Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ktoś u nas zakupił takie dokładki na progi ?? :eusathink:

a1c42ea30500.jpg

fb59cdfd215a.jpg

8bdc0e919fd2.jpg

e4685aa47f1a.jpg

580d599bb8cc.jpg

interesowałem się tym rok temu w wakacje ale nie mogłem tego znaleźć w PL znalazłem to gdzieś w UK ale koszt jednej był wtedy po przeliczeniu 500 zł + wysyłka teraz jest taniej podajże 700 zł za 2 szt + wysyłka

znalazłem coś takiego http://shop.topbodykit.co.uk/p/3756/audi/audi-a--b--side-skirts i http://www.relakhq.com/Side-Skirts-FRP-SSB6B7FRP.htm

Edytowane przez vwbartus

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam

Zmieniałem listwy wokół szyb na chrom.

Jakby ktoś był zainteresowany zostały mi czarne plus szyby tylne z 2005 roku, nity do montażu gratis ;)

Opublikowano

Witam

Zmieniałem listwy wokół szyb na chrom.

Jakby ktoś był zainteresowany zostały mi czarne plus szyby tylne z 2005 roku, nity do montażu gratis ;)

Relingi tez masz czarne na oddanie?

Opublikowano

Relingi akurat miałem w chromie :grin:

Opublikowano

Czesc koledzy,szukam b7 najlepiej sedanik ale z tym różnie,możecie coś polecić?

Opublikowano

Takie "dziwne" pytanie. Lista wyposażenia serwisowego mojego B7 pokazuje, że mam kod BFB a VCDS przy autoscanie wypluwa coś takiego:

Address 01: Engine Labels: 06B-906-018-AVJ.lbl

O co kaman? :kox: komu i czemu wierzyć?

Opublikowano

Może masz inny sterownik?

Opublikowano

Dzięki za zainteresowanie.

A jak mógłbym to zweryfikować?

Opublikowano

Ktoś u nas zakupił takie dokładki na progi ?? :eusathink:

a1c42ea30500.jpg

fb59cdfd215a.jpg

8bdc0e919fd2.jpg

e4685aa47f1a.jpg

580d599bb8cc.jpg

interesowałem się tym rok temu w wakacje ale nie mogłem tego znaleźć w PL znalazłem to gdzieś w UK ale koszt jednej był wtedy po przeliczeniu 500 zł + wysyłka teraz jest taniej podajże 700 zł za 2 szt + wysyłka

znalazłem coś takiego http://shop.topbodykit.co.uk/p/3756/audi/audi-a--b--side-skirts i http://www.relakhq.com/Side-Skirts-FRP-SSB6B7FRP.htm

CSR znalazłem w Niemczech, ale czy to jest ten sam materiał co RELAK, który już nie ma w ofercie tego :/

Opublikowano

:hi:

Mam do wymiany półoś prawą. Wg etki numer 8E0407272BN zastąpiony w 2011r. numerem 8E0407452QX. Nowe kosztują majątek, a używanych jak na lekarstwo. Z czego jeszcze zamiennie podchodzi półośka? Podobno z Exeo ludzie pakują ale czy będzie pasowała do Tipa? Jaki nr mają te z Exeo?

Opublikowano

Pany , mam pytanko bo szukam i nie wiem jak znaleźć jak wyłączyć podwójne ryglowanie zamków, chodzi mi konkretnie o to że musze od środka 2 razy pociągnąć klamkę żeby się otworzyło , a pilotem otwiera tylko drzwi kierowcy, pasażera dopiero po wciśnięciu 2X przycisku na pilocie , konkretnie to chcę zmienić to w Seat Ibiza, ale chyba to to samo . Chiałbym mieć tak samo jak w swoim Audi że zamyka się w czasie jazdy , normalnym pociągnięciem klamki i 1X przycisk z pilota otwiera wszystkie drzwi! Mam nadzieje że jakoś to składnie opisałem o co mi chodzi!

Opublikowano

Wiem Tomek że trzeba , ale jestem w tym akurat ciemny jak ucho murzyna i nie wiem jak zmienić to kodowani , gdzie i co wpisać żeby coś nie przepsuć jak to mówił komendant w Królowym Moście :wink:

Opublikowano

A jeszcze bym poprosił jak to sprawdzić , bo mam ten kabelek od ciebie, znalazłem taki filmik o kodowaniu, ale nie wiem, od jakiegoś czasu nie mogę wklejać linków ani innych rzeczy! Filmik jest na you tube '

" Automatyczne ryglowanie zamka po przekroczeniu 15km/h" i jest-35 central locks , recode 07, i tam gostek wpisuje w górnej tabelce cyferki, a w dolnej , to jest to kodowanie o którym mówisz, czy inaczej się sprawdza?

Opublikowano

da się uruchomić wskazówki z navi na fisie przy rns-e ?

Opublikowano

Powinno, by mi pokazuje strzałki.

Opublikowano

Robiłeś jakieś kodowanie czy po podłączeniu rns samo wskoczyło?

Opublikowano

U mnie RNS fabryka wsadziła.
Fis masz kolorowy ?