danielo Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 To jest gleba i koło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 26 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2012 Warte to coś AUDI A4 B6 B7 S4 RS4 8E0 8H0 H&R GWINTOWANE (2899939009) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 :)Pancie a powiedzcie mi czy da się do 3.0 wrzucić wydech/puszki/końcówki z s4? Nie będzie dziwnie działało? Nie będę jakiegoś rezonansu? Czy coś jeszcze oprócz dokładki i samego wydechu będę potrzebował? Przerabial już ktoś ten temat? Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 :)Pancie a powiedzcie mi czy da się do 3.0 wrzucić wydech/puszki/końcówki z s4? Nie będzie dziwnie działało? Nie będę jakiegoś rezonansu? Czy coś jeszcze oprócz dokładki i samego wydechu będę potrzebował? Przerabial już ktoś ten temat? Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2 Powinno podejść, popatrzę tylko w etce jak z mocowaniami tłumików. ---------- Post dopisany at 09:44 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ---------- Są inne wieszaki tłumików w S4, a reszta powinna pasować, bo otwory na wieszaki powinny być w tym samym miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Pytam za kuzyna Jakie są idealne/dobre parametry dla felg do B7 sedan? Myśli o 19'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 :)Pancie a powiedzcie mi czy da się do 3.0 wrzucić wydech/puszki/końcówki z s4? Nie będzie dziwnie działało? Nie będę jakiegoś rezonansu? Czy coś jeszcze oprócz dokładki i samego wydechu będę potrzebował? Przerabial już ktoś ten temat? Wysyłane z mojego GT-P5100 za pomocą Tapatalk 2 Rosemeyer montował wydech od S4 w 2.0TDI BRD jak jeszcze takowym pomykał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Pytam za kuzyna Jakie są idealne/dobre parametry dla felg do B7 sedan? Myśli o 19'' Zalezy. Orginalne RS4 sa zdaje sie 9x19 ET29 i tez da sie zalozyc do zwyklej tylko opony lepiej zeby byly max 235mm, ale to juz wszystko tak na granicy. 8,5x19 byloby lepiej ale ori zdaje sie takich nie bylo... no i trzeba pamietac o indeksie nosnosci...- niestandardowe rozmiary maja zazwyczaj slabe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Pytam za kuzyna Jakie są idealne/dobre parametry dla felg do B7 sedan? Myśli o 19'' Zalezy. Orginalne RS4 sa zdaje sie 9x19 ET29 i tez da sie zalozyc do zwyklej tylko opony lepiej zeby byly max 235mm, ale to juz wszystko tak na granicy. 8,5x19 byloby lepiej ale ori zdaje sie takich nie bylo... no i trzeba pamietac o indeksie nosnosci...- niestandardowe rozmiary maja zazwyczaj slabe... Rozumiem, czyli najlepiej nie przekraczać ET 30 ' Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Aż wstyd się przyznać ale jeszcze nie zmieniłem kół na zimę i mam pytanko w związku z tym czy stndardowe koło B7 wejdzie na przód na zaciski 321? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 17 chyba dopiero ale może i 16 wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielo Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Też mi się wydaje,że 17'' to min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 To bym miał kapke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 jeśli chodzi o zaciski od 2.0tfsi to jest parę 16" które się zmieszczą Zarzuć fotę to Ci podpowiemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Moja koza kilka lat wstecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Wchodzą 16 bez problemu, ale 17 dopiero od 345 Wysyłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Moja koza kilka lat wstecz. http://images46.fotosik.pl/224/de572d63ade33cffmed.jpg W sumie sie nic nie zmieniło co :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 27 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 No... Prawie nic. :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 27 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Wchodzi spokojnie te 16" które masz na 320 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi