Brysio Opublikowano 5 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2012 no nie wiem dzisiaj w radio straszyli ogromnymi mrozami do konca stycznia :decayed: tylko ciekawe czy w europie czy w tajdze syberyjskiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
imp Opublikowano 9 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2012 Przesiadłem się z Golfa Mk4, w którym miałem praktycznie full na a4 b6 i po przeczytaniu tego topicu i uzmysłowieniu sobie ile dodatków można napakować w to auto wymiękam ..dużo pracy przedemną , a dla Ciebie mega szacun za ogarnięcie na wysokim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 10 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2012 Dzięki Marku. Projekt już prawie ukończony więc za jakiś czas trzeba będzie się przesiąść na coś innego Czekam na prezentację Twojego auta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Myśle ze z 50 k to i tak by nie odpłąciło tej roboty i gratów co?? ps.Czy delikatne wycie przy okreslonej prędkości moze byc wywołane wytarciem talerzy w tym miejscu w multi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Przesiadłem się z Golfa Mk4, w którym miałem praktycznie full w tym wątku aż się ciśnie na usta pytanie - Co Ty wiesz o wypasie . 3/4 full opcji nie ma połowy tego co jest w tym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Myśle ze z 50 k to i tak by nie odpłąciło tej roboty i gratów co?? Sumując cenę auta i wykonanych modyfikacji dobijam do 100 000 PLN (nie liczę kosztów eksploatacji ). 50 tysięcy w chwili obecnej nikt za to auto nie zapłaci (może 40k). Generalnie, totalnie nie opłaca się sprzedawać - podejrzewam, że jeśli kiedyś dojdzie do zakupu nowego auta to obecnym będzie jeździć Gośka (oczywiście po powrocie do jakiegoś komfortowego zawieszenia). Wrócę wtedy najprawdopodobniej do 1BE i auto zostanie na 17" (19" RS style będą na sprzedaż). ps.Czy delikatne wycie przy okreslonej prędkości moze byc wywołane wytarciem talerzy w tym miejscu w multi?? Może być sprzęgło - generalnie każde wyje, zależnie od zużycia. Jeśli jesteś pewien, że to nie łożysko... Wrzuć wsteczny - na tym biegu słychać wyraźniej pracę sprzęgła. Jeśli to ten sam hałas o którym napisałeś - to tak, może to być sprzęgło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 to jest tylko przy predkosci 70 km/h - 75km/h i wyłącznie w tej granicy, tzw. "uuuuuuuuu" mijasz granice cisza, jadac np 73 i puszczajac gaz, wycie jest cichsze przy ponownym wcisnieciu pedału gazu wzrasta dzwięk ale nie jest to jakies głośne, dla "uczulonych" tak jak ja wyczuwalne, to jest u kumpla i on poki mu nie zwrociłem uwagi to nawet nie słyszał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 to jest tylko przy predkosci 70 km/h - 75km/h i wyłącznie w tej granicy, tzw. "uuuuuuuuu" mijasz granice cisza, jadac np 73 i puszczajac gaz, wycie jest cichsze przy ponownym wcisnieciu pedału gazu wzrasta dzwięk ale nie jest to jakies głośne, dla "uczulonych" tak jak ja wyczuwalne, to jest u kumpla i on poki mu nie zwrociłem uwagi to nawet nie słyszał Jaki auto i silnik ma kolega? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 takie samo jak ja tylko seria 150km rok 2003 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Gdyby to był ALT-ek, podejrzewałbym przegub (fabryczny error) ale z uwagi na to, że jest to 1.8T - nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Sumując cenę auta i wykonanych modyfikacji dobijam do 100 000 PLN (nie liczę kosztów eksploatacji ). 50 tysięcy w chwili obecnej nikt za to auto nie zapłaci (może 40k). Generalnie, totalnie nie opłaca się sprzedawać - podejrzewam, że jeśli kiedyś dojdzie do zakupu nowego auta to obecnym będzie jeździć Gośka (oczywiście po powrocie do jakiegoś komfortowego zawieszenia). Wrócę wtedy najprawdopodobniej do 1BE i auto zostanie na 17" (19" RS style będą na sprzedaż). Bartek nie sprzedawaj... Twoja fura jest MEGA MEGA...zróba tak jak piszesz bo szkoda takie auto oddać w obce ręce i jeszcze ze psie pieniądze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Bartek nie sprzedawaj... Twoja fura jest MEGA MEGA...zróba tak jak piszesz bo szkoda takie auto oddać w obce ręce i jeszcze ze psie pieniądze... Coś w tym jest. Bo może skończyć jak Siwy Poźka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
losix Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 nie no auto na wypasie parasola brakuje w drzwiach:embarrassed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brysio Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 oj tam golas jest bo webasto nie ma no :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 dzwiach :embarrassed a co to? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg2505 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 http://allegro.pl/super-okazja-dokladka-zderzaka-tyl-a4-b6-s-line-i2051477576.html http://allegro.pl/okazja-spojler-zderzaka-przod-a4-b6-s-line-i2051478046.html Bartek ktoś auto ci rozsprzedaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 http://allegro.pl/super-okazja-dokladka-zderzaka-tyl-a4-b6-s-line-i2051477576.html http://allegro.pl/okazja-spojler-zderzaka-przod-a4-b6-s-line-i2051478046.html Bartek ktoś auto ci rozsprzedaje Jaaaa pier... Dobrze, że rejestrację zakryłem :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cool506 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 http://allegro.pl/super-okazja-dokladka-zderzaka-tyl-a4-b6-s-line-i2051477576.html http://allegro.pl/okazja-spojler-zderzaka-przod-a4-b6-s-line-i2051478046.html Bartek ktoś auto ci rozsprzedaje Dopiero zaczelismy o tym gadac a już jest na częsci Bartek pisz do dziadów to wbrew zasadom, no chyba ze sam zezwoliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bart-S Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 Bartek pisz do dziadów to wbrew zasadom, no chyba ze sam zezwoliłeś Ale gdzie tam... Pierwszy raz widzę, aby ktoś wykręcił taki numer... Ciekawe jak wygląda prawdziwy zderzak skoro sprzedający musiał posiłkować się "dodatkowym" foto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2012 http://allegro.pl/super-okazja-dokladka-zderzaka-tyl-a4-b6-s-line-i2051477576.html http://allegro.pl/okazja-spojler-zderzaka-przod-a4-b6-s-line-i2051478046.html Bartek ktoś auto ci rozsprzedaje Jaaaa pier... Dobrze, że rejestrację zakryłem :polew: Bartek teraz modzi w drugą stronę tzn zrobić jak najuboższe b6 na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi