Bart-S Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Może Artur weźmie jak po koła przyjedzie
wladi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Noo On jest nieobliczalny memory five wladi i wszystko jasne :-)
Bart-S Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Tak patrzę sobie na allegro za rocznikiem 2004 i 1.9TDI... Od 16k do 29k i jeden rodzynek za 33k.
wladi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 A co myślałeś że po 40 chodzą hehe...allegro to masakra zresztą ogólnie portale aukcyjne to masakra tak jak dla nas rezaczy:banghead: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Bart-S Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 Nie no, próbuję ją tylko jakoś realnie wycenić (na tyle na ile się da ).
jozek726 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 a ile tak myślisz żeby za nią dostać ? może coś doradzę obserwując rynek b6
dziadek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bartek jak chcesz sprzedać , wywal wyposażenie , sprzedaż bez problemu na forum a auto i tak za tyle samo pójdzie z czy bez full wypasu, bo nikt tego nie doceni
wladi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Spokojnie dziadek niech wystawi na forum ja myślę że sprzeda:thumbup: memory five wladi i wszystko jasne :-)
Bart-S Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 a ile tak myślisz żeby za nią dostać ? może coś doradzę obserwując rynek b6 Raczej liczyłem na Wasze podpowiedzi ---------- Post dopisany at 18:07 ---------- Poprzedni post napisany at 18:06 ---------- Bartek jak chcesz sprzedać , wywal wyposażenie , sprzedaż bez problemu na forum a auto i tak za tyle samo pójdzie z czy bez full wypasu, bo nikt tego nie doceni To też jest opcja ale... Dodatkowa robota z tym. A i części na podmianę nie mam już bo przecież wszystko schodziło z czasem za grosze
wladi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ja myślę że ponad 35 ale czy bliżej 35 czy 40 to musisz się przekonać memory five wladi i wszystko jasne :-)
Arturoo Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bartek jak chcesz sprzedać , wywal wyposażenie , sprzedaż bez problemu na forum a auto i tak za tyle samo pójdzie z czy bez full wypasu, bo nikt tego nie doceni tak mi się również widzi ......dziś nikt roboty i włożonej kasy nie doceni......ewentualnie coś na podpuchę dorzucić jakby się kupiec wahał i sio z autkiem z placu
wladi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Tu nie chodzi o wyłożona prace i kasę bo każdy jak wkłada to zdaje sobie sprawe że potem nie odzyska tych pieniędzy....chodzi o to czy znajdzie się taki drugi wariat co kupi auto... memory five wladi i wszystko jasne :-)
alvaro Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 A i części na podmianę nie mam już bo przecież wszystko schodziło z czasem za grosze A to błąd... Ja wyciągnąłem tylko parę pierdół z B8 cena poszła w dół i auto zaraz poszło...
jozek726 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ja myślę że ponad 35 ale czy bliżej 35 czy 40 to musisz się przekonaćmemory five wladi i wszystko jasne :-) dobrze prawi, też bym tak powiedział tylko jak tak patrze na te ogłoszenia itd to ludzie szukają "okazji". Wolą kupić ulepa za śmieszną kasę niż dać ciut więcej i kupić doinwestowane auto.
Tomeks Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 To też jest opcja ale... Dodatkowa robota z tym. A i części na podmianę nie mam już bo przecież wszystko schodziło z czasem za grosze dam Ci moje auto na miesiąc,po przekladasz wszystko co smaczne,z kasą sie dogadamy:wink:
Bart-S Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 W obecnym stanie i przy aktualnym pułapie B6 w tym roczniku myślę, że 35k to max.
wladi Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Bartek zrób ładne ogłoszenie z dużymi zdjęciami i opisem, trochę czasu poświęć a napewno ktoś się trafi....ale ja bym bardziej na forum bazował, napewno znajdzie się kupiec. Może tak być że będzie jutro albo np za miesiąc:decayed:
jedrekx Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 ewentualnie wrzuć go na mobile i tam wystaw za fajną kwotę
Bart-S Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2014 To też jest opcja ale... Dodatkowa robota z tym. A i części na podmianę nie mam już bo przecież wszystko schodziło z czasem za grosze dam Ci moje auto na miesiąc,po przekladasz wszystko co smaczne,z kasą sie dogadamy:wink: Jest to jakaś opcja. No i po co miesiąc... Tydzień wystarczy
Tomeks Opublikowano 4 Stycznia 2014 Opublikowano 4 Stycznia 2014 To też jest opcja ale... Dodatkowa robota z tym. A i części na podmianę nie mam już bo przecież wszystko schodziło z czasem za grosze dam Ci moje auto na miesiąc,po przekladasz wszystko co smaczne,z kasą sie dogadamy:wink: Jest to jakaś opcja. No i po co miesiąc... Tydzień wystarczy to kaman:naughty:,ja tez jakiegoś tam golasa nie mam:wink:
Rekomendowane odpowiedzi