Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, afroo. napisał:

ucho.77 ma 225/35 na 8.5J

U mnie jest 235/35 na 9.5J

a masz jakąś fote jak to wygląda chodzi mi bardziej o rozłożenie tej opony na feldze

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
50 minut temu, vwbartus napisał:

Panowie gdzieś kiedyś żuciło mi się w oczy że ktoś miał założone uniroyale rainsport 3 na 9 j 225/35/19 i nie wiem kto to taki . Ogólnie chciałbym widzieć jak ta opona rozkłada się na feldze .

mat1000 ma chyba 235/35 UR3 na 9j...

Opublikowano

235/35/19 na 9J

5ac9a6f0cfe2.jpg

4ecc7e97ec71.jpg

6d50c19b9182.jpg

Opublikowano
21 godzin temu, vwbartus napisał:

a masz jakąś fote jak to wygląda chodzi mi bardziej o rozłożenie tej opony na feldze

Najwcześniej środa wieczór mogę coś strzelić.

Opublikowano
48 minut temu, MAT1000 napisał:

235/35/19 na 9J

38 minut temu, afroo. napisał:

Najwcześniej środa wieczór mogę coś strzelić.

dzięki panowie zamawiam 225/35/19 a powiedźcie  jak wrażenia z jazdy na tej oponie ? Nigdy nie jeździłem na niej , sugerując się opiniami w necie to wypada naprawdę dobrze .

Opublikowano

Klei pięknie na mokrym i suchym tylko ścianki dosyć miękkie i przy szybkich łukach czuć myszkowanie.

Opublikowano

Panowie gdyby ktoś demontował tylny zderzak w avancie S-line to prosiłbym o fotki wewnętrznej części od prawej strony do lewej. Zależy mi na dość bliskich szotach, bo w necie wsio z daleka... 

:hi:

Opublikowano

Wydaje mi się ze zderzaki są takie same tylko dyfuzor jest inny.

Opublikowano

Chciał sprawdzić czy w Avancie jest zaznaczony miejsce do wycięcia pod obrysówki... Z przodu jest to zaznaczone ale czy z tyłu też :eusathink:

Edytowane przez Norbas

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, Norbas napisał:

Chciał sprawdzić czy w Avancie jest zaznaczony miejsce do wycięcia pod obrysówki... Z przodu jest to zaznaczone ale czy z tyłu też :eusathink:

Z tyłu nie ma bo wycinałem...

Opublikowano
Godzinę temu, H4mm3R napisał:

Z tyłu nie ma bo wycinałem...

Ehh, a miałem cichą nadzieję :decayed:

Jak wycinałeś to wzorowałeś  się na ori miejscu czy tak jak Ci się podobało?  Te odbłyśniki z tyłu też chyba są specjalnie wyprofilowane jak z przodu tak? 

Opublikowano

dobrze wiedzieć Norbert ja już tył mam kupiony z plastikami mocujących szukam jeszcze przodu ???

Opublikowano
42 minuty temu, moglaj80 napisał:

dobrze wiedzieć Norbert ja już tył mam kupiony z plastikami mocujących szukam jeszcze przodu ???

Marcin ty masz w avancie tego swojego bolida? Ile dawałeś za obrysy na tył  i kiedy montaż? :decayed:

Opublikowano
  • Autor
Ehh, a miałem cichą nadzieję :decayed:

Jak wycinałeś to wzorowałeś  się na ori miejscu czy tak jak Ci się podobało?  Te odbłyśniki z tyłu też chyba są specjalnie wyprofilowane jak z przodu tak? 

Jak dobrze pamiętam to jest tam takie przetłoczenie i to był mój odnośnik do określenia w którym miejscu będzie otwór na odbłyśnik.

Opublikowano
11 godzin temu, Norbas napisał:

Miejsca nie ma, bo avant amerykaniec nie miał z tyłu odbłyśników, były tylko w sedanie.

Opublikowano
54 minuty temu, H4mm3R napisał:

Jak dobrze pamiętam to jest tam takie przeliczenie i to był mój odnośnik do określenia w którym miejscu będzie otwór na odbłyśnik.

:hi:Wsio ladnie przypasowało? Masz może jakieś foty z bliska? 

41 minut temu, MAT1000 napisał:

Miejsca nie ma, bo avant amerykaniec nie miał z tyłu odbłyśników, były tylko w sedanie.

Wiem, wiem. Miałem porostu cichą nadzieję, że jest coś takie jak z przodu. Tak w ogóle to nie rozumiem dlaczego w avancie tego nie montowali...  

Opublikowano

tylko dyda avant jak przyplyna z usa mial obrysy z tyłu , ale to amerykance jeden egzemplarz wypuscili :decayed:

Opublikowano

Ja dałem za nowe oem z plastikami mocujących 47 dolarów 

montaż dopiero jak będę w pl za jakieś 2 lub 3 miesiące 

Opublikowano
  • Autor
6 godzin temu, Norbas napisał:

:hi:Wsio ladnie przypasowało? Masz może jakieś foty z bliska? 

Jak dobrze wytniesz to będzie pasować. Zrzuć zderzak i zrobisz to intuicyjnie - to tak jak z ruchaniem, wiesz w który otwór włożyć :grin: