Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Opony deczko naciagniete- jeszcze muszę sprawdzić czy dozwolone. Rozmiar 225/35/19 88V Kuhmo- i muszę powiedzieć ze dość ciche są.

W DE też macie że jak masz większe koła lub szerszą oponę to musicie robić Typisierung?

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 824 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Tzn. Muszę je wpisać do papierów. Bedą testowane i jak przejdą to pomyślnie i maja atest do tego modelu to mi je wpisze do papierów.

Opublikowano

I ile w DE to kosztuje ? :wink: Ja jeżdżę bez wpisu bo w dowodzie tylko największe mam wpisane 17 :facepalm:

Opublikowano

Zdaje sie 30€ ale sie spytam bo muszę w Golfie TÜV zrobic do 5 maja

Opublikowano

No to taniej niż w Austrii, jak pytałem 2 lata temu to mówił koleś że coś koło 60€ kosztuje nie ważne czy przejdzie później przegląd czy nie. Ja nie wpisywałem i przegląd robię bez problemów, do szyb też się nie doczepiali. Muszę tylko uważać na kolizję bo mogą się wtedy doczepić dlaczego jeżdżę na większej feldze niż w dowodzie.

Opublikowano

Tzn. W DE Jest tak ze każda cześć ma albo ABE ( Allgemeine betrieb Erlaubnis) taki Papier i wozisz go ze sobą, w razie kontroli pokazujesz go i gitara. Ale możesz to wpisać do dowodu i nie musisz wozić sterty papierów, albo cześć ma nabity E-numer i (np. Lampy) i zakładasz bez żadnego ABE i wpisywania.

Z tym ABE to jest tak ze inz. Przy przeglądzie mówią ze jest obowiązek wpisywania tego, ale w praktyce zawsze starcza ABE. Myśle ze chodzi im o kasę.

A jeśli kupujesz np. Felgi zawsze możesz żądać ABE od sprzedającego a jak go nie ma to cena w dół a ty sobie ladujesz to ze strony producenta. :)

Opublikowano
Tzn. Muszę je wpisać do papierów. Bedą testowane i jak przejdą to pomyślnie i maja atest do tego modelu to mi je wpisze do papierów.
Możesz się zapytać w ASO jakie kola są przewidziane dla twojego auta. Jeżeli miedzy innymi będzie to kolo(włącznie z rozmiarem opon), nie trzeba nic wpisywać(nowy Fahrzeugschein). Ja tak zrobiłem w B8(19RS6II).
Opublikowano

Dobra rada. Dzięki!

Opublikowano
  • Autor
Pany gdzie się wyłacza obrysówki w MCE 09 autko z USA :hi:

Ale B7 nie ma podswietlanych obrysówek...

Opublikowano

Chodzi mi o kierunki :wink:

Pewnie da sie to wyłaczyć

Kanał 014 światła postojowe USA / Kanada

Shutdown Parklich USA / Kanada.

0 = wyłączone światła postojowe

1 = aktywny Paklicht

Opublikowano

Patrz w kodowaniu centr. Zespolu elektryki. Zdaje sie ostatnia cyfrę zmieniasz na 1, ale nie pamietam, bo mam vaga z ppdpowiedziami..

Opublikowano

Panowie, brat kupil a6 blb z 247k km, myslicie ze pompa by juz siadla? Nie wiem czy zagladac do srodka czy jak by miala jebnac to by juz jebla :decayed:

Opublikowano

Jest mozliwosc dokupic sama ramke do RNS-E?

Opublikowano

Jest, Siemian chyba ma...

Opublikowano
Panowie, brat kupil a6 blb z 247k km, myslicie ze pompa by juz siadla? Nie wiem czy zagladac do srodka czy jak by miala jebnac to by juz jebla :decayed:

jesli imbus sie sciera to slychac nie rowna prace silnika

ja sie wlasnie zastanawiałem o co z tym chodzi az przeczytalem ze moj silnik ma tez imbus:facepalm: ale juz 80 tys i gitarka a dzialo mi sie to prawie przy 210

Opublikowano

A on chodzi równiutko, dużo lepsza kultura pracy niż stojący obok 1.9tdi awx:whistling: