truckmaniac Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Przykręcane - z przodu dałem 15mmm z tyłu 17mmm. Mam zestaw na jedną oś (17mm + śruby) jeśli chcesz. Wyszło tak... No, no. :oklaski: :oklaski: :oklaski:Prawie jak u mnie Ja założyłem 16 mm przód i 20 mm tył
Bart-S Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 Tomku - z przodu wystaje minimalnie, a z tyłu z kolei troszeczkę brakuje. Strzelam, że idealnie byłoby 12/20... (dla 19"/8,5" z ET48) Artur - wrzuć foto swojej tylnej ośki to sprawdzimy Kurcze, moim zdaniem fotki nie wyszły Od dwóch lat marudzę na ten aparat - chyba czas najwyższy go wymienić... Zaraz wrzucę te wypociny...
truckmaniac Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Tomku[/b] - z przodu wystaje minimalnie, a z tyłu z kolei troszeczkę brakuje. Strzelam, że idealnie byłoby 12/20... (dla 19"/8,5" z ET48) Artur - wrzuć foto swojej tylnej ośki to sprawdzimy :wink4 Spoko. Jutro obmyję furkę i coś strzelę A co do Twojej oceny, to też odnoszę wrażenie, że 12/20 byłoby idealnie
Bart-S Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 OK - zapraszam do wyżywania się :> W czasie gdy Wy będziecie się pastwić ja lecę do wulkanizy i zmieniam na 17"... W trakcie drogi powrotnej z Poznania jedna z opon zakończyła swój żywot. Obleciałem wszystkich miejscowych "oponiarzy" i nikt nie ma na stanie Conti Sport Contact 3 235/35/19 - do czasu aż nie załatwię nowej gumy muszę wrócić do zimówek. Szkoda... Myślałem, że będzie lans na niedzielnym spocie i teraz mam karę - ehhh generalnie cały dzień w piz*u... ;(
wrclaguna Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 szkoda gumy ale furka w tym felunku ORI
wuju Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 wygląda nieźle ale jak dla mnie trochę za wysoko stoi :gwizdanie:
truckmaniac Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 wygląda nieźle ale jak dla mnie trochę za wysoko stoi :gwizdanie: Kurde. Odniosłem podobne wrażenie Dodatkowo zmieniłbym tylne lampy. Jakoś tak odstają od całości Potem coś tam można by jeszcze nawymyslać, ale jak sobie pomyślę, co tam jest wyrezane, to brak mi słów :kox:
Flyer Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Bartek, ktoras z moich opon? czy jakas nowa nie dala rady? btw, to przypadek wysoko stojacego 1BE - ale moje auto poprostu jest ciezsze i nizej siedzi. Porownajcie sobie foty moje i Bartka, bo to te same fele
Bart-S Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 Fly niestety poszła Twoja gumka - ta z odłamanym kawałkiem rantu. Najgorzsze jest to, że nigdzie nie przypierdzieliłem, spokojna trasa na A2, omijanie dziur itd. Co zrobić - po prostu przyszedł na nią czas ;( Na autku siedzi już zimowy setup - jutro poszukam nowej Conti. No i oczywiście macie rację - przydałaby się gleba. Omówię sprawę z Vario i zobaczymy co tam się dobierze Artur - jeśli chodzi o lampy - masz jakiś konkretny pomysł? Jestem otwarty na propozycje :> (mile widziane foty) BTW - trzeba będzie także pomyśleć o nowym zestawie hamulców. Chyba odpuszczę sobie S4 i złożę coś na Zimmermanach (widziałem fajne sportowe tarcze - nawiercane, nacinane i wentylowane).
wrclaguna Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 OK - zapraszam do wyżywania się :> W czasie gdy Wy będziecie się pastwić ja lecę do wulkanizy i zmieniam na 17"... W trakcie drogi powrotnej z Poznania jedna z opon zakończyła swój żywot. Obleciałem wszystkich miejscowych "oponiarzy" i nikt nie ma na stanie Conti Sport Contact 3 235/35/19 - do czasu aż nie załatwię nowej gumy muszę wrócić do zimówek. Szkoda... Myślałem, że będzie lans na niedzielnym spocie i teraz mam karę - ehhh generalnie cały dzień w piz*u... ;( Taka gume szukasz http://moto.allegro.pl/item958299044_continental_sortcontact_3_235_35_19_235_35r19_1szt.html
Ukasz699 Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Fly niestety poszła Twoja gumka - ta z odłamanym kawałkiem rantu. Najgorzsze jest to, że nigdzie nie przypierdzieliłem, spokojna trasa na A2, omijanie dziur itd. Co zrobić - po prostu przyszedł na nią czas ;( Na autku siedzi już zimowy setup - jutro poszukam nowej Conti. No i oczywiście macie rację - przydałaby się gleba. Omówię sprawę z Vario i zobaczymy co tam się dobierze Artur - jeśli chodzi o lampy - masz jakiś konkretny pomysł? Jestem otwarty na propozycje :> (mile widziane foty) BTW - trzeba będzie także pomyśleć o nowym zestawie hamulców. Chyba odpuszczę sobie S4 i złożę coś na Zimmermanach (widziałem fajne sportowe tarcze - nawiercane, nacinane i wentylowane). Barti Felunek na furczaku kox jak i cała furczynka Ja czekam na listwy s-lina
truckmaniac Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Mi sie moje strasznie podobają. A w połączeniu z Twoim lakierem to juz na maxa http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b1a841405c5843a7
Flyer Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Fly niestety poszła Twoja gumka - ta z odłamanym kawałkiem rantu. Najgorzsze jest to, że nigdzie nie przypierdzieliłem, spokojna trasa na A2, omijanie dziur itd. Co zrobić - po prostu przyszedł na nią czas ;( Szfaaaak... tak samo jak tuz przed sprzedaza felg poprostu gdzies zawadzilem zdrowa opona... i zrobil sie balon. Niestety przy tym rozmiarze nie znasz dnia ani godziny. Ona nie mogla byc wczesniej uszkodzona, bo zwyczajnie bys jej nie wywazyl... mala dziura w drodze/kraweznika... polskie drogi
Ukasz699 Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Mi sie moje strasznie podobają. A w połączeniu z Twoim lakierem to juz na maxa http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=b1a841405c5843a7 Ja je mam przy lakierku Barta
Bart-S Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 Fly niestety poszła Twoja gumka - ta z odłamanym kawałkiem rantu. Najgorzsze jest to, że nigdzie nie przypierdzieliłem, spokojna trasa na A2, omijanie dziur itd. Co zrobić - po prostu przyszedł na nią czas ;( Szfaaaak... tak samo jak tuz przed sprzedaza felg poprostu gdzies zawadzilem zdrowa opona... i zrobil sie balon. Niestety przy tym rozmiarze nie znasz dnia ani godziny. Ona nie mogla byc wczesniej uszkodzona, bo zwyczajnie bys jej nie wywazyl... mala dziura w drodze/kraweznika... polskie drogi Michu - żebyśmy się dobrze zrozumieli - nie mam do Ciebie absolutnie żadnych pretensji. Po prostu miałem pecha... Może to i dobrze, że tak się stało - jak wrócą 19", będę ostrożniejszy OK - zapraszam do wyżywania się :> W czasie gdy Wy będziecie się pastwić ja lecę do wulkanizy i zmieniam na 17"... W trakcie drogi powrotnej z Poznania jedna z opon zakończyła swój żywot. Obleciałem wszystkich miejscowych "oponiarzy" i nikt nie ma na stanie Conti Sport Contact 3 235/35/19 - do czasu aż nie załatwię nowej gumy muszę wrócić do zimówek. Szkoda... Myślałem, że będzie lans na niedzielnym spocie i teraz mam karę - ehhh generalnie cały dzień w piz*u... ;( Taka gume szukasz http://moto.allegro.pl/item958299044_continental_sortcontact_3_235_35_19_235_35r19_1szt.html Grzesiu jak zwykle ratujesz mi d*pę. Jeszcze Tarnowo Pdg czyli mam bliziutko. Dzięki stary Zaraz looknę na lampki...
Flyer Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Na Twoim miejscu pomyslalbym w przyszlym sezonie (bo sadze, ze felgi zostana na dluuuzej) o oponkach 245/35/19 - sporo wiecej gumy, bezpieczniej i komfort na +. btw, mam dla Ciebie numery lusterek, jutro podrzuce
Bart-S Opublikowano 19 Marca 2010 Autor Opublikowano 19 Marca 2010 Na Twoim miejscu pomyslalbym w przyszlym sezonie (bo sadze, ze felgi zostana na dluuuzej) o oponkach 245/35/19 - sporo wiecej gumy, bezpieczniej i komfort na +. btw, mam dla Ciebie numery lusterek, jutro podrzuce Świetnie - bardzo dziękuję OK wklejam zdjęcia Artura i proszę o opinię - mamy już dwa głosy za BTW - wrclaguna nie ma czasem tych samych lamp?
Ukasz699 Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Ja jestem za Na Twoim miejscu pomyslalbym w przyszlym sezonie (bo sadze, ze felgi zostana na dluuuzej) o oponkach 245/35/19 - sporo wiecej gumy, bezpieczniej i komfort na +. btw, mam dla Ciebie numery lusterek, jutro podrzuce Świetnie - bardzo dziękuję OK wklejam zdjęcia Artura i proszę o opinię - mamy już dwa głosy za BTW - wrclaguna nie ma czasem tych samych lamp? Ma ma
Flyer Opublikowano 19 Marca 2010 Opublikowano 19 Marca 2010 Bartek, IMO te lampy nie sa fajne... Fakt - na czarnym wygladaja lepiej, ale ogolnie takie sobie.
Rekomendowane odpowiedzi