Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
A on chodzi równiutko, dużo lepsza kultura pracy niż stojący obok 1.9tdi awx:whistling:

Bo to silnik 16 zaworowy to musi lepiej i ciszej chodzić niż 1.9tdi :wink:

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 824,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No tak, ale chodzi mi o to, że jak chodzi OK i przy tym przebiegu jeszcze sie nic nie pierdzieli to znaczy, że ktoś już coś robił? Zaglądać tam w tą pompę czy nie:whistling:

Opublikowano
  • Autor
No tak, ale chodzi mi o to, że jak chodzi OK i przy tym przebiegu jeszcze sie nic nie pierdzieli to znaczy, że ktoś już coś robił? Zaglądać tam w tą pompę czy nie:whistling:

Można, choć ja bym jeździł i wykupił assistance i jak się zapai czerwony komunikat oleju - zgasił silnik.

Opublikowano

Jak tam Panowie po gradobiciu w Polsce? Mam nadzieję, że żadna A4 nie ucierpiała :wink:

Opublikowano

Grad by mi się przydał bo gnije jak cholera:facepalm:, a sześc lat płacenia ubezpieczenia i jak na złość burze omijają mnie szerokim łukiem:doh:

Opublikowano
Grad by mi się przydał bo gnije jak cholera:facepalm:, a sześc lat płacenia ubezpieczenia i jak na złość burze omijają mnie szerokim łukiem:doh:

Obrzucaj go trochę kamieniami i jedź później tam gdzie grad był. Fotka + telefon do ubezpieczalni i gotowe :decayed:

Opublikowano

Ze ja głupi na to nie wpadłem:kox:ale od czego jest forum i wspaniałomyślni koledzy!:naughty:

A tak poważnie, jak to jest z ta dwunastoletnia gwarancja Audi na perforacje nadwozia? Testował już ktoś? Bo mi Smerfetka rdzewieje gorzej jak GolfIII:cry:

Opublikowano

Jeśli jest jak w Mercedesie to musisz mieć dziurę na wylot żeby uznali :wink: Chyba że w Audi jest inaczej, ja na szczęście nie muszę do nich z tym jeszcze jeździć :decayed: (odpukać)

PS. Znajomy ma A6 z 1995. Jeździ z odpryskiem na masce wielkości małego plastra cytryny już 3 lata i rdza ani myśli się za niego brać :wink: lepszy ocynk chyba.

Opublikowano
  • Autor
Jeśli jest jak w Mercedesie to musisz mieć dziurę na wylot żeby uznali :wink: Chyba że w Audi jest inaczej, ja na szczęście nie muszę do nich z tym jeszcze jeździć :decayed: (odpukać)

PS. Znajomy ma A6 z 1995. Jeździ z odpryskiem na masce wielkości małego plastra cytryny już 3 lata i rdza ani myśli się za niego brać :wink: lepszy ocynk chyba.

Nie lepszy tylko pełny, w B8 masz ocynk tylko 30cm od dołu karoserii, a reszta to "farba z ocynkiem" :thumbdown:

Opublikowano

Uuu.. to lipa straszna. Oszczędzają na wszystkim a kasują nie mało. Ogólnie ta B8 to jakaś dziwna. Zawieszenia padają, sprzęgła po 120kkm do wymiany :thumbdown:

Ciekawe jak to wygląda w A6 C6 lub Q7 z tych samych roczników?

Opublikowano
Nie bez powodu wątek nazwali B8 Trup :decayed:

:polew::polew::polew::polew:

Opublikowano
:polew::polew::polew:
Opublikowano

:baseball::baseball:

Opublikowano

:))))))

Opublikowano

:polew::polew::polew:

Opublikowano

Puki co to jak patrze na moja B7 to CREW mnie zalewa:doh::decayed:

Opublikowano
Puki co to jak patrze na moja B7 to CREW mnie zalewa:doh::decayed:

Już nie podlizuj się tak do posiadaczy B8 :decayed::grin:

Opublikowano

Ja na moja nie narzekam

Opublikowano

Ja na swojej uczę się mechaniki... :grin: Co coś naprawię to inne mi się pojawia :grin:

Na szczęście same pierdoły spowodowane jakością Audi(nie licząc rozrządu :wink:) ale auto już na prostą wychodzi :decayed:

Albo mi gdzieś znika podciśnienie, albo serwo hamulca umiera- wczoraj ćwiczyłem prawą nogę- bez wspomagania hamulców zrobiłem 600km.