Trewor87 Opublikowano 30 Listopada 2018 Opublikowano 30 Listopada 2018 2 godziny temu, afroo. napisał: Eibacha dobrze zamawia się bezpośrednio z ich strony bo to i tak jeden przedstawiciel - @Trewor87 Jesteśmy jednymi z głównych, ale nie jedyni niestety ;) Ale dzięki za polecenie. Już odpisuję na PW.
Adam87 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Opublikowano 3 Grudnia 2018 Panowie, czy pasuje lusterko wsteczne z czujnikami zmierzchu i deszczu, od b7 do a3 8p 2012 rok???
Damianq Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Pany czy kiera z A6 C6 jest taka sama jak w B7? Mam dowyrwania z multifunkcja bez poduchy za 120 zł to chyba grzech nie kupić.
musti Opublikowano 9 Grudnia 2018 Opublikowano 9 Grudnia 2018 Pany w avancie B7 płyn do tylniego spryskiwacza szyby podawany jest z jednego zbiorniczka tego co znajduje się pod maską ? Ewentualnie podrzuci ktoś schemat jak leci instalacja
H4mm3R Opublikowano 9 Grudnia 2018 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2018 30 minut temu, musti napisał: Pany w avancie B7 płyn do tylniego spryskiwacza szyby podawany jest z jednego zbiorniczka tego co znajduje się pod maską ? Ewentualnie podrzuci ktoś schemat jak leci instalacja Drugiego nie ma.
muunv Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 16 godzin temu, Damianq napisał: Pany czy kiera z A6 C6 jest taka sama jak w B7? Mam dowyrwania z multifunkcja bez poduchy za 120 zł to chyba grzech nie kupić. Taka sama.
komoornik Opublikowano 10 Grudnia 2018 Opublikowano 10 Grudnia 2018 Czy ktoś obczajał temat zmiany żarówek LED pozycji/stop z tyłu? Te lepsze mają skłonność do migotania, te tańsze w kolorze czerwonym nie są zbyt jasne.
Damianq Opublikowano 13 Grudnia 2018 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Pany czy wnętrze Sedana jest takie same jak Avanta? Chodzi mi o np. dywan i plastiki tyłu. Zastanawiam się nad zmiana mojego indigo (granat) na czarny (soul).
shakal Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 17 godzin temu, Damianq napisał: Pany czy wnętrze Sedana jest takie same jak Avanta? Chodzi mi o np. dywan i plastiki tyłu. Zastanawiam się nad zmiana mojego indigo (granat) na czarny (soul). Wykładzina jest taka sama A plastiki tylne to zależy o które chodzi, jak przy kanapie to wydaje mi się, że powinny pasować.
Damianq Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Potwierdzi mi ktoś jeszcze tą wykładzinę?
kamil-vag Opublikowano 15 Grudnia 2018 Opublikowano 15 Grudnia 2018 Przy wykładzinie podłogi nie ma rozróżnienia na avant/limousine... ciekawostka, że ta sama wykładzina była montowana w latach 2001-2008 także B6/B7 są zamienne... ale w sumie w środku to ten sam samochód jakby nie patrzeć
Damianq Opublikowano 16 Grudnia 2018 Opublikowano 16 Grudnia 2018 Dzięki chłopaki To pytanie czy Anglik ma tą samą wykładzinę czy różni się wycięciami?
musti Opublikowano 20 Grudnia 2018 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Mam pytanie jakie modele telefonów pasują do uchwytu i całego zestawu ?
Damianq Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 (edytowane) Panowie czy w zderzaku s-line przód uzbrojenie jest takie same jak w zwykłym? Mam na myśli: - wiązkę PDC (wiem, że czujniki PDC są te same) - rurki zasilające spryskiwacze lamp (wiem, że same dysze w sline są inne niż w zwykłym) - ślizgi i inne mocowania - halogeny (kratki wiadomo inne) - kierownice powietrza za kratkami Co muszę zakupić oprócz zderzaka, dysz i kratek zmieniając zwykły xenon+pdc na sline xenon+pdc? Edytowane 23 Grudnia 2018 przez Damianq
Rob@k Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 3 godziny temu, Damianq napisał: Panowie czy w zderzaku s-line przód uzbrojenie jest takie same jak w zwykłym? Mam na myśli: - wiązkę PDC (wiem, że czujniki PDC są te same) - rurki zasilające spryskiwacze lamp (wiem, że same dysze w sline są inne niż w zwykłym) - ślizgi i inne mocowania - halogeny (kratki wiadomo inne) - kierownice powietrza za kratkami Co muszę zakupić oprócz zderzaka, dysz i kratek zmieniając zwykły xenon+pdc na sline xenon+pdc? Ja u siebie jak wymieniałem zderzak to rurki pasują, ślizgów nie ruszałem, halogeny te same tylko przykręcane od środka. Kierownice powietrza są inne ale nożyk do tapet i po lekkiej modyfikacji pasują stare.
Damianq Opublikowano 23 Grudnia 2018 Opublikowano 23 Grudnia 2018 Dziękuje za odpowiedz A co z wiązka pdc? Podejrzewam ze pasuje skoro czujniki te same ale może ktoś potwierdzić?
kaju Opublikowano 24 Grudnia 2018 Opublikowano 24 Grudnia 2018 inne wycięcia chociażby na podstopnicę...
Mizur138 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Opublikowano 27 Grudnia 2018 (edytowane) Panowie może ktoś coś miał podobnego. Gdy jadę autem tak 180 km/h zaczyna mi coś wibrowac prawe koło,czuć to na kierownicy. Jakieś przypuszczenia macie ??? Edytowane 27 Grudnia 2018 przez Mizur138
Adam87 Opublikowano 27 Grudnia 2018 Opublikowano 27 Grudnia 2018 A to na 100% koło??? Hmm.. gdyby to była półoś to wibrowała by napewno wcześniej.. nie poluzowało się coś?? Co na dołkach?? Może też coś czuć przy wolniejszej jeździe..
Rekomendowane odpowiedzi