Bart-S Opublikowano 29 Lutego 2012 Autor Opublikowano 29 Lutego 2012 ale ekran do fotki to już mogłeś wyczyścić Nie da się. Moja nokia swoje już przeszła ...ale, żebyś się nie czepiał - wrzucę inne foto
HiRide Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Bartek jak juz zalozysz te lampki nad tablice to *wstaw jakies foto jak to swieci.Ciekaw jestem jak to wyglada. U mnie znowu przydaly sie diody z drl Audi.Zadnego bledu fis nie wywala,a kolor ... porownamy z Twoim*
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 E52 takie telefony mają rezacze Grzesiu też masz E52? Bartek jak juz zalozysz te lampki nad tablice to *wstaw jakies foto jak to swieci.Ciekaw jestem jak to wyglada.U mnie znowu przydaly sie diody z drl Audi.Zadnego bledu fis nie wywala,a kolor ... porownamy z Twoim* Na pewno coś powstanie. BTW - dziś biorę się za reflektory (m.in. założę palniki, które kupiłem od Ciebie Mario jakiś czas temu).
dziadek Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Bartek linki ze starego forum nie działają
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Bartek linki ze starego forum nie działają Hugo i żółtki pracują nad tym. Jak nie dadzą rady - wtedy poprawię
HiRide Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Grzesiu też masz E52? Na pewno coś powstanie. BTW - dziś biorę się za reflektory (m.in. założę palniki, które kupiłem od Ciebie Mario jakiś czas temu). [ATTACH=CONFIG]57[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]56[/ATTACH] Jeszcze ich nie zalozyles* *to pewno juz zakurzone. O ile pamietam regenerowales odlbysniki *valeo ? Cos tez wspominales o nowych lampach ?
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Jeszcze ich nie zalozyles* *to pewno juz zakurzone.O ile pamietam regenerowales odlbysniki *valeo ? Cos tez wspominales o nowych lampach ? Od czasu ostatnich rozważań na temat reflektorów i ich regeneracji nie zrobiłem nic. Dziś startuję z regeneracją lamp (powieżam to koledze Gwerty). Odbłyśniki, czyszczenie, uszczelnianienie i nowe palniki... Pełny wykaz co, jak i za ile zostało zrobione - wrzucę po montażu lamp (wstępnie piątek).
Bieniek Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Nic juz Bart nie osiagniesz z tych lamp. Drogowe sa fajne,ale mijania nawet po regeneracji nie sa idealne. Jest o niebo lepiej. Ale ja od xenona oczekuje wiecej. Dlatego zmieniam soczewke na b8. BTW. Jak tam canbusy?
HiRide Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Na allegro pojawila sie oferta regeneracji odblysnikow i wyglada to dosc obiecujaco,przy czym trzeba oddac swoje stare.Cena za sztuke !!! 160 zl*
Bart-S Opublikowano 1 Marca 2012 Autor Opublikowano 1 Marca 2012 Nic juz Bart nie osiagniesz z tych lamp.Drogowe sa fajne,ale mijania nawet po regeneracji nie sa idealne. Jest o niebo lepiej. Ale ja od xenona oczekuje wiecej. Dlatego zmieniam soczewke na b8. BTW. Jak tam canbusy? Rozważam i taką możliwość Bartku tak mam E52 Grzesiu widzę, że masz nową ulubioną emotkę
MARCIN607 Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Rozważam i taką możliwość Grzesiu widzę, że masz nową ulubioną emotkę też zauważyłeś wyślemy Go do You can dance
P-U-M-A Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Nie ma sensu regenerować tych starych odbłyśników. One nawet jako nowe nie świeciły jakoś za specjalnie dobrze jak na xenon. Kolega ma po regeneracji a ja mam soczewki z A6 C6 i jest ogromna różnica.
HiRide Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Nie ma sensu regenerować tych starych odbłyśników. One nawet jako nowe nie świeciły jakoś za specjalnie dobrze jak na xenon. Kolega ma po regeneracji a ja mam soczewki z A6 C6 i jest ogromna różnica. Powiem Ci ze soczewki z a6 c6 mialem zamontowane moze kilka dni. Jak zobaczylem sama powloke odblysnika to juz bylem mocno zdziwiony co to jest. Zamontowalem no i zalowalem kilku godzin rezania-porazka na drodze. Dlatego troche mnie zdziwiles ze jestes zadowolony z tych projektorow.
P-U-M-A Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 Tak jak pisałem że z porównaniem do światła jakie dają ori soczewki z B6 po regeneracji to świeca o wiele lepiej bo mam porównanie u znajomego.
HiRide Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 No tak porownujac do soczewek b6 jest roznica na +* ale nie ma przepasci
P-U-M-A Opublikowano 1 Marca 2012 Opublikowano 1 Marca 2012 No tak porownujac do soczewek b6 jest roznica na +* ale nie ma przepasci Ja odniosłem wrażenie że światło jest o wiele bardziej skupione z tych z A6 niż w b6
Rekomendowane odpowiedzi