Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B7 Crew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale w b7 trafiała się jedna na milion z illuminacją :)

znajdź ją dla mnie misiu !
mój się świeci :guma:

Wysłane z mojego GT-I8160 przy użyciu Tapatalka

• Odpowiedzi 12,2 tys.
  • Wyświetleń 823,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

w grudniu się świecił nie będzie :grin:

Opublikowano

no chyba nie ej :grin:

Opublikowano

w grudniu się świecił nie będzie :grin:

Pamiętaj Tomek żebyś zrobił zdjęcie nr. przed montażem :decayed: No chyba, że Kaju szybciej ogarnie :D

Opublikowano

zanim on ogarnie to ja się nauczę wszystkich schematów na pamięć :decayed:

Opublikowano

w zeszycie Cie nie widzę chłopczyku, a zapisy na kwiecień właśnie ruszyły :grin: klepać Ci jakiś termin? :decayed:

Opublikowano

no jasne 24 grudnia :decayed:

Opublikowano

posturą co raz bliżej Ci do mikołaja. ... dobra pasuje :grin:

Opublikowano

Siemka Pany :hi:

Wiecie czym moge pomalowac felgi a potem wrocic bez zadnego problemu do lakieru ori,słyszałem o jakies farbie guma. Moze ktos cos wie na ten temat.?

Opublikowano

Leszek wiadomo już co z motorem ??

Opublikowano

Nie za dużo bo cały dzień w pracy byłem ale zdążyłem oddać auto i trochę posiedzieć przy niej i jednak chyba trochę odetchnąłem, podłączyliśmy miernik i na całe szczęscie wszystkie cylindry ładnie trzymają stałe 25 barów, gdzie według zaleceń norm powinno być od 21 do 33, także jutro wylatują wszystkie wtryski i lecą na sprawdzenie do pompiaży, raczej obstawiam własnie wtryski , chciałem je zamienić dziś i zobaczyć na diagnostyce co wyjdzie ale doszedłem do wniosku że nie będę sie męczył z zamienianiem i patrzeniem tylko na odczyty a wole je jednak wysłać na pełne sprawdzenie.....jak to nie pomoże to plan jest taki że klawiaturę ściągam i do obejrzenia wałek rozrządu i popychacze ale mam nadzieje że skończy się na wtryskach z reszta dziś zauważyłem tez że dotykając przewody idące od wtrysków te po lewej wyraźnie bardziej drżały ale wiadomo to o niczym może nie świadczyć no ale jednak.... póki co tyle, także z jednej strony trochę odetchnąłem ale z drugiej podejrzewam że dobry gwint pójdzie się yebać :(

Opublikowano

Lechu rób jak dydo. Pierdziel mechanikę rób zawias. To ma wyglądać, jeździć może przy okazji. :decayed:

Opublikowano

pomnik - na lawecie :grin:

Opublikowano
  • Autor

Lechu rób jak dydo. Pierdziel mechanikę rób zawias. To ma wyglądać, jeździć może przy okazji. :decayed:

Po 2latach w końcu wymienił PD :decayed:

Opublikowano

Nie za dużo bo cały dzień w pracy byłem ale zdążyłem oddać auto i trochę posiedzieć przy niej i jednak chyba trochę odetchnąłem, podłączyliśmy miernik i na całe szczęscie wszystkie cylindry ładnie trzymają stałe 25 barów, gdzie według zaleceń norm powinno być od 21 do 33, także jutro wylatują wszystkie wtryski i lecą na sprawdzenie do pompiaży, raczej obstawiam własnie wtryski , chciałem je zamienić dziś i zobaczyć na diagnostyce co wyjdzie ale doszedłem do wniosku że nie będę sie męczył z zamienianiem i patrzeniem tylko na odczyty a wole je jednak wysłać na pełne sprawdzenie.....jak to nie pomoże to plan jest taki że klawiaturę ściągam i do obejrzenia wałek rozrządu i popychacze ale mam nadzieje że skończy się na wtryskach z reszta dziś zauważyłem tez że dotykając przewody idące od wtrysków te po lewej wyraźnie bardziej drżały ale wiadomo to o niczym może nie świadczyć no ale jednak.... póki co tyle, także z jednej strony trochę odetchnąłem ale z drugiej podejrzewam że dobry gwint pójdzie się yebać :(

nie łam sie , u mnie jest mały przedmuch ja jednej głowicy , jako że motor bedzie wyciągany to pomyślałem se a zrobie przy okazji rozrząd , głowice od razu dwie robie , nowe uszczelki pierdólki itp .... suma za same części jest ciekawa :grin: w sumie sprzedawać auta nie myśle a choćby nawet to nie z takim zonkiem

Opublikowano

No powiem szczerze że jak usłyszałem ciśnienie w cylindrach to nogi mi się lekko ugięły, co nie zmienia faktu że chciałem ten silnik i miałem świadomość od kolegow i mechanika co i jak wygląda jeśli chodzi o koszty, nie mam zamiaru marudzić i gadać farmazony jaki to psujący się motor itp drugi raz tez bym wybrał ten silnik, z rezszta po przejchaniu sie kolegi takim własnie zrobionym na 300ps i dobrze ponad 500 momentu, wiedziałem że 3.0 V6 zapakowane w Quattro będzie mi wozić d*pę, tez Tomek nikomu nigdy bym nie oddał auta z miną, kilka pojazdów już sprzedałem czy to motocykle czy auta i milo słyszeć że zadbane i latają sprzęty....

Opublikowano

rns ledowego z jakim numerem najlepiej wziąć?

Opublikowano

a która Vałka jest tania :decayed: silnik jest bardzo dobry tylko osprzęt do bani , a jak sie porobi wszystkie jego bolączki to potem służy na lata :wink:

Opublikowano

Dokładnie tak