KrzyDG Opublikowano 22 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Wszystko zaje jedyne co to bym zdemontował to coś na telefon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 22 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2011 Wszystko zaje jedyne co to bym zdemontował to coś na telefon Miałem to w planach (konsola US). Ostatecznie zdecydowałem się na fabryczny adapter do aktualnie używanego telefonu... Przy czym to temat na "za jakiś czas" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Piękna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pacoramires Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 niesamowita kosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Bart daj znac jak sie cos u Ciebie pojawi ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 ani fajna, ani kosa, ani piękna, ani szybka, wyposażona +++, jak Ci nabijacze postów ściemniają nie widząc fury na żywo :mysli: auto obdarte z każdej strony, lakier mat, audio gra byle jak .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 ani fajna, ani kosa, ani piękna, ani szybka, wyposażona +++, jak Ci nabijacze postów ściemniają nie widząc fury na żywo :mysli: auto obdarte z każdej strony, lakier mat, audio gra byle jak .... uuuu to prawie jak siemianowe :decayed: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siemian Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 paszoł won Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 ani fajna, ani kosa, ani piękna, ani szybka, wyposażona +++, jak Ci nabijacze postów ściemniają nie widząc fury na żywo :mysli: auto obdarte z każdej strony, lakier mat, audio gra byle jak .... Bartku - posty w dziale Moja A4 nie dodają się do łącznej liczby wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 sorki za bałagan z naszej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 30 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 auto obdarte z każdej strony, lakier mat, audio gra byle jak .... Jeszcze ktoś pomyśli, że to prawda :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 30 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Bartku dokładnie to chciałem dać do zrozumienia nie każdy nowy czyta regulamin kiedy na zabezpieczenie felunku się umawiamy? chrom, polerowane alu mam już zabezpieczone, brakuje mi lakierowanych do testu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ten tydzień mam zawalony tak, że nie dam rady. Umówimy się w przyszłym... BTW - Bartku, Madas potrzebuje wymienić wtyczkę i pin masy w lewej tylnej lampie. Zaoferowałem pomoc ale nie zanosi się na to abym przed przyszłym tygodniem odwiedził Poznań - chłop jeździ bez kierunków. Znajdziesz dla niego chwilę? Zamówiłbym potrzebne graty w ASO... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 niech zadzwoni do mnie, jak będzie miał graty ew. podleci, spokojnie to zrobię, Madas czasami bywa w mojej okolicy, nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Super - puszczam zamówienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 w przyszłym tygodniu latam Poznań - Kalisz, może dam wcześniej znać, umyjesz fele, wpadnę na fajkę do Ciebie i zrobimy zabezpieczenie na felunek, jak by co to zadzwonię dzień wcześniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 1 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Dla mnie bomba - np. środa i czwartek mam wolne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 1 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2011 Ten tydzień mam zawalony tak, że nie dam rady. Umówimy się w przyszłym... BTW - Bartku, Madas potrzebuje wymienić wtyczkę i pin masy w lewej tylnej lampie. Zaoferowałem pomoc ale nie zanosi się na to abym przed przyszłym tygodniem odwiedził Poznań - chłop jeździ bez kierunków. Znajdziesz dla niego chwilę? Zamówiłbym potrzebne graty w ASO... ...czyli w nastepnym tygodniu wleci webasto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi