Opublikowano 19 Października 201510 l Ma ktoś może foto jak to na aucie będzie wyglądać ? Chciał bym dać to na zimówki. 5x112 / 18x8J / ET43 / otw. 57.1 Miałem takie s-linowe kola o takich wlasnie parametrach. Foto masz gdzieś w moim watku.
Opublikowano 19 Października 201510 l Ma ktoś może foto jak to na aucie będzie wyglądać ? Chciał bym dać to na zimówki. 5x112 / 18x8J / ET43 / otw. 57.1 Bo chce takie wrzucić na zimę i zastanawiam się czy to ET będzie ok Ja mam takie zimówki Koniecznie dystans bo tak to koła pochowane... Tutaj dystans 12mm na tył na każdą stronę.
Opublikowano 19 Października 201510 l na zime bedzie ok. kolo troche schowane. teraz mam dolozone dystanse tyl 15 przod 13mm
Opublikowano 20 Października 201510 l Cześć Miśki... kto z Was ma 2.0TDI BPW z manualną skrzynią biegów? Potrzebna mi więcej niż 1 osoba... Jaa [emoji3] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 20 Października 201510 l Żeby wyciągnąć lampę trzeba zrzucić zderzak ? niestety tak. pokazuj wozidlo!!! :)
Opublikowano 20 Października 201510 l Niestety trzeba zrzucić zderzak. Ale jest szybki sposób zrzucenia zderzaka w B7 przetestowany przeze mnie w zeszłym tygodniu. Podjeżdżasz pod wysoki krawężnik powolutku a później dajesz wsteka trochę szybciej zderzak zdejmujesz w 5 sekund Minus taki ze już go nie założysz A tak na poważnie to jak dojdziesz do wprawy to w 10 do 15 minut będziesz zdejmować Prościzna
Opublikowano 21 Października 201510 l Panowi bo nie ma teraz dostępu do etki a nie pamiętam jak to było z halogenami w zderzaku czy ze zwykłego podejdą do s-line czy są inne?
Opublikowano 21 Października 201510 l Autor Halogeny podejdą kratki inne.Przecież w zwykłym zderzaku nie ma kratek.
Opublikowano 21 Października 201510 l Halogeny podejdą kratki inne.Przecież w zwykłym zderzaku nie ma kratek. dokładnie.zwykły zderzak to jedna całość
Opublikowano 23 Października 201510 l Panowie mam pytanko... zastanawiam sie nad kupnem nowych felg na lato nastepnego sezonu i śnią mi sie 19 calowe. Ale mam pytanko czy przy oryginalnym zawiasie s-line bedzie to jakos wygladało czy moze byc kicha i lepiej zostac przy 18? I druga kwestia latam glownie po autostradzie a4 niemcy-polska i tam w kilku miejscach sa straszne uskoki jak myslicie 19 by to wytrzymala?
Opublikowano 24 Października 201510 l Jaki silnik zamiast BLB podejdzie? Ukręcona korba,tłoki wyszły bokiem,ogólnie cztery dziurki w bloku.Doradźcie,podlinkujcie jaki swap.Prośba
Opublikowano 27 Października 201510 l witam. Panowie mam pytanie czy chromy wokol szyb i drzwi beda pasowaly z b6 do b7? Avant?