Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dniu 12.03.2018 o 11:24, black4 napisał:

Witajcie,

Panowie spece mały offtop do jakiego ET można bezpiecznie zejść z tyłu w A4 B7 na 1BV przy feldze 8" i gumie 235 (Rainsport3) ?

ET24 ? 26?

Pozdrawiam

30tka będzie naj bo to będzie "balon" i przy zrobieniu felgi równo z blotnikiem opona będzie wystawac 

Na tył spokojnie możesz 5mm dystans dać

Edytowane przez ucho.77

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 822,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
11 godzin temu, KewsonND napisał:

Panowie co powiecie o ręcznej polerce? Chodzi mi o nałożenie powłoki ceramicznej samemu zaznaczając iż jestem w tym "typowym Januszem" :decayed: chodzi mi dokładniej o porządne umycie auta mam szampon z naturalnym PH rękawice detalingową, ręczniki, dobrą chemie do auta i chciałbym chociaż trochę się pozbyć mikro rys które widać na latarce, a nie chcę dawać teraz auta do firmy która się tym zajmuje bo mam dużo wydatków jest sens w ogóle babrania się z tym czy odpuścić bez maszyny?? Pozdrawiam

Ogólnie to VAGowe lakiery są strasznie twarde i ciężko jakiekolwiek rysy ręcznie wyciągnąć. Narobisz się jak głupek a efekt może być niesatysfakcjonujący. Wg. mnie, nakładanie ceramiki bez poprawnego przygotowania powierzchni mija się z celem. Tym bardziej, że samo nałożenie ceramiki też nie jest łatwe :)

Opublikowano

Grzegorz (Ucho.77)

Dzięki wielkie za info,

Pozdrawiam

Opublikowano
1 godzinę temu, Młody_drog napisał:

Ogólnie to VAGowe lakiery są strasznie twarde i ciężko jakiekolwiek rysy ręcznie wyciągnąć. Narobisz się jak głupek a efekt może być niesatysfakcjonujący. Wg. mnie, nakładanie ceramiki bez poprawnego przygotowania powierzchni mija się z celem. Tym bardziej, że samo nałożenie ceramiki też nie jest łatwe :)

dzięki za info w takim razie trzeba odkładać grosza na ceramike w profesjonalnym studio u mnie w miescie biorą okolo 2 tys. za taką usługe z polerowaniem wieloetapowym ;/

Opublikowano

Panowie, ma ktoś nr przycisku w chromie w konsole - Air Bag Off?

Opublikowano
30 minut temu, pksmlody napisał:

Panowie, ma ktoś nr przycisku w chromie w konsole - Air Bag Off?

8E2919234B

Opublikowano

Crew'iacy, potrzebuje porady ;) 
Padł mi magiel - wyciek oleju z prawego drążka... Szukać używki czy regenerować swój? Wersja z servotronickiem. Mam obawę co do regeneracji, ale z drugiej strony - chyba jeszcze bardziej boje się kupić używkę, bo nigdy nie wiadomo co się kupi. Jestem w totalnej kropce a muszę ogarnąć auto na przyszły weekend :) Macie w tym temacie jakieś doświadczenia? ;)

Edytowane przez maximdj

Opublikowano

:hi:

Jest opcja regulacji VCDSem obrotów na jałowym w benzynie? Do ropniaka instrukcji pełny net, a przy pb nie da rady zapisać adaptacji, kod dostępu 12233 też nie bangla.

Opublikowano
23 godziny temu, WydRos napisał:

8E2919234B

Opublikowano
23 minuty temu, pksmlody napisał:

Lepiej dołożyć i kupić nowy nizeli używany i ma nie pasować do reszty bo będzie miał już inna powierzchnie od naciskani palcem 

Tu masz przykład 

stan przycisku gołym okiem idealny itd a jednak ma ślad od naciskania go który widać pod

jakims katem lub światłem 

30268C57-F409-4BC0-8293-BD4F1446D76D.jpeg

Opublikowano

Wiem wiem, oczywiście kupię nowy. Mój od PDC też już jest "zajechany" od palca... :wink:

Jeszcze raz dziękuje :)

Opublikowano

Air bag offa przecież sie nie przyciska..

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ale chodzi o to, żeby były jednakowe i ładne, a nie żeby go naciskać. Dlatego pisaliśmy o nie kupowaniu używki w stanie niewiadomym... ;-)

Opublikowano

Dokładnie 

moje tez miałem idealne ale wieczorem od światła led było widać inny odcień od palca i już mnie to denerwowało 

czasami można dorwać nowki tanio nic tylko szukać 

Edytowane przez WydRos

Opublikowano

To jakieś groszowe sprawy więc wezmę nowy z ASO :)

Opublikowano

pare razy plakiem zjechać wszystkie i łapią ten sam kolor :wink:

Opublikowano

Jednak ten oryginalny lekko matowy prezentuje się najlepiej 

ja osobiście nie jestem za plakiem

klikniesz palcem i plak na palcu a odcisk na przycisku zostaje 

Edytowane przez WydRos

Opublikowano

Panowie jest sens klecić uchwyty czujników pdc i wiercić swój zderzak ? Warto się bawić czy lepiej kupić zderzak z ori otworami i malować. Plus wiercenia i klejenia to cena :)

Opublikowano
1 minutę temu, cysiek18 napisał:

Panowie jest sens klecić uchwyty czujników pdc i wiercić swój zderzak ? Warto się bawić czy lepiej kupić zderzak z ori otworami i malować. Plus wiercenia i klejenia to cena :)

Ja bym robił swój bo zawsze będzie to ten co był czyli koszty mniejsze, po wierceniu też może wyjść coś żeby podmalować a uchwyty i tak musisz kleic i tak (najlepiej wtopić) ..

Twoja decyzja..