Opublikowano 29 Grudnia 20169 l To weź mu zamiast chorusa BNSa zamontuj. podejrzewam, że koszta podobne, a wrzuci tam sobie MP3 i chooy i cześć
Opublikowano 29 Grudnia 20169 l to głupi pomysł nie jest. Musze się rozejrzeć ile to kosztuje. jeszcze tylko mocowanie błotnika i będzie składana. A Ty jak tam stoisz ze sprawą?
Opublikowano 29 Grudnia 20169 l to głupi pomysł nie jest. Musze się rozejrzeć ile to kosztuje. jeszcze tylko mocowanie błotnika i będzie składana. A Ty jak tam stoisz ze sprawą? wypłacili i sprzedałem sprawa do roszczeń, znalazłem małego chłopaczka, który dobrze zapłacił, także nie narzekam. wczoraj pół metra brakło, a dostałbym w prawy przód, i to znowu w tym samym miejscu na bank by się ucieszył ubezpieczyciel
Opublikowano 30 Grudnia 20169 l Kończą mi się hamulce i z racji tego chce włożyć troszkę większe 320/288 Do kogo uderzać po kompletne zestawy po regeneracji?
Opublikowano 30 Grudnia 20169 l Witaj, Dzwoń do Kolegi DEV z forum, miał ostatnio 320/288, Pozdrawiam!
Opublikowano 30 Grudnia 20169 l Wiadomo kiedy zaczną działać powiadomienia na e-maila? Witaj, Dzwoń do Kolegi DEV z forum, miał ostatnio 320/288, Pozdrawiam! Dziękuję
Opublikowano 30 Grudnia 20169 l Witam Panowie. Mechanik wymienil mi termostat ale niestety zobaczylem dziwny przypadek ze w zbiorniczku plyn zaczal bulgotac minimalnie. Moze ktos z was mial tak ? Wysłane z S7 Edge
Opublikowano 31 Grudnia 20169 l Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku !!! Edytowane 1 Stycznia 20179 l przez FroS-t
Opublikowano 1 Stycznia 20179 l Podmieniał ktoś klamkę kierowcy na taką z anglika? Trzeba demontować całkowicie zamek?
Opublikowano 1 Stycznia 20179 l Podmieniał ktoś klamkę kierowcy na taką z anglika? Trzeba demontować całkowicie zamek?Akjam chyba, zagadaj do niego
Opublikowano 1 Stycznia 20179 l Podmieniał ktoś klamkę kierowcy na taką z anglika? Trzeba demontować całkowicie zamek?Po co ci klamka z angola? Bierzesz klamkę od pasażera i bebechy od niej wypruwasz swoją razem z zamkiem in zakładasz z pasażera Czas trwania takiej operacji max 1h sprawne dłonie i troszkę manualnych umiejętności poruszania łapka w ciasnych miejscach I trzeba pamiętać że zostajesz bez zamka czyli bateria w pilocie jedynym otwieraniem fury W razie w PW Edytowane 1 Stycznia 20179 l przez oprych
Opublikowano 1 Stycznia 20179 l Podmieniał ktoś klamkę kierowcy na taką z anglika? Trzeba demontować całkowicie zamek?Po co ci klamka z angola?Bierzesz klamkę od pasażera i bebechy od niej wypruwasz swoją razem z zamkiem in zakładasz z pasażera Czas trwania takiej operacji max 1h sprawne dłonie i troszkę manualnych umiejętności poruszania łapka w ciasnych miejscach I trzeba pamiętać że zostajesz bez zamka czyli bateria w pilocie jedynym otwieraniem fury W razie w PW a może chodzi mu o zlikwidowanie zamka, taka antykradzież
Opublikowano 1 Stycznia 20179 l Podmieniał ktoś klamkę kierowcy na taką z anglika? Trzeba demontować całkowicie zamek?Po co ci klamka z angola?Bierzesz klamkę od pasażera i bebechy od niej wypruwasz swoją razem z zamkiem in zakładasz z pasażera Czas trwania takiej operacji max 1h sprawne dłonie i troszkę manualnych umiejętności poruszania łapka w ciasnych miejscach I trzeba pamiętać że zostajesz bez zamka czyli bateria w pilocie jedynym otwieraniem fury W razie w PW a może chodzi mu o zlikwidowanie zamka, taka antykradzież Przeca od pasażera nie ma zamka [emoji6]
Opublikowano 1 Stycznia 20179 l A przeczytaj to: "Podmieniał ktoś klamkę kierowcy na taką z anglika?" ze zrozumieniem
Opublikowano 1 Stycznia 20179 l Ale o co chodzi bo już się zgubiłem? Chyba mi jeszcze szumi w głowie % Chce klamkę z angola żeby nie mieć zamka? Tak czy nie?
Opublikowano 1 Stycznia 20179 l w angliku nie, ale u nas pasażer anglika to kierowca i u nas jest zamek, bo to europa, bo gdyby to nie była europa, to byłby to anglik i by nie miał zamka taka zamieszanka z samego rana w nowy rok