Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Nie nadążam już. Robiłeś coś z lampami czy są to ori xenony?

Reflektory są ori - bixenon. Jak to z tym modelem bywa - parowały... Dlatego też gdy już zaczął się zbliżać kres palinków lampy zostały poddane modyfikacji (swap soczewki i odbłyśnika na model z A4 B8). Do tego nowe palniki, polerowanie klosza i uszczelnienie skorupy.

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a gdzie masz zdjęcia 'nowych' lamp? :naughty:

też kolega Grzesiu Ci robił?

moje już leżą u starych, za dwa tyg będę w PL, także gdzieś za 4 tyg (może, jak nas zima nie złapie) montaż...

Opublikowano
a gdzie masz zdjęcia 'nowych' lamp? :naughty:

też kolega Grzesiu Ci robił?

moje już leżą u starych, za dwa tyg będę w PL, także gdzieś za 4 tyg (może, jak nas zima nie złapie) montaż...

Grześ ogarniał lampy na przełomie lutego i marca. Nie ma za bardzo co pokazywać ponieważ wizualnie reflektor się nie zmienił - zmieniła się natomiast efektywność którą pokazałem tutaj:

http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-avf-a4-avant-1-9tdi-131km-s-line-recaro-projekt-full-opcja-22733/index173.html#post2721620

Opublikowano

ups, sorka, 21 stron wstecz, można było zapomnieć :decayed:

Opublikowano

Czujnik stopu już mnie zaczął wk... denerwować :wink4: Na pokładzie nowy 1K2 945 511 RDW. Jeśli macie problem z ESP załączającym się podczas jazdy (+ aktywne światło stopu lub brak możliwości włączenia tempomatu) to nie ma co się pierdzielić tylko wymieniać... Cena za ori to ok. 50zł i przestrzegam przed gównianymi zamiennikami :wallbash:

brakeLS.JPG

Opublikowano

Bartek ja też coś tam dorzucę grosza,jak będziesz miał czas dla mnie :decayed:

Opublikowano

kolejka jak do specjalisty na NFZ - wolny termin koniec kwietnia 2013 :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

kolejka jak do specjalisty na NFZ - wolny termin koniec kwietnia 2013 :decayed: :decayed: :decayed:

Bo jak ktoś specjalista to i kolejka się tworzy :decayed:

Opublikowano

wersja bardzo optymistyczna :grin::wink:

Opublikowano
Bartek. Co byś powiedział, gdybym Ci podstawił w grudniu żelazo do garażu?

Przecież wiesz, że Ci nie odmówię :decayed: Ile czasu dostanę?

Opublikowano

Jak cos tez chetnie pomoge bo ty zawsze odpowiadales na pytania :hi:

Opublikowano

jak przywieziesz Parmigiano reggiano, Prosiutto i Vechia Romagna to pomogę Bart-s'owi w tej robocie

Opublikowano

Mi też by się przydało wybrać do Ciebie :facepalm:

Opublikowano
jak przywieziesz Parmigiano reggiano, Prosiutto i Vechia Romagna to pomogę Bart-s'owi w tej robocie
jeśli tylko chcesz, to nie ma sprawy :)
Opublikowano
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:Bart czy ja się dostanę do ciebie w tym roku :facepalm: :facepalm: :facepalm::kwasny: :kwasny: :kwasny:
Opublikowano
:facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm: :facepalm:Bart czy ja się dostanę do ciebie w tym roku :facepalm: :facepalm: :facepalm::kwasny: :kwasny: :kwasny:

a Ty przecież masz manuala...

Opublikowano

a Ty przecież masz manuala...

nie tylko automaty potrzebują ręki prawdziwego specjalisty :naughty::wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...