Alona Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Pomóżcie biednej blondynce!! Otóż dzisiaj na trasie zapaliła mi sie kontrolka, wydaje mi sie ze od klocków hamulcowych, taka okrągła, do tego z taką okrągłą buteleczką przekreśloną w środku.Pomyślałam, ze to może płyn hamulcowy albo cuś... Poprzedni właściciel mówi, że niedawno wymieniał klocki, więc to niemożliwe zeby znowu trzeba bylo je zmieniac. Kontrolka zapaliła sie przy wiekszej predkosci i wkrótce potem zgasła, podjechałam na stację i sprawdzilam poziom plynu hamulcowego i nic - zbiornik pełny. Pozniej mam wrażenie, że wyłączyła sie jak samochod troche ostygł. O co tu chodzi? Miał ktoś podobny problem?? Dzięki z góry za info!
lukasz2223 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 poczytaj na forum duzo na ten temat tu jest,naprawde
Alona Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2008 Właśnie o to chodzi, że nic nie znalazłam.
Młody Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Kocki to nie są napewno kolcki wyglądają tak oczywiscie plus / minus (O) tylko nawiasy są podzielone na trzy kawałki mozesz zrobic zdjęcie tej kontrolki ?
Alona Opublikowano 7 Czerwca 2008 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2008 pewnie o to chodzi ?! Dokładnie tak, o to chodzi!!!! Tylko mi to zniknęło, nie wiadomo dlaczego... Dzięki wielkie za info!!
kaj82 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Opublikowano 7 Czerwca 2008 styki mogly gdzies zasniedziec, lub zarowka zle styka, u mnie pomoglo po zmianie na jakos lepszej jakosci zarowke, bo z polskimi i no name'ami zarowkami kontrolka raz sie palila raz nie
Rekomendowane odpowiedzi