Karasik2 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Długo już rozglądam się za dywanikami masz firmy co robią to haftem lub Flock-iem Jednak znak oooo jest zastrzeżony i nie wiem ale chyba tylko logo, jak chcesz takie jak na foto to ci pewnie zrobią z napisem Audi. Cenowo różne zależy od gramatury i czy 4x stopery na aledrogo masz już konkretne do B7 poszukaj
WydRos Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 13 minut temu, Karasik2 napisał: Długo już rozglądam się za dywanikami masz firmy co robią to haftem lub Flock-iem Jednak znak oooo jest zastrzeżony i nie wiem ale chyba tylko logo, jak chcesz takie jak na foto to ci pewnie zrobią z napisem Audi. Cenowo różne zależy od gramatury i czy 4x stopery na aledrogo masz już konkretne do B7 poszukaj Właśnie się dogadałem z jedna firma, z 5firm żadna nie zrobi logo audi, tylko jedna się podjęła Dzieki
Karasik2 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Opublikowano 4 Stycznia 2018 Daj znać na PW jak możesz namiar też na lato chcę sobie zamówić z haftemWysłane z mojego FRD-L09 przy użyciu Tapatalka
KarlWGM Opublikowano 7 Stycznia 2018 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Panowiem potrzebuje podpowiedzi odnośnie ramki rejestracji pod grilla s4 ktos ma moze numer części ?
afroo. Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 15 godzin temu, KarlWGM napisał: Panowiem potrzebuje podpowiedzi odnośnie ramki rejestracji pod grilla s4 ktos ma moze numer części ? 8E0807285 z różnymi końcówkami zależnie od opcji pod pdc i koloru.
KarlWGM Opublikowano 8 Stycznia 2018 Opublikowano 8 Stycznia 2018 12 minut temu, afroo. napisał: 8E0807285 z różnymi końcówkami zależnie od opcji pod pdc i koloru. Dzieki wielkie za pomoc
arek_cccp Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Panowie na jakich gwintach jeździcie w b7 i jakie opinie macie? Szukam czegoś do swojego tfsi
afroo. Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 5 minut temu, arek_cccp napisał: Panowie na jakich gwintach jeździcie w b7 i jakie opinie macie? Szukam czegoś do swojego tfsi AP drugi sezon. Generalnie jestem zadowolony. Mimo ocynku to przód lubi łapać rudą na gwincie jeśli się odpowiednio nie zabezpieczy. Z tyłem różnie bywa, jedni mają za nisko, jeszcze innym brakuje regulacji by odpowiednio obniżyć. Cena w granicach 2,5kpln. Gdybym teraz miał brać gwint do siebie to zdecydowałbym się na MTSa ze sprężynami Eibacha, który niedawno wszedł do sprzedaży. Tu masz o nim więcej info
arek_cccp Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Właśnie czytam ten temat , widzę cena sporo niższa od AP, ciekawa opcja.
FroS-t Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 15 minut temu, arek_cccp napisał: Panowie na jakich gwintach jeździcie w b7 i jakie opinie macie? Szukam czegoś do swojego tfsi Ja mam Eibacha i polecam
afroo. Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 'Dorabiał' ktoś własnoręcznie w przednim zderzaku otwory do pdc? Znaleźć w bdb stanie zderzak sline pod pdc i spryski jest niemożliwe praktycznie. Coś poza przewierceniem i wklejeniem koszyczków trzeba sztukować?
muunv Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Podpowie ktos czy to napewno ori felunek? https://www.olx.pl/oferta/felgi-ori-audi-rs6-19-5x112-9-cali-szerokie-CID5-IDrdzfD.htmlWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
afroo. Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 26 minut temu, muunv napisał: Podpowie ktos czy to napewno ori felunek? Po oznaczeniach raczej ori.
muunv Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Zastanawia mnie brak Ronal i ten dziwny symbol na pierwszym foto, pod logo oooo. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
vwbartus Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 a były 9J z ET 35 ??? chyba z Et 33
muunv Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 a były 9J z ET 35 ??? chyba z Et 33No wlasnie mam watpliwosci, dlatego tutaj pytam. Aczkolwiek et33 to mialy chyba juz nowsze modele? I dlaczego brak logo Ronal?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Adam87 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 (edytowane) 50 minut temu, muunv napisał: Podpowie ktos czy to napewno ori felunek? https://www.olx.pl/oferta/felgi-ori-audi-rs6-19-5x112-9-cali-szerokie-CID5-IDrdzfD.html Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk To bedzie ori wyprodukowane przez firme ATS/SSM oczywiscie dla audi Edytowane 10 Stycznia 2018 przez Adam87
muunv Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 To bedzie ori wyprodukowane przez firme ATS/SSM oczywiscie dla audi Tylko dlaczego ats / ssm skoro w rozmiarze 18” produkowal Ronal? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Adam87 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 1 minutę temu, muunv napisał: Tylko dlaczego ats / ssm skoro w rozmiarze 18” produkowal Ronal? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Oni tez produkowali 18" Firma Ronal produkowała na Polske i nie pamietam dokładnie ale cos na wschod. Te beda "sprowadzane"
Norbas Opublikowano 10 Stycznia 2018 Opublikowano 10 Stycznia 2018 Ori ja miałem tak jak w ogłoszeniu ?
Rekomendowane odpowiedzi