Bart-S Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Melduję że RNS-E LED ogarnięty softem 0270. SDS i VIM śmigają Dziś udało się zrobić downgrade i sofcik od Kobry wgrał się bez problemu
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 Bartek czy to znaczy że np. tv można oglądać podczas jazdy:naughty: ile i czemu tak drogo za taką przyjemność
Bart-S Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 Bartek czy to znaczy że np. tv można oglądać podczas jazdy:naughty: ile i czemu tak drogo za taką przyjemność Tak - VIN = Video in Motion. Nie wiem jaka aktualnie cena - ja zapłaciłem za soft 200zł.
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 To co wysyłać Ci leda do ogarnięcia:naughty:
Bart-S Opublikowano 2 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2013 To co wysyłać Ci leda do ogarnięcia:naughty: Nie ma potrzeby - napiszę Ci na PW co potrzebne.
wladi Opublikowano 2 Grudnia 2013 Opublikowano 2 Grudnia 2013 To co wysyłać Ci leda do ogarnięcia:naughty: Nie ma potrzeby - napiszę Ci na PW co potrzebne.
Rabbi Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Bartek te felgi zimówki 17 z jakim masz ET? dawałeś dystanse?
Bart-S Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 Bartek te felgi zimówki 17 z jakim masz ET? dawałeś dystanse? ET28, dystanse nie potrzebne.
Zymek1989 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Jestem po wrażeniem, fura zrobiona ze smakiem
Bart-S Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2014 Staruszek już - ale zadbany i w dobrym stanie W styczniu nieco odnowimy powłokę lakierniczą
Arkadiush Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Staruszek już - ale zadbany i w dobrym stanie W styczniu nieco odnowimy powłokę lakierniczą na żywo dopiero robotę robi
Rabbi Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Bartek te felgi zimówki 17 z jakim masz ET? dawałeś dystanse? ET28, dystanse nie potrzebne. podziękował a furka piękna. aż żal będzie kiedyś sprzedawać
Arturoo Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Staruszek już - ale zadbany i w dobrym stanie W styczniu nieco odnowimy powłokę lakierniczą na żywo dopiero robotę robi true
Rosemeyer Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Ja już nigdy się na pirelli nie zdecyduję - 40tys km , zachowanie na mokrym suchym ok, wysokość bieżnika ok, ale masakrycznie wyząbkowały - schody jak w pałacu kultury sorry, że dopiero teraz.... dziadek, spróbuj je zareklamować. Na moich PZero po ok. 40tyś zaczęły się robić dziwne pęknięcia w kształcie małych krzyżyków/gwiazdek między klockami bieżnika. Początkowo myślałem, że na coś najechałem, ale w krótkich odstępach czasu pojawiły sie na wszystkich oponach. Zadzwoniłem do Pirelli z pytaniem "czy to normalne?" i dostałem kontakt do Pana od gwarancji itp., który był zdziwiony tym co mówię i bardzo chciał to zobaczyć. Spotkalismy się, Pan porobił zdjęcia, a po ok. 1,5tyś dostałem świeżutki nowy kpl
dziadek Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Myślisz że przejdzie coś takiego? Ja je dostałem z nowym autem więc nie wiem jak się sprawy gwarancyjne opon w takim przypadku odbywają
Artur82 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Opublikowano 2 Stycznia 2014 Myślisz że przejdzie coś takiego? Ja je dostałem z nowym autem więc nie wiem jak się sprawy gwarancyjne opon w takim przypadku odbywają opony też obejmuje gwarancja w nowym aucie wiem na bank bo kiedyś micheliny reklamowałem i uznano
Bart-S Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Tak się zastanawiam. Ile na dzień dzisiejszy mógłbym wołać... Za nią
dziadek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Popatrz kto przy ostatnich rozważaniach był zainteresowany i wołaj 40k zł, poza forum nikt nie doceni niestety i nie ma co marzyć o takiej kwocie
wladi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Trzeba było gonić jak chciałem teraz w mojego nastepne pare tysiaków wpakowałem więc szkoda mi się pozbywać memory five wladi i wszystko jasne :-)
Rekomendowane odpowiedzi