Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ale bajer niezły...

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pilot do garazu dostepny tylko za oceanem ;)

Dokładnie, też u siebie taki mam. Nazywa się to Homelink. :naughty: Avant z linka - cena mega jak na wyposażenie.

Opublikowano

smiechu warte :polew: a co to w europie nie ma automatycznych bram wjazdowych i garazowych ze tylko na stany to puszczali ? :wallbash:

Opublikowano

smiechu warte :polew: a co to w europie nie ma automatycznych bram wjazdowych i garazowych ze tylko na stany to puszczali ? :wallbash:

W stanach jest więcej w standardzie. Jak wejdziesz na Audi USA to przy konfiguracji masz o wiele mniej opcji, bo to co jest opcją w Europie stany mają jako wyposażenie standardowe i to za niższą cenę - po prostu dużo większy rynek niż europejski. Dlatego warto kupować samochody z USA z czystym raportem carfax.

Opublikowano

kompasik w lusterku fajna sprawa... Fajnie ludzie pytają... a co to tutaj jest :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

Pilot do garazu dostepny tylko za oceanem ;)

W europejskiej wersji też dostępny ;)

Opublikowano

Instalację pod Homelinka już poprowadziłem - teraz wystarczy tylko zamocować sterownik i podmienić słonecznik... Problem w tym, że te dwa gadżety cholernie ciężko dostać. Za słonecznik w ASO chcą 900zł. Driver niecałe 3 tyś :gwizdanie: Na allegro widziałem za 100-200zł ale niestety z końcówką A (Mexico :wallbash:) - pewnie pracuje na innych częstotliwościach i pod nasze bramy/drzwi się nie zaprogramuje :confused4: Na ebay-u z kolei ceny zaczynają się od 100 Euro - mimo wszystko trochę dużo jak na taką zabawkę i na brak pewności, że z domowym osprzętem zadziała...

Idę zobaczyć co tam dziś Pan listonosz przyniósł... :wink4:

Opublikowano

Instalację pod Homelinka już poprowadziłem - teraz wystarczy tylko zamocować sterownik i podmienić słonecznik... Problem w tym, że te dwa gadżety cholernie ciężko dostać. Za słonecznik w ASO chcą 900zł. Driver niecałe 3 tyś :gwizdanie: Na allegro widziałem za 100-200zł ale niestety z końcówką A (Mexico :wallbash:) - pewnie pracuje na innych częstotliwościach i pod nasze bramy/drzwi się nie zaprogramuje :confused4: Na ebay-u z kolei ceny zaczynają się od 100 Euro - mimo wszystko trochę dużo jak na taką zabawkę i na brak pewności, że z domowym osprzętem zadziała...

Idę zobaczyć co tam dziś Pan listonosz przyniósł... :wink4:

Bartku masz gdzieś linka pod ręką, bo ze mnie śmierdzący leń :decayed:

Opublikowano

Tomku ale linka do czego? Homelinka z tego co wiem jeszcze nikt nie zakładał... Chcesz listę gratów i schematy?

Dzisiaj dojechały boczki z fafluchte sonnenschutzrollos :decayed: Teraz musze wykombinować jak przewalić do nich alcantarę - może da radę przełożyć samą górę zamiast ruszać element tapicerki :mysli:

sunrolo.JPG

Opublikowano

gdzie upolowales :gwizdanie:

Opublikowano

wydaje mi się że widziałem sonnensrollo jako element doposażenia także może da się przełożyć

Opublikowano

Ile za szt płaciłeś ?? rozglądam się za kompletem ( z tylną roletą elektryczną na półkę) ale to rzadka sprawa... :kwasny:

Adam te z "doposażenia" to są shit... brzydko wyglądająbo są montowane na tapicerkę a nie pod nią... :wink4:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 22:08_________________________________________________Bart-S da się przełożyć samą "górę" boczka bo jest on nazwyczajniej w świecie zgrzewany z resztą :wink4:

Opublikowano

Grzesiek - allegro, przy czym zmieniłem technikę polowania i zamiast haseł tapicerka, boczki itp. szukałem w drzwiach.

Alv - 400zł razem z przesyłką - nieźle ale np. czaki22 znalazł 2 tygodnie temu identyczny zestaw za 300zł, tak więc da się ;)

Bart-S da się przełożyć samą "górę" boczka bo jest on nazwyczajniej w świecie zgrzewany z resztą :wink4:

No to ekstra bo przewalanie materiału mogłoby się źle skończyć - zanim zabiorę się za przekładkę potrenuję na boczku który został mi w zapasie :wink4:

Opublikowano

hehe to pod jakim hasłem szukać tylnej rolety elektrycznej ?? :decayed:

Opublikowano

No tu jest zonk bo pod hasłem roleta 99% wyszukiwanych elementów to rollo bagażnika :wallbash: Próbowałbym "elektryczna roleta a4" - na naszym serwisie będzie ciężko, pewnie prędzej trafisz na ebay-u.de (próbuj sonnenschutzrollo a4 albo sonnenrollo a4).

Opublikowano

Bartek :oklaski: roletki piękne :gwizdanie: - jeśli nie masz górnych mocowań to ASO .....poniżej opis :hi:

Podkładka kpl. 4 szt. 9,92 zł 8E0 861359

Hak kpl. 4 szt. 47,16 zł 8E0 861 337 4PK

Śruba kpl. 4 szt. 2,04 zł N 908 555 01

W/w kpl. jest do czarnej tapicerki .

Pzdr PIXI :good:

Opublikowano

Dzięki PIXI - komplet mocowań rolet leży już na biurku :wink4:

Opublikowano

Fajny bajer bo oryy :) ale jak ktos nie umie trafic tego na allegro to mozna sobie zalozyc rolety na stale w postaci ciemnych szybek..najlepiej wszystkich :naughty:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...