Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Dzięki śliczne właśnie nie wiedziałem że to kod skrzyni ; Poza tym mam pełną specyfikację auta jak też i pełną historie serwisową z ASO . A o tych lusterkach zewnętrznych że sa automatycznie ściemniane to chodzi o fotochrom ? no i jeszcze pytanie jak xenon plus tzn że jest skretny ?
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Dzięki śliczne właśnie nie wiedziałem że to kod skrzyni ;Poza tym mam pełną specyfikację auta jak też i pełną historie serwisową z ASO . A o tych lusterkach zewnętrznych że sa automatycznie ściemniane to chodzi o fotochrom ? no i jeszcze pytanie jak xenon plus tzn że jest skretny ? Tak - przyciemniane lusterko to właśnie fotochrom. Xenon plus = bi-ksenon. Nie ma w nim skrętnych - to jeszcze wyższy model reflektora.
Opublikowano 17 Stycznia 201412 l Potrzebuje kupić osłonę silnika i skrzyni dół. W takim razie szukam na alledrogo. Znajomy ostatnio kupił na alle dolną osłonę silnika w zamienniku i musiał wkrętami do zderzaka w B6 przykręcać, masakryczny brak spasowania, żaden otwór montażowy nie pasował. W aso cena szok ale tu u Jarka popytaj: http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-b7-153/oslony-silnika-skrzyni-oryginaly-307101/ Sory, tak to jest jak człowiek najpierw pije a później myśli. Nie zauważyłem, że już pochytałeś.
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Podpowie mi ktoś czy przy zmianie zderzaka zwykłego na s-line muszę coś zmieniać/dokładać dodatkowego? Chodzi mi o jakieś doloty czy coś.
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Osłona silnika w zamienniku kompletnie nie pasuje- z przodu otwory na śruby w złych miejscach, bardzo często jest za krótka. Oryginał kosztuje coś około 280-330 PLN. Ja kupowałem w ASO VW.
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Podpowie mi ktoś czy przy zmianie zderzaka zwykłego na s-line muszę coś zmieniać/dokładać dodatkowego? Chodzi mi o jakieś doloty czy coś. tylko spryski są inne i kierownice powietrza
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Podpowie mi ktoś czy przy zmianie zderzaka zwykłego na s-line muszę coś zmieniać/dokładać dodatkowego? Chodzi mi o jakieś doloty czy coś. tylko spryski są inne i kierownice powietrza Zderzak jest kompletny, więc spryski są Znasz może nr części tej kierownicy powietrza?
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-253/all-b7-pakiet-zewnetrzny-s-line-spis-czesci-88035/ Według tego: lewa > 8E0 117 335 P
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Żeby nie czarne i różne ET, myślicie że ori ? ROTIFORM NUE 19'' ORYGINAŁ ŁÓDŹ audi vw 5x112 (3889940249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Autor Żeby nie czarne i różne ET, myślicie że ori ? ROTIFORM NUE 19'' ORYGINAŁ ŁÓDŹ audi vw 5x112 (3889940249) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Fejki
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Autor To ktoś się zaskoczy jak kupi A to czemu, dydo jeździ nic się nie dzieje z nimi... Bez przesady.
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Chodzi mi bardziej o to że są opisane jako oryginał w tytule i opisie aukcji, więc ktoś nieoblatany w temacie kupi fejki jako oryginał.
Opublikowano 18 Stycznia 201412 l Autor Chodzi mi bardziej o to że są opisane jako oryginał w tytule i opisie aukcji, więc ktoś nieoblatany w temacie kupi fejki jako oryginał. Kupi i będzie zadowolony
Opublikowano 20 Stycznia 201412 l Kupował może ktoś te listwy? nadają się do założenia? AUDI A4 B7 S4 S LINESEDAN LISTWY NA DRZWI NOWE (3880751949) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Opublikowano 20 Stycznia 201412 l Autor Kupował może ktoś te listwy? nadają się do założenia? AUDI A4 B7 S4 S LINESEDAN LISTWY NA DRZWI NOWE (3880751949) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Moja rada, odpuść sobie.