Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jak dobrze pamiętam to lampa jest na 3 śrubach 2 dobrze widoczne od góry a 3 przy błotniku i głęboko , 2 śruby trzeba tylko poluzować a tą 3 o której piszesz to odkręcić i pamiętaj że najpierw zderzak potem lampy

Edytowane przez tom4275

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

dzieki wielkie za info :hi:

Opublikowano

Panowie

ręce mi już opadają

czy jest możliwe że poduszki są już do wywalenia ale się nie wylały ?

trzęsie mi budą 1.8t- tylko na wolnych, lewarek stoi w miejscu, gdy otworzę drzwi kierowcy, nie trzęsą się, podczas gaszenia jak i zapalania wszystko ok. Dwumasa sprawdzana ( 50km/h i 5 bieg) wszystko ok.

Jaki jest sposób by sprawdzić owe poduszki pod silnikiem ? Ruszając zgaszonym silnikiem nic nie stuka, trzęsie gładko. co jeszcze ?

sprawdz 035 103 245A

A przy niesprawnym tym zaworku nie wywali bledu ? Obecnie na silniku zero bledow. Jedynie co to prawa poduszka(pasazera) jest jakby delikatnie nardziej gumowata niz lewa.

Opublikowano

:hi:

Panowie pytanko czy orientuje się ktoś czy jest jakiś cały zestaw kołków mocujących pod silnik i skrzynie? czy trzeba pojedynczo dopasowywać.

I jeśli ktoś ma to prosiłbym o numer zestawu lub kołków które tam potrzeba.

Opublikowano
  • Autor

:hi:

Panowie pytanko czy orientuje się ktoś czy jest jakiś cały zestaw kołków mocujących pod silnik i skrzynie? czy trzeba pojedynczo dopasowywać.

I jeśli ktoś ma to prosiłbym o numer zestawu lub kołków które tam potrzeba.

Kup w InterCars zestaw dla exeo, dużo lepsze wkręty do mocowania osłony pod silnikiem.

Opublikowano

Panowie jak jest z lampami angliki w b7 tez sa dzyndzle do przestawiania przeslon? Lampy na h7 nie soczewka

to by było zbyt piękne, by było prawdziwe :wink:

Opublikowano

PAnowie możecie mi podać numery czujników PDC dla zderzaka przód oraz zderzaka tył? Z góry dzięki.

Opublikowano

jak nie zapomne to moge ci jutro podac mam takie na sprzedaz jak szukasz przod i tyl

Opublikowano

jak nie zapomne to moge ci jutro podac mam takie na sprzedaz jak szukasz przod i tyl

OK to jak możesz to podaj, przypomne sie...Jeśli miałbyś wszystkie czujniki na sprzedaż w dobrej cenie do byśmy sie moze dogadali...

Opublikowano

Panowie jakby ktoś chciał to mam na sprzedaż sprężyny , cały komplet od zawieszenia 1BV z mojego autka czyli a4 b7 Avant 233ps Quattro, są w dobrym stanie :)

Edytowane przez FroS-t

Opublikowano

Pany ma.ktos moze zelek pod mocowanie lustra ?

jeszcze tego nie ogarnąłeś?
Nie mam kiedy. Teraz wylatywal silnik bo rozrzad sobie robilem...od taka fanaberia. Wiesz z reszta co w aucie zrobione...
Opublikowano

jestem nie na bieżąco, ale wiem, że jesteś zboczony... :wink:

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Panowie jakby ktoś chciał to mam na sprzedaż sprężyny , cały komplet od zawieszenia 1BV z mojego autka czyli a4 b7 Avant 233ps Quattro, są w dobrym stanie :)

sam tył puścisz? jakie oznaczenie sprężyn

Opublikowano

sam tył puścisz? jakie oznaczenie sprężyn

Mogę sam tył, ale wolałbym cały komplet po niższej cenie bo leży mi to i zawadza, mogę Ci oddać całość za 150 zł + KW,pasuje ?

Edytowane przez FroS-t

Opublikowano

jak by co to wezme sam tył

Opublikowano

Rozrzad, wtryski, turbo,kolektory, virus , heble. Po niedzieli zawieszenie nowe wpada. Oczywiscie co 10k filtr z olejem. Nowy olej w skrzni i moscie
Opublikowano

Rozrzad, wtryski, turbo,kolektory, virus , heble. Po niedzieli zawieszenie nowe wpada. Oczywiscie co 10k filtr z olejem. Nowy olej w skrzni i moscie
no mówiąc wprost pakujesz B8 w B7 :decayed:
Opublikowano

Panowie ma ktoś na sprzedaż spryski do lamp b7, wersja sline?

numery 8E0 955 101E i 8E0 955 102 E

Opublikowano

Panowie ma ktoś na sprzedaż spryski do lamp b7, wersja sline?

numery 8E0 955 101E i 8E0 955 102 E

To rarytas , proponuje przemyśleć czy nie wykorzystać tych z A3

http://a4-klub.pl/index.php?/topic/320830-update-spryski-od-a3-w-a4-spryskiwacze-reflektorow-zwykle-w-zderzaku-s-line-s4-b7/

ja tak zrobiłem i wszystko jest OK

Opublikowano

NIe... szukam typowo z b7 :wink: ale ponad 300zł sztuka za nowego powala :facepalm:

Edytowane przez gabalo