Opublikowano 7 Listopada 20169 l Trzeba się rozglądać po woli. A że dostałem pozwolenie na 3.0 to trzeba korzystać Tomek poczekaj, zrobię swoje i śmiało zabieraj :grin:
Opublikowano 8 Listopada 20169 l Koledzy, pytanko, czy któryś z was jezdzi na zimówkach 19 cali??? chodzi mi dokładnie o rozmiary jakie wejdą do B7 w 19-tce!!
Opublikowano 8 Listopada 20169 l Autor Koledzy, pytanko, czy któryś z was jezdzi na zimówkach 19 cali??? chodzi mi dokładnie o rozmiary jakie wejdą do B7 w 19-tce!! A co za różnica czy zima czy lato. Najlepiej coś w szerokości 8-8,5J i ET35-45
Opublikowano 8 Listopada 20169 l PAJDA ile za to? Masz do tego blende i kamere ( cały zestaw)? ma kpl
Opublikowano 8 Listopada 20169 l Autor Panowie ma ktoś może foto jak wygląda cała kabelkologia po zdjęciu osłony nad nogami kierowcy? Interesuje mnie wiązka która idzie od licznika (niebieska kostka T32) a konkretnie CANy które idą do RNS-E
Opublikowano 9 Listopada 20169 l Mam instalację luzem, muszę tylko obejrzeć czy są wszystkie kabelki i fotę mogę strzelić (jutro)
Opublikowano 9 Listopada 20169 l Autor Chodzi mi o to żeby laik wiedział gdzie i czego szukać, bo tworzę manual do instalacji OPS
Opublikowano 9 Listopada 20169 l Panowie czy jak idzie tip to w każdej wersji są manetki do zmiany biegów przy kierownicy ?
Opublikowano 9 Listopada 20169 l Autor Panowie czy jak idzie tip to w każdej wersji są manetki do zmiany biegów przy kierownicy ? Nie
Opublikowano 9 Listopada 20169 l Panowie czy jak idzie tip to w każdej wersji są manetki do zmiany biegów przy kierownicy ? Nie A kiedy idą manetki ? Jest to po prostu jako opcja ?
Opublikowano 9 Listopada 20169 l Autor Panowie czy jak idzie tip to w każdej wersji są manetki do zmiany biegów przy kierownicy ? Nie A kiedy idą manetki ? Jest to po prostu jako opcja ? Jak sobie zamówisz w ASO, na pewno nie jest to wyznacznik rodzaju skrzyni.
Opublikowano 10 Listopada 20169 l Panowie mam pytanie jest ktoś na forum albo możecie kogos polecić gdzie bym mogl sprawdzić pompowtryski? nie chodzi o logi tylko sprawdzić na maszynie i jaki mniej więcej koszt usługi?