mystic.pl Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Mam do sprzedania tylną Piastę SKF Do ośki. chyba że do Quattro tez pasi. nowa nie zakładana. kupiona za 370zł w Fota.pl za 200 sprzedam. Do Q nie przypasi, tak byśmy zrobili podmiankę z tym, że ja potrzebuję na 2 strony
mystic.pl Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 SKF - ja też takie brałem od TOM77 Zamówiłem u Dzika akjam, brałeś może przód z piastą czy samo łożysko ? Ile płaciłeś, może być PW
akjam Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Brałem cały komplet ale ceny Ci nie powiem bo nie pamiętam. Jak chcesz to mogę poszukać gdzieś faktury Choć też może to być trudne bo nie pamiętam kiedy to było.
mystic.pl Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Spox, nie ma problemu, podpytam u źródła
melman_zyrafa Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Jak wymieniałem samo łożysko przód to za SKF'a w IC bez zniżek zapłaciłem 357 PLN (jakieś pół roku temu).
mystic.pl Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Jak wymieniałem samo łożysko przód to za SKF'a w IC bez zniżek zapłaciłem 357 PLN (jakieś pół roku temu). Łukasz, to Ci powiem, że sporo zapłaciłeś. U forumowych kolegów jest sporo taniej Nie wiem jak u innych ale u Dzika wychodzi około 50% ceny asowskiej i tu jeszcze mam z nową piastą.
melman_zyrafa Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Wiem Robert. Problem był w tym, że potrzebowałem to ogarnąć "na wczoraj" bo auto musiało być gotowe do wyjazdu i w tym przypadku musiałem liczyć się z takim kosztem.
mystic.pl Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 No to jak nie było wyjścia to co począć. Jak dwa lata temu leciałem do Witka na program to mi w drodze oba przednie łożyska się wysrały. Doturlałem się do wawki 90/h. Kupiłem łożyska w aso za tysiącpięćsetdwadziewięćset i nikt mi tego nie chciał w weekend wymienić. No i droga powrotna do domu 500km z nowym programem a na blacie 90/h
Wihajster Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 No to jak nie było wyjścia to co począć. Jak dwa lata temu leciałem do Witka na program to mi w drodze oba przednie łożyska się wysrały. Doturlałem się do wawki 90/h. Kupiłem łożyska w aso za tysiącpięćsetdwadziewięćset i nikt mi tego nie chciał w weekend wymienić. No i droga powrotna do domu 500km z nowym programem a na blacie 90/h sa tego zalety rekordowo niskie spalanie zapewne
mystic.pl Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 No to jak nie było wyjścia to co począć. Jak dwa lata temu leciałem do Witka na program to mi w drodze oba przednie łożyska się wysrały. Doturlałem się do wawki 90/h. Kupiłem łożyska w aso za tysiącpięćsetdwadziewięćset i nikt mi tego nie chciał w weekend wymienić. No i droga powrotna do domu 500km z nowym programem a na blacie 90/h sa tego zalety rekordowo niskie spalanie zapewne No można bajki pisać, że po programie spalanie spada brało coś koło 7,5/100
melman_zyrafa Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja się zorientowałem, że to łożysko jak wracałem autostradą z Gda. Po dłuższej jeździe i rozgrzaniu auto zaczęło "pływać"... Momentalnie zwolniłem do 90 Wcześniejsze objawy nie do końca wskazywały na łożysko... Co do spalania- 7,5 to pali przy 120
zawi Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Koledzy mam takie pytanko,czy ma ktos numery wizytownika i uczwytu na napoje z podswietleniem?
mystic.pl Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Jak by ktoś szukał to do A4 quattro łożyska SKF mają takie numery: przód - VKBA 3536 tył - VKBA 3605
Mitshi Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 AUDI A4 B7 S4 S LINE KOMBI SPOILER DASZEK NOWY (2720807111) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. to są oryginały?
Rekomendowane odpowiedzi