wojtas-audi Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 temat troszke ONLY WYBOROWA !!!!! Wreszcie konkretnie Ja rowniez wyborowa lub sobieski, tyskie, heineken, zywiec :th: A najlepiej sie oglada meczyki na grilu :>
Cuber Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Dzisiaj nie oglądam mecz - w formie sprzeciwu za beznadziejną grę ( i formę) ide na rower o 20-30 godz. potem piwko będzie . Naiwnym kibicom ,życzę aby Polska drużyna wygrała >>>>>>>>>>>>>>>> ( dzisiaj Fomuła i Roberto śmiga) to będę oglądał . <<<<< hmmm ale te wszystkie atrakcje są dopiero jutro :gwizdanie:
ykk Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 zdecydowanie Zywiec + chipsy Najlepiej Lays Paprykowe, ewentualnie orzeszki ziemne solone firmy Aromat;)) a pozniej d*pa taaaaka:
jarko Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Dzisiaj nie oglądam mecz - w formie sprzeciwu za beznadziejną grę ( i formę) ide na rower o 20-30 godz. potem piwko będzie . Naiwnym kibicom ,życzę aby Polska drużyna wygrała Koledze się chyba pomyliły mecze Polonii Bytom z kadrą narodową _________________________________________________ Przede wszystkim dobre towarzystwo i fajna atmosfera :th: A czy będę do tego sączył zimne pifko (tyskie, żywiec) lub drineczki (wyborowa) nie ma większego znaczenia
Flyer Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Czy ja napisalem "pupa"..? Cenzura sie wlaczyla na forum.
jarko Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Czy ja napisalem "pupa"..? Cenzura sie wlaczyla na forum. piszesz du.pa, a pokazuje pupa
hornet Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Jack Daniel's na lodzie Moja właśnie robi mi ciachow kształcie piłki i powiem szczerze że wygląda Dostałem jeszcze koszulkę Polski Chyba coś chce :gwizdanie:
jarko Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Jack Daniel's na lodzie Moja właśnie robi mi ciachow kształcie piłki i powiem szczerze że wygląda Dostałem jeszcze koszulkę Polski Chyba coś chce :gwizdanie: Nową torebkę... :gwizdanie:
Gość juras Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 kazde piwko byle polskie!!! niestety chyba nic z tego nie wyjdzie
hornet Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Nową torebkę... :gwizdanie: Kurde tego jeszcze nie ustaliłem ale mam nadzieję że się dowiem
maciekg Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 kazde piwko byle polskie!!! Racjaaa... do tego ziarka slonecznikowe lub orzeszki ziemne
hajper Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 W Makro ostatnio znalazłem 2.5kg wór orzeszków za 12,5 zł - jakiejś takiej Aro czy 'dobra marka' - ale smak jak Felixa z puszki :>
marcin j Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 hheh , carlsberg, żywiec i whisky, i chipsy jakieś :>
wit.s Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ja pierd ole. Ale wątek :polew: Ja to lubię loda podczas meczu. Piwo, później...po lodzie znaczy się...coć właściwie nie musi być. Znaczy się piwa być nie musi. Lód jest raczej priorytetem, znaczy się wymagany
T-żółw Opublikowano 8 Czerwca 2008 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ja to lubię loda podczas meczu. w miękim waflu wiciu :polew:
Rekomendowane odpowiedzi