Opublikowano 28 Stycznia 20188 l Pytanie do posiadaczy Air Ride. Czy felgi 20 cali wejdą,jeśli tak to jakie parametry ???
Opublikowano 28 Stycznia 20188 l 9 minut temu, Mizur138 napisał: Pytanie do posiadaczy Air Ride. Czy felgi 20 cali wejdą,jeśli tak to jakie parametry ??? 20'' ma @H4mm3R będzie wiedział
Opublikowano 28 Stycznia 20188 l 4 minuty temu, H4mm3R napisał: A co tam ma nie wejść... Wysłane z OP3T i o to mi chodzilo. Dzieki za info
Opublikowano 28 Stycznia 20188 l O co chodzi z nowymi przepisami odnośnie DPF i badania jakości spalin podczas przeglądów? Ma być niezły bajzel dla osób po usunięciu DPF. Czy to prawda?
Opublikowano 28 Stycznia 20188 l Ktos wie, co to za dokldka? Handmade? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 28 Stycznia 20188 l Podrzucisz link? Wpisalem na allegro - dokladka zderzaka - ale nic nie wyskakuje takiego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 28 Stycznia 20188 l 1 godzinę temu, muunv napisał: Podrzucisz link? Wpisalem na allegro - dokladka zderzaka - ale nic nie wyskakuje takiego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk http://allegro.pl/audi-a4-b7-avant-dyfuzor-tyl-spoiler-nowy-i7141579596.html
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l 11 godzin temu, beny2303 napisał: O co chodzi z nowymi przepisami odnośnie DPF i badania jakości spalin podczas przeglądów? Ma być niezły bajzel dla osób po usunięciu DPF. Czy to prawda? https://warsztat.pl/dzial/18-warto-wiedziec/artykuly/wyciete-dpf-y-nik-przyznaje-sluzby-niewiele-moga,65555/1 Propaganda.
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l 5 minut temu, beny2303 napisał: Dzięki golden87 za linka Nie ma za co ;-) Dodatkowo ciekawy jestem jakby miał wygladac pomiar w aucie w którym wydech poprowadzony jest na 2 strony... ;-)
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l http://allegro.pl/audi-a4-b7-avant-dyfuzor-tyl-spoiler-nowy-i7141579596.html Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l 3 godziny temu, golden87 napisał: Nie ma za co ;-) Dodatkowo ciekawy jestem jakby miał wygladac pomiar w aucie w którym wydech poprowadzony jest na 2 strony... ;-) mi badali nie dawno obie strony
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l mi badali nie dawno obie strony [emoji4]Bo im pozwoliłes :-) ja bym powiedział że boję się o stan silnika i nie pozwalam do maxymalnych obrotów go zbadać.Poza tym musiał by przedstawić certyfikowany sprzet okreslajace warunki atmosferyczne, np. Certyfikowany termometr a gwarantuje ze Policja go nie ma. Teoretycznie większość komend ma iso 9001 i teoretycznie masz prawo wymagać żeby pomiar został wykonany w sposób prawidłowy, a będąc audytorem powiem Ci ze bardzo łatwo jest podważyć sposób wykonania pomiaru, jesli nie jest choć jeden warunek spełniony pomiar jest nie ważny.Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l 3 minuty temu, golden87 napisał: Bo im pozwoliłes :-) ja bym powiedział że boję się o stan silnika i nie pozwalam do maxymalnych obrotów go zbadać. Poza tym musiał by przedstawić certyfikowany sprzet okreslajace warunki atmosferyczne, np. Certyfikowany termometr a gwarantuje ze Policja go nie ma. Teoretycznie większość komend ma iso 9001 i teoretycznie masz prawo wymagać żeby pomiar został wykonany w sposób prawidłowy, a będąc audytorem powiem Ci ze bardzo łatwo jest podważyć sposób wykonania pomiaru, jesli nie jest choć jeden warunek spełniony pomiar jest nie ważny. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka tak tylko ze teraz dopiero przeczytałem artykuł. Ale do rzeczy miałem badane przez usunięciem DPF-a i wyszło 1,5 ( norma ) pokierowany przez kolegów z forum przegoniłem audi na obwodnicy i prosto na drugi pomiar .. wyszło 1,8-2,2 ale przegląd podbity a pan co robił przegląd cytuj "zarok to nie przejdzie" teraz mam usunięty ale nie było skontrolować jeszcze spalin zrobie to przy okazji tak dla czystej ciekawości
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l 46 minut temu, Karasik2 napisał: ale przegląd podbity a pan co robił przegląd cytuj "zarok to nie przejdzie" Mi bardziej chodziło o kontrole na drodze przez Miśki niz SPK, SKP sie inaczej załatwia
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l To 20 lat jeżdżę i nie spotkałem się by miśki to sprawdzały. Ale swoją drogą jak mają takie słabe narzędzia do tego to spokojna głowaWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l Panowie mam taką sytuacje... Mniej więcej raz na +/- 20 odpaleń auta nie podświetla się klimatronik...wszystko działa idzie nim sterować tylko poprostu żaden z wyświetlaczy sie nie podświetla, wystarczy zgasić i odpalić ponownie auto i znów jest OK.... Ostatnio przy wymianie radia wpadł nowy klimatronik i dalej to samo, średnio raz w tygodniu się nie podświetla więc to na bank nie wina klimatronika... miał ktoś już takie przygody ???
Opublikowano 29 Stycznia 20188 l Cześć Pany! Potrzebuje kontakt do ''turzol'', odnośnie felg z działu sprzedam, ale nie mogę mu wysłać PW Poradzicie coś???