MAT1000 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 W garażu mam potem podam, jak nikt wcześniej nie wrzuci
szeryf Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 Koledzy, mam błąd świecy żarowej na 2gim cylindrze, czy efekt może być taki że muszę dłużej kręcić żeby odpalił? Po odpaleniu przez chwilę też nierówno chodził :/
H4mm3R Opublikowano 7 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2016 Koledzy, mam błąd świecy żarowej na 2gim cylindrze, czy efekt może być taki że muszę dłużej kręcić żeby odpalił? Po odpaleniu przez chwilę też nierówno chodził :/ Raczej nie, bardziej złe paliwo lub pompowtrysk. Zalej płukankę z STP i obserwuj.
FroS-t Opublikowano 7 Stycznia 2016 Opublikowano 7 Stycznia 2016 (edytowane) Czy posiada ktoś zdjęcia auta na amorach 1BV + Eibach Sportline ??? Edytowane 7 Stycznia 2016 przez FroS-t
shakal Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 W garażu mam potem podam, jak nikt wcześniej nie wrzuci Bede wdzięczny Wysłane z iPhone
MAT1000 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) N10625802Dostałem takie:Jakbyś kupował nowe lampki to też mają już śrubki, ale jakoś ciężko się wkręcały, więc zostawiłem te czarne. Edytowane 8 Stycznia 2016 przez MAT1000
shakal Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 N10625802 Dostałem takie: Jakbyś kupował nowe lampki to też mają już śrubki, ale jakoś ciężko się wkręcały, więc zostawiłem te czarne. Ja właśnie wolę te na imbus bo u mnie te stare na krzyżak sie obrabiają bo strasznie ciężko się wkręcają. Trzeba będzie odwiedzić ASO Dzięki za numer Wysłane z iPhone
oprych Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Siema Panowie potrzeba mi laser do rns - a nie czyta płyt Macie jakiś sprawdzonych sprzedawców dostawców tych elementów i kolejne pytanie na co zwrócić uwagę Danke Edytowane 8 Stycznia 2016 przez oprych
shakal Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 (edytowane) Jednym czasem H4mm3R cos takiego posiadał Wysłane z iPhone Edytowane 8 Stycznia 2016 przez shakal
Grzehu Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Panowie czy ktoś mierzył Kiedyś uplynnosc pradu z aku po zamknięciu, uzbrojenie alarmu i uśpienia modułów ? 15 min na odczekanie wystarczy? Wychodzi mi ok od 40 mAh do 70 mAh Dobre czy nie?
pajda Opublikowano 8 Stycznia 2016 Opublikowano 8 Stycznia 2016 Siema Panowie potrzeba mi laser do rns - a nie czyta płyt Macie jakiś sprawdzonych sprzedawców dostawców tych elementów i kolejne pytanie na co zwrócić uwagę Danke Ostatnio kupiłem na allegro za 250 zł pisało nowka ale okazało się jednak to nie była nowka ale założyłem działa dużo lepiej niż poprzedni. Przy dużym mrozie potrafi wywalic blad ze nie umie odczytac płyty.
Hubertus01 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 a4 ma już 270tys przebiegu pasuje więc zajrzeć do napędu pompy oleju, stąd pytanie co wymienić w tym napędzie, tylko imbus czy coś trzeba jeszcze zrobić z wałkami? silnik 2.0 tdi BPW
PJ3 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Trzeba przerobić napęd pompy olejowej. Jest na forum cały wątek w tym temacie. Ja wysyłałem swoje wałki do TMT Gdynia do przerobienia.
Hubertus01 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 mógłbyś podać przybliżony koszt takiej przeróbki?
TOM3K Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 masz wszystko podane w wątku o tym dwie opcje tańsza bez wymiany wału korbowego i droższa z wymianą
Hubertus01 Opublikowano 9 Stycznia 2016 Opublikowano 9 Stycznia 2016 w BPW żeby dostać się do pompy wystarczy tylko miske zdjąć czy trzeba przód ściągać i rozrząd?
H4mm3R Opublikowano 9 Stycznia 2016 Autor Opublikowano 9 Stycznia 2016 w BPW żeby dostać się do pompy wystarczy tylko miske zdjąć czy trzeba przód ściągać i rozrząd? Cały przód do rozbiórki żeby to zdemontować.
Rekomendowane odpowiedzi