 3.0 tdi taniej jak 1.9 tdi 116km z resztkami kebaba na tylnim siedzeniu . Pozdrowionka

Panowie wszyscy do salonów po skody:polew:

Opublikowano
Jak byście czytali ze zrozumieniem :) Ona nie jest na sprzedaż.

po tym jak sperzedałes E46 i pozniej opisałes jakie to idealne było, nie sadze zeby ktokolwiek chciał kupic cos od Ciebie:decayed:

Chłopaki nie płaczą - Po tym co Tu zobaczyłem .... - YouTube

:decayed:

k,MjE4NzY3MzcsNTEyMjkxNzM=,f,memy_true_story_duzy_MP_medium.jpg

Opublikowano

kub sobie taka octawie nową na wypasie w polskim salonie , znajdź numer do prowidenta :polew: , dobrze że na zachodzie sprzedają 3.0 tdi taniej jak 1.9 tdi 116km z resztkami kebaba na tylnim siedzeniu . Pozdrowionka

Nie ,wszyscy kupujmy audi B5 z milionowym przebiegiem ale licznikowe 170 tyś a później debatujmy miesiąc czasu na forum bo coś niechce palić.:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Miłośniki audi nawet nie potraficie przyznać że chłopak kupił fajne auto

Opublikowano

Nie ,wszyscy kupujmy audi B5 z milionowym przebiegiem ale licznikowe 170 tyś a później debatujmy miesiąc czasu na forum bo coś niechce palić.:polew::polew::polew::polew::polew::polew::polew: Miłośniki audi nawet nie potraficie przyznać że chłopak kupił fajne auto

Chłopie tu nie chodzi o auto :facepalm:

Opublikowano

tu chodzi tylko o auto , a pier...... głupot i docinek powinien być osobny dział:decayed:

Opublikowano

Ej, sama Octavia to bardzo dobre autko :good::decayed:

Opublikowano
Ej, sama Octavia to bardzo dobre autko :good::decayed:

No to witaj w klubie z Majem

Opublikowano

Nie gadaj że Octavki to złe autka... :whistling:

Opublikowano

no nie jest zle pewnie ze dobre, ale nie ta liga co audi

to wkoncu kompakt przerosniety ale zawsze

Opublikowano
  • Autor

A4 b5 za to jest moim zdaniem za małe i ciasne w porównaniu do innych aut segmentu D. Ja tam nie widzę różnicy w komforcie jazdy pomiędzy Octavką L&K a moim byłym A4 B5 1.9TDI. Audi było tylko lepiej wyciszone, ale tam jak rozkodowałem sobie VIn Audi to z wyposażenia było jakiegoś dodatkowe wzmocnienia w zderzakach i dodatkowe wyciszenie i może dlatego. No i te podświetlenie na czerwono ( czerwono biało) i zegary były ciekawsze. A w Octavce bagażnik dużo większy, miejsca na nogi z tylu dla pasażerów na podobnym poziomie co w A4 B5. Jak by podjechać pod jakaś laskę co się nie zna na motoryzacji i pozmieniać emblematy z Skody na VW/Audi to by uwierzyła, że jedzie w VW lub Audi

Opublikowano
A4 b5 za to jest moim zdaniem za małe i ciasne w porównaniu do innych aut segmentu D. Ja tam nie widzę różnicy w komforcie jazdy pomiędzy Octavką L&K a moim byłym A4 B5 1.9TDI. Audi było tylko lepiej wyciszone, ale tam jak rozkodowałem sobie VIn Audi to z wyposażenia było jakiegoś dodatkowe wzmocnienia w zderzakach i dodatkowe wyciszenie i może dlatego. No i te podświetlenie na czerwono ( czerwono biało) i zegary były ciekawsze. A w Octavce bagażnik dużo większy, miejsca na nogi z tylu dla pasażerów na podobnym poziomie co w A4 B5. Jak by podjechać pod jakaś laskę co się nie zna na motoryzacji i pozmieniać emblematy z Skody na VW/Audi to by uwierzyła, że jedzie w VW lub Audi

Jednak Ty to jesteś dobry as

Opublikowano

Kolego a A4 to co to jest ? ta sama wielkoś co octawia w audi b6 combi bagażnik ma 455l pojemności a skoga octawia 600l poj ma przepaśny bagażnik i tyle samo miejsca w srodku co audi wiem bo miałem octawie zaj...... auto ,mam audi b6 wiec mam porównanie / a w dodatku zawitało do mnie drugie auto w garażu pasat b6 i ciekawostka klasa wyższa od A4 i octawi jeśli chodzi o wielkość bagażnik passata ma 600l poj tyle co octawia wiadome jest że pasat ma wiecej miejsca ztyłu co octawia i jeszcze jedno octawia sedan i audi A4 B5 wygrywa octawia ładniejsza więkasza , bagaznik jak w combi i miej awaryjna myślcie co chcecie, pewnie miłośnicy audi mie zlinczują ale jeśli nie macie porównania to się nie wypowiadajcie że octawia to ; nie bo to skoda zobaczcie jak się ta firma rozwija i wcale nie jestem przedstawicielem skody octawi ale mam porównanie a ze skody został tylko znaczek bo to tak naprawdę vw

Opublikowano

:polew::polew::polew:

Opublikowano

:polew::polew::polew:

:polew:

dziś wstałem lewą nogą ale zaglądając tu wszystko się zmieniło i wiem, że to będzie fajny dzień:kox:

Opublikowano
Kolego a A4 to co to jest ? ta sama wielkoś co octawia w audi b6 combi bagażnik ma 455l pojemności a skoga octawia 600l poj ma przepaśny bagażnik i tyle samo miejsca w srodku co audi wiem bo miałem octawie zaj...... auto ,mam audi b6 wiec mam porównanie / a w dodatku zawitało do mnie drugie auto w garażu pasat b6 i ciekawostka klasa wyższa od A4 i octawi jeśli chodzi o wielkość bagażnik passata ma 600l poj tyle co octawia wiadome jest że pasat ma wiecej miejsca ztyłu co octawia i jeszcze jedno octawia sedan i audi A4 B5 wygrywa octawia ładniejsza więkasza , bagaznik jak w combi i miej awaryjna myślcie co chcecie, pewnie miłośnicy audi mie zlinczują ale jeśli nie macie porównania to się nie wypowiadajcie że octawia to ; nie bo to skoda zobaczcie jak się ta firma rozwija i wcale nie jestem przedstawicielem skody octawi ale mam porównanie a ze skody został tylko znaczek bo to tak naprawdę vw

tez od grudnia mam w domu Octavie I (potrzebne mi bylo auto z dużym bagażnikiem i hakiem)

jezdzi sie nia naprawde fajnie, widocznosc super, miejsca duza jak na klase kompakt, ale... nigdy w zyciu Skoda Octavia I nie dorowna jakoscia wykonania Audi B5 i nie wazne czy to bedzie wersja GLX czy LaurinKlement.

co innego Octavia II, gdzie materialy w srodku, spasowanie blach i inne są juz jak najbardziej na wysokim poziomie

Opublikowano

"Jak by podjechać pod jakaś laskę co się nie zna na motoryzacji i pozmieniać emblematy z Skody na VW/Audi to by uwierzyła, że jedzie w VW lub Audi"

MajuDJ - dziękuję , już mam dzień udany :grin:, bujanie w obłokach i Skoda - do tej sytuacji idealnie podszedł mi ten oto obraz :

6048554fcd7a4551e6e7e2deecbf2ecf.jpg

Opublikowano

tez od grudnia mam w domu Octavie I (potrzebne mi bylo auto z dużym bagażnikiem i hakiem)

jezdzi sie nia naprawde fajnie, widocznosc super, miejsca duza jak na klase kompakt, ale... nigdy w zyciu Skoda Octavia I nie dorowna jakoscia wykonania Audi B5 i nie wazne czy to bedzie wersja GLX czy LaurinKlement.

co innego Octavia II, gdzie materialy w srodku, spasowanie blach i inne są juz jak najbardziej na wysokim poziomie

Nie wiem co takiego jakościowego jest w b5 , jeździłem b5, octawią ,mam audi b6 i pasata b6 . W Audi b6 to fakt wnętrze respekt ale b5 i octawia różnicy nie widzę. A jak czytam że w octawi 2 jest jakość to śmiać mi się chce jezdziłem ostatnio octawią 2 po lifcie 2009 r to tam dopiero jest deska z tektury zrobiona i jeszcze jedno podstawowa wersja audi b5 do środka octawi LaurinKlement octawia wygrywa to samo wykończenie co pasat b5FL W skórze .

---------- Post dopisany at 16:53 ---------- Poprzedni post napisany at 16:48 ----------

A co do tego zdjęcia skody ze skrzydłami to fajny klasyk. Wasi tatusiowie w tamtych latach za przydział na takie auto pozabijali by się :polew:

Opublikowano

Octavia1 lepsza od B5... dobre:naughty::naughty::naughty::naughty: dalczego porównujesz podstawe do wypasu:facepalm: porównaj sobie A4 B5FL sport line do tego laruren cos tam:hi: i dodaj sobie z którego roku jest design w A4:whistling: materiały wykończeniowe są lepsze niz w B7:whistling: im nowsze tym bardziej tandetne plastiki

Opublikowano
Octavia1 lepsza od B5... dobre:naughty::naughty::naughty::naughty: dalczego porównujesz podstawe do wypasu:facepalm: porównaj sobie A4 B5FL sport line do tego laruren cos tam:hi: i dodaj sobie z którego roku jest design w A4:whistling: materiały wykończeniowe są lepsze niz w B7:whistling: im nowsze tym bardziej tandetne plastiki

porównaj sobie Audi B5FL Sport Line do octawi RS. Odpuszczam sobie już dyskusje audi a4 b5 kontra octawia :hi: szkoda marnować czasu pozdrowionka dla wszystkich użytkowników A4 b5 i octawi :grin: