Bart-S Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Zabiorę się za TIP-a jak okiełznam do końca CVT Szukam sterownika podgrzewanej przedniej szyby 8E0 907 133 E - na ebay-u wołąją 800zł (za drogo, na allegro moduły przeznaczone dla A8 - z końcówką A, można kupić za 300zł). Gdyby ktoś widzał, dajcie znać proszę Bartku a w ktorym miejscu znajduje sie ten sterownik? Pod aku (foto z tutoriala Grześka...) [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2011, 08:06_________________________________________________ Bartku popytaj tutaj http://moto.allegro.pl/sterownik-modul-ogrzewania-tylnej-szyby-audi-i1789328028.html Dzięki Grzesiu - dokładnie tego samego linka podesłał mi wczoraj greg2505 (widzałem tą aukcję wcześniej ale nie wczytałem się w opis i przegapiłem "E" ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Zabiorę się za TIP-a jak okiełznam do końca CVT Szukam sterownika podgrzewanej przedniej szyby 8E0 907 133 E - na ebay-u wołąją 800zł (za drogo, na allegro moduły przeznaczone dla A8 - z końcówką A, można kupić za 300zł). Gdyby ktoś widzał, dajcie znać proszę ja mam taki sterownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 24 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Zabiorę się za TIP-a jak okiełznam do końca CVT Szukam sterownika podgrzewanej przedniej szyby 8E0 907 133 E - na ebay-u wołąją 800zł (za drogo, na allegro moduły przeznaczone dla A8 - z końcówką A, można kupić za 300zł). Gdyby ktoś widzał, dajcie znać proszę ja mam taki sterownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 24 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2011 Bart-S podjadę i oblukam, jak się wstydzisz to nie wstawiaj fotki ale wozów drabiniastych na forum jest tak wiele, że spox, zginęłoby w tłumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 27 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Bart-S podjadę i oblukam, jak się wstydzisz to nie wstawiaj fotki ale wozów drabiniastych na forum jest tak wiele, że spox, zginęłoby w tłumie Kiepsko to wygląda - przód ładnie leży a tylne koła schowane... BTW - dystanse dostałem nie te co trzeba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 27 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2011 Bartku dzwoniles do mnie ? bo wczoraj wieczorem dopiero znalazlem telefon na tarasie z tylu domu myslalem ze zgubilem go . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Tak - potrzebowałem info dot. pompy dawkującej... Już OK [br]Dopisany: 27 Wrzesień 2011, 15:54_________________________________________________ Nie chce ktoś 17" na zimę? Oddam w dobrych pieniądzach... Oryginalne 8E0 601 025 J, 17" (szerokość felgi 7,5" ET 45 - rocznik 2004, wyprodukowane w Norwegii). Felgi nie są krzywe, nigdy też nie były naprawiane (noszą normalne ślady zużycia). Jedyne co przy nich zrobiłem to dwa lata temu były malowane. Fly, ty lubisz ten wzór - podpowiedz jakąś sensowną cenę wywoławczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_o23 Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 proszę cene na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 28 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Bart-s przywieź te fele to je dopieszczę i cena 25% w górę, pójdzie Iron-x + Rimwax z polerką, jak to zrobię to zostawisz je dla siebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 28 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2011 Bart-s przywieź te fele to je dopieszczę i cena 25% w górę, pójdzie Iron-x + Rimwax z polerką, jak to zrobię to zostawisz je dla siebie Bartku bardzo chętnie skorzystam z Twoich usług, ale całość pod kątem sprzedaży felg (decyzja już zapadła ). Nie będziesz czasami przejeżdżał przez WRZ w ten weekend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacza Opublikowano 29 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2011 Piekna sztuka!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Piekna sztuka!! Dziękować Mam jeszcze jeden towar do puszczenia - tapicerki drzwi do kompletu Recaro. Pełna opcja (bardzo dobry stan) - nie mają tylko rolet przeciwsłonecznych. Poza tym: - środek skóra perlnappa - pamięć - alarm - składanie lusterek - pakiet oświetleniowy - BOSE - 4 szyby w prądzie Na fotkach są zakurzone (leżały jakiś czas w magazynie, nawet nie myłem). Nie wiem za ile to puścić - liczę, na podpowiedzi (np. komplet ogórków na allegro w dobrym stanie to 700zł). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 30 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2011 Bart spytaj się Wojtek_A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Taki zestaw to rarytasik - środek skóra perlnappa - pamięć - alarm - składanie lusterek - pakiet oświetleniowy - BOSE - 4 szyby w prądzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Myśle, ze realnie do oddania za 1 tys Za wieksza kase moze byc problem. No ale jesli ktos ma recaro bez pamieci to moze i dalby wiecej Ps. Szkoda, ze nie masz z roletami. Sam chetnie bym kupil Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 ja ostatnio kupowałem takie boczki z rs4 tyle że z roletami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 31 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Myśle, ze realnie do oddania za 1 tys Za wieksza kase moze byc problem. No ale jesli ktos ma recaro bez pamieci to moze i dalby wiecej Ps. Szkoda, ze nie masz z roletami. Sam chetnie bym kupil W takim razie nie mam oporu aby wystawić je za 800zł bez targowania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 31 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 31 Października 2011 Myśle, ze realnie do oddania za 1 tys Za wieksza kase moze byc problem. No ale jesli ktos ma recaro bez pamieci to moze i dalby wiecej Ps. Szkoda, ze nie masz z roletami. Sam chetnie bym kupil W takim razie nie mam oporu aby wystawić je za 800zł bez targowania... Dobra cena Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarny Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 masakra zmodzona ta B6 aż mi sie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 6 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2011 masakra zmodzona ta B6 aż mi sie podoba Dzięki W tym tygodniu nadrabiam zaległości - dwa DIY modyfikacji wykonanych w ubiegłym roku... Montaż grzanej kanapy (na zimę jak znalazł ) ------> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=228351.0 Montaż tylnych poduszek AIRBAG ------> http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=228929.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi