H4mm3R Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jak będzie mokra to znaczy że ciecze... A w lewej jest zawór a nie czujnik... W ogóle patrzyłeś pod maskę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) szczerze, to jeszcze nie bo myslałem że musze od dołu patzrzec anie mam takiej możliwości. Dziś chce popatrzeć ale nie wiem gdzie patrzeć i na co, dlatego pytam. Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez MaciejK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Na początek uzupełnij profil, bo nie wiem o jakim silniku mówimy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Powinien Cię po nogach za cierpliwość całować. ☺ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Profil uzupełniony. BPW 2.0 tdi całuje całuje stópki :* Tomek to cierpliwy jegomość Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez MaciejK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Gdzie jest temat o wymianie luster zewnętrznych? Szukam ze znajomym bo potrzebuje i nie możemy jak Na złość znaleźć. Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez akjam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Tylko jedna poduszka ma zaworek, i tylko jedna może pokazywać błąd. Ale na ogół jak jedna padnie to druga tez. W zamienniku jej nie kupisz bo nie ma. A ci co założyli wynalazki wcześniej czy później i tak idą do aso po ori bo albo za twarde albo za miękkie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Gdzie jest temat o wymianie luster zewnętrznych? Szukam ze znajomym bo potrzebuje i nie możemy jak Na złość znaleźć. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/195769-Montaż-el.-składanych-lusterek-zewnętrznych---DIY Nastukane z samsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER-KRIS Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/195769-Montaż-el.-składanych-lusterek-zewnętrznych---DIY Przegrałem [emoji12] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Tylko jedna poduszka ma zaworek, i tylko jedna może pokazywać błąd. Ale na ogół jak jedna padnie to druga tez. W zamienniku jej nie kupisz bo nie ma. A ci co założyli wynalazki wcześniej czy później i tak idą do aso po ori bo albo za twarde albo za miękkie. Jak będzie do wymiany to oczywiście wymienię na ori cały komplet. Tylko pierw muszę je zlokalizować a to łatwe nie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Gdzie jest temat o wymianie luster zewnętrznych? Szukam ze znajomym bo potrzebuje i nie możemy jak Na złość znaleźć. http://a4-klub.pl/index.php?/topic/195769-Montaż-el.-składanych-lusterek-zewnętrznych---DIY Nastukane z samsunga http://a4-klub.pl/index.php?/topic/195769-Montaż-el.-składanych-lusterek-zewnętrznych---DIY Przegrałem [emoji12] Dzięki Panowie! Milion razy to widziałem ale jak Trzeba to nie mogłem znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Tylko jedna poduszka ma zaworek, i tylko jedna może pokazywać błąd. Ale na ogół jak jedna padnie to druga tez. W zamienniku jej nie kupisz bo nie ma. A ci co założyli wynalazki wcześniej czy później i tak idą do aso po ori bo albo za twarde albo za miękkie. Jak będzie do wymiany to oczywiście wymienię na ori cały komplet. Tylko pierw muszę je zlokalizować a to łatwe nie jest Tu masz rysunek z etki A tu masz foty poduchy w BLB u Ciebie będzie w tym samym miiejscu Na PW masz nr konta i czekam na przelew Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez H4mm3R Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Bardzo dziękuję, dziś będę patrzył. Nie ma słow by Ciebie opisać Sprawdzilem. Poduszka jest sucha jak wior. Poruszalem troche kabelkami moze cos na stykach bylo. Najchetniej bym je rozpial i popryskal jakims szuwaksem ale nie mam dobrego dojscia bo mam tam obok wstawione webasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jeśli nic nie wskazuje na zużycie poduchy to olej temat błędu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 webasto dawaj do mojego wozidla, szukam caly czas a co do poduszek, jak widocznych uszkodzen nie ma, na oslonie silnika nie ma czerwonego oleju ( bardzo specyficzny kolor ) to szukaj w ukladzie elektrycznym. dobre dojscie jest z kanalu albo podnosnika tylko trzeba dolna oslone zwalac. ja wymienilem poduszki a bledu jeszcze nie mialem, ( puscilu olej ) i po wymianie za duzej roznicy nie widzialem ale pewnie w dobrym momencie wymienione ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 A wiec poruszalem troche stykami, tyle ile moglem. Przeskanowalem jeszxze raz i blad wyskakuje. Poducha sucha jak wior, nic nie trzesie, zadnych objawow. Z tego co pokazuje komputer blad wyskoczyl okolo 6-7 tys km temu, wlasnie wtedy zmienialem pompe oleju. Czy to moze mniec jakis zwiazek? Wydaje mi sie ze nie ale moze sie myle. Powtarzalnosc bledu 157 razy. Juz sam nie wiem czy zostawic to czy zaczac zglebiac temat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jak sa uwalone poduchy silnik czuc jakby siedzial na "na ramie" czuc to strasznie. Jaki kod bledu Ci wyskakuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodziak22 Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 (edytowane) Czy uwalone poduchy silnika w b6/b7 mogą powodować szarpanie po gwałtownym puszczaniu i dodaniu gazu?? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk Edytowane 12 Sierpnia 2014 przez mlodziak22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jak sa uwalone poduchy silnik czuc jakby siedzial na "na ramie" czuc to strasznie. Jaki kod bledu Ci wyskakuje? Kod błędu 005512. U mnie nic nie czuć. wszytko jest tak jak było odkąd mam auto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Jak sa uwalone poduchy silnik czuc jakby siedzial na "na ramie" czuc to strasznie. Jaki kod bledu Ci wyskakuje? Kod błędu 005512. U mnie nic nie czuć. wszytko jest tak jak było odkąd mam auto. A co dokładnie określa ten błąd? Obieg otwarty? Zwarcie do masy? A wiec poruszalem troche stykami, tyle ile moglem. Przeskanowalem jeszxze raz i blad wyskakuje. Poducha sucha jak wior, nic nie trzesie, zadnych objawow. Z tego co pokazuje komputer blad wyskoczyl okolo 6-7 tys km temu, wlasnie wtedy zmienialem pompe oleju. Czy to moze mniec jakis zwiazek? Wydaje mi sie ze nie ale moze sie myle. Powtarzalnosc bledu 157 razy. Juz sam nie wiem czy zostawic to czy zaczac zglebiac temat... I właśnie wtedy chyba ktoś uszkodził kabel... Czy uwalone poduchy silnika w b6/b7 mogą powodować szarpanie po gwałtownym puszczaniu i dodaniu gazu?? Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalk Przy ruszaniu z świateł też drży/szarpie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi