Opublikowano 15 Stycznia 201412 l Masz racje. Określonym to jako minimum poniżej którego sprzedawcy nie moga zejść...
Opublikowano 16 Stycznia 201412 l Obudowa silnika jest taka sama w B6 i w B7? To samo z osłona skrzyni? Jak możecie to dajcie nry.
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l [TABLE] [TD=width: 100%, colspan: 10][TABLE] [TD=colspan: 2]Dane samochodu[/TD] [TD=colspan: 10, align: right][/TD] [/TABLE] [/TD] Marka: A Nr identyfikacyjny samochodu: WAUZZZ8E68A Kod kraju: CHE Rok modelowy: 2008 Opis: A4 Avant quat2.0 I4147 M6S Region: 223 Typ handlowy: 8ED0E9 Data produkcji: 2007-09-18 Nr partnera: 00071 MKB: BWE Data wydania samochodu: 2007-10-08 Leasing: [/TD] GKB: GVE Nr homologacji typu: e1*2001/116*0151*21 [/TABLE] [TABLE] Kolor wyposażenia Typ Kod barwny Nr lakieru (nr KD lakieru) Opis z zewnątrz (nadwozie/dach) L8/L8 LZ9Y Phantom Black, pearl effect/Phantom Black, pearl effect wewnątrz QE black/black-black/black/black [/TABLE] [TABLE] Gwarancja Nr rejestracyjny Oznaczenie Data zmiany Przebieg CHI Importer AMAG [TD] [/TABLE] Panowie potrafićie rozkodować co to za wersja ? S-Line ?
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Osłony dolne silnika i skrzyni. Co potrzebujesz Grześ? Osłony były te same - kilka oznaczeń ale z tego co pamiętam wszystkie pasują. ---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:16 ---------- [TABLE] [TD=colspan: 10][TABLE] [TD=colspan: 2]Dane samochodu[/TD] [TD=colspan: 10, align: right][/TD] [/TABLE] [/TD] Marka: A Nr identyfikacyjny samochodu: WAUZZZ8E68A Kod kraju: CHE Rok modelowy: 2008 Opis: A4 Avant quat2.0 I4147 M6S Region: 223 Typ handlowy: 8ED0E9 Data produkcji: 2007-09-18 Nr partnera: 00071 MKB: BWE Data wydania samochodu: 2007-10-08 Leasing: [/TD] GKB: GVE Nr homologacji typu: e1*2001/116*0151*21 [/TABLE] [TABLE] Typ Kod barwny Nr lakieru (nr KD lakieru) Opis z zewnątrz (nadwozie/dach) L8/L8 LZ9Y Phantom Black, pearl effect/Phantom Black, pearl effect wewnątrz QE black/black-black/black/black [/TABLE] [TABLE] Poczta o2 Nr rejestracyjny Oznaczenie Data zmiany Przebieg CHI Importer AMAG [TD] [/TABLE] Panowie potrafićie rozkodować co to za wersja ? S-Line ? To może być S line bo ma czarną podsufitkę. Ale VIN na tym wykazie który podałeś jest niepełny (WAUZZZ8E68A - brakuje 6 ostatnich cyfr) i nie mam jak sprawdzić wersji nadwozia.
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Potrzebuje kupić osłonę silnika i skrzyni dół. W takim razie szukam na alledrogo.
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Potrzebuje kupić osłonę silnika i skrzyni dół. W takim razie szukam na alledrogo. Podeślij mi Twój VIN na PW - sprawdzę jakie osłony masz fabryczne.
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Potrzebuje kupić osłonę silnika i skrzyni dół. W takim razie szukam na alledrogo. Podeślij mi Twój VIN na PW - sprawdzę jakie osłony masz fabryczne. zluminiowe z blachy ryflowanej
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Potrzebuje kupić osłonę silnika i skrzyni dół. W takim razie szukam na alledrogo. Podeślij mi Twój VIN na PW - sprawdzę jakie osłony masz fabryczne. Poszło. Potrzebuje kupić osłonę silnika i skrzyni dół. W takim razie szukam na alledrogo. Podeślij mi Twój VIN na PW - sprawdzę jakie osłony masz fabryczne. zluminiowe z blachy ryflowanej Takie to bym chciał mieć.
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Podeślij mi Twój VIN na PW - sprawdzę jakie osłony masz fabryczne.Poszło. Masz numery na pw.
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Osłony dolne silnika i skrzyni. Co potrzebujesz Grześ? Osłony były te same - kilka oznaczeń ale z tego co pamiętam wszystkie pasują. ---------- Post dopisany at 17:26 ---------- Poprzedni post napisany at 17:16 ---------- [TABLE] [TD=colspan: 10][TABLE] [TD=colspan: 2]Dane samochodu[/TD] [TD=colspan: 10, align: right][/TD] [/TABLE] [/TD] Marka: A Nr identyfikacyjny samochodu: WAUZZZ8E68A Kod kraju: CHE Rok modelowy: 2008 Opis: A4 Avant quat2.0 I4147 M6S Region: 223 Typ handlowy: 8ED0E9 Data produkcji: 2007-09-18 Nr partnera: 00071 MKB: BWE Data wydania samochodu: 2007-10-08 Leasing: [/TD] GKB: GVE Nr homologacji typu: e1*2001/116*0151*21 [/TABLE] [TABLE] Typ Kod barwny Nr lakieru (nr KD lakieru) Opis z zewnątrz (nadwozie/dach) L8/L8 LZ9Y Phantom Black, pearl effect/Phantom Black, pearl effect wewnątrz QE black/black-black/black/black [/TABLE] [TABLE] Poczta o2 Nr rejestracyjny Oznaczenie Data zmiany Przebieg CHI Importer AMAG [TD] [/TABLE] Panowie potrafićie rozkodować co to za wersja ? S-Line ? To może być S line bo ma czarną podsufitkę. Ale VIN na tym wykazie który podałeś jest niepełny (WAUZZZ8E68A - brakuje 6 ostatnich cyfr) i nie mam jak sprawdzić wersji nadwozia. Poszło pw , po jakim kodzie widać że ma czarną podsufitkę
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Poszło pw , po jakim kodzie widać że ma czarną podsufitkę Odpisałem - auto o które pytasz ma kompletny pakiet S line z fabryki (S line plus). Kompletne czarne wnętrze w B6 to QE.
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Dzięki Rozumiem że kod MKB : BWE to kod silnika a ten GKB: GVE ?? Kody wyposażenia ť Audi Klub Polska
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Dzięki Rozumiem że kod MKB : BWE to kod silnika a ten GKB: GVE ?? Kody wyposażenia ť Audi Klub Polska W niejeden już dekoder to wpisywałem i nigdzie nic nie pokazuje
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Dzięki Rozumiem że kod MKB : BWE to kod silnika a ten GKB: GVE ?? Tak. BWE to motor, GVE to skrzynia. Auto ze Szwajcarii. Quattro, wyjechał z fabryki na 18". Pełny pakiet S line. Poza tym: - siedzenia sportowe ale tylko elektryczne lędźwia - pakiet oświetleniowy - szyby od słupka B ze szkła termicznego - zegarek radiowy - servotronic - śruby złodziejki - kierownica z multifunkcją - czujnik jakości powietrza (automatyczny obieg zamknięty) - worek na narty - grzane fotele przód - 4 szyby w prądzie - lusterko wewnętrzne fotochrom z czujnikiem deszczu - 8 poduszek - zewnętrzne lusterka elektrycznie składane i automatycznie przyciemniane - pełny alarm fabryczny - RNS-E - PDC tył - Ksenon plus z DRL (bez AFS) ze spryskami - Coming/Leaving Home - BOSE - tempomat - czujnik zapięcia pasów - bluetooth ---------- Post dopisany at 18:25 ---------- Poprzedni post napisany at 18:24 ---------- Dzięki Rozumiem że kod MKB : BWE to kod silnika a ten GKB: GVE ?? Kody wyposażenia ť Audi Klub Polska W niejeden już dekoder to wpisywałem i nigdzie nic nie pokazuje Bo to nie kody wyposażenia tylko oznaczenia jednostki a to zupełnie coś innego.