Brysio Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Może zwyczajnie źle zakodowany - F jest w pełni funkcjonalny niby, więc powinno być Dokładnie - jest tak jak napisał Koval. Kodowanie RNS-E w 3-cim bicie od końca trzeba ustawić na 7 (Base plate diagnostic capable with comfort control). Dopiero wtedy zobaczysz ikonę BT. Filmik z Homelinkiem machnę na następnym spocie, jeśli uda się podjechać do Madbara. i dziala to obojetnie od wersji bluta? jak mowie nie wiem jaka mam bylo wsztyko w standardzie z telematikiem zalozone -- da sie to jakos wielkim czarownikiem vagiem wyczytac?? musze zrobic screeny to pomozecie panowie pozamieniac te biciory )
Bart-S Opublikowano 30 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2010 Może zwyczajnie źle zakodowany - F jest w pełni funkcjonalny niby, więc powinno być Dokładnie - jest tak jak napisał Koval. Kodowanie RNS-E w 3-cim bicie od końca trzeba ustawić na 7 (Base plate diagnostic capable with comfort control). Dopiero wtedy zobaczysz ikonę BT. Filmik z Homelinkiem machnę na następnym spocie, jeśli uda się podjechać do Madbara. i dziala to obojetnie od wersji bluta? jak mowie nie wiem jaka mam bylo wsztyko w standardzie z telematikiem zalozone -- da sie to jakos wielkim czarownikiem vagiem wyczytac?? musze zrobic screeny to pomozecie panowie pozamieniac te biciory ) Biorąc pod uwagę tylko wariant europejski... Moduły które posiadają podstawową funkcjonalność: A, D, E oraz sterownik bez literki na końcu Moduły z pełną funkcjonalnością: C, F, M, H, Q, N, S (przy czym co do C, nie jestem na 100% pewien) Podłącz się VAGiem do modułu Telephone (77) - dostępny w zakładce Electronics 1 Wersję BT masz zaznaczoną poniżej
Brysio Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Może zwyczajnie źle zakodowany - F jest w pełni funkcjonalny niby, więc powinno być Dokładnie - jest tak jak napisał Koval. Kodowanie RNS-E w 3-cim bicie od końca trzeba ustawić na 7 (Base plate diagnostic capable with comfort control). Dopiero wtedy zobaczysz ikonę BT. Filmik z Homelinkiem machnę na następnym spocie, jeśli uda się podjechać do Madbara. i dziala to obojetnie od wersji bluta? jak mowie nie wiem jaka mam bylo wsztyko w standardzie z telematikiem zalozone -- da sie to jakos wielkim czarownikiem vagiem wyczytac?? musze zrobic screeny to pomozecie panowie pozamieniac te biciory ) Biorąc pod uwagę tylko wariant europejski... Moduły które posiadają podstawową funkcjonalność: A, D, E oraz sterownik bez literki na końcu Moduły z pełną funkcjonalnością: C, F, M, H, Q, N, S (przy czym co do C, nie jestem na 100% pewien) Podłącz się VAGiem do modułu Telephone (77) - dostępny w zakładce Electronics 1 Wersję BT masz zaznaczoną poniżej super odpowiedz bart bede grzebal
wrclaguna Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 Może zwyczajnie źle zakodowany - F jest w pełni funkcjonalny niby, więc powinno być Dokładnie - jest tak jak napisał Koval. Kodowanie RNS-E w 3-cim bicie od końca trzeba ustawić na 7 (Base plate diagnostic capable with comfort control). Dopiero wtedy zobaczysz ikonę BT. Filmik z Homelinkiem machnę na następnym spocie, jeśli uda się podjechać do Madbara. i dziala to obojetnie od wersji bluta? jak mowie nie wiem jaka mam bylo wsztyko w standardzie z telematikiem zalozone -- da sie to jakos wielkim czarownikiem vagiem wyczytac?? musze zrobic screeny to pomozecie panowie pozamieniac te biciory ) Biorąc pod uwagę tylko wariant europejski... Moduły które posiadają podstawową funkcjonalność: A, D, E oraz sterownik bez literki na końcu Moduły z pełną funkcjonalnością: C, F, M, H, Q, N, S (przy czym co do C, nie jestem na 100% pewien) Podłącz się VAGiem do modułu Telephone (77) - dostępny w zakładce Electronics 1 Wersję BT masz zaznaczoną poniżej caly Bartek wszystko z opisem i szczegolami
variocustoms Opublikowano 30 Czerwca 2010 Opublikowano 30 Czerwca 2010 pełen szacun dla Ciebie Bart jak się wgłębiłeś w rezanie i tzw. underground, ja wróciłem do młotkologii ale powiem tak, że to też sprawia frajdę
Brysio Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 a tutaj moja odpowiedz niestety --- d jak doopa
Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 pełen szacun dla Ciebie Bart jak się wgłębiłeś w rezanie i tzw. underground, ja wróciłem do młotkologii ale powiem tak, że to też sprawia frajdę Sprawia VT i Ty sam wiesz najlepiej pełen szacun dla Ciebie Bart jak się wgłębiłeś w rezanie i tzw. underground, ja wróciłem do młotkologii ale powiem tak, że to też sprawia frajdę No to zapraszam
Brysio Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 bart patrz jaka banda z moim glututem wrrr ze tez skubance nie zalozyly tego "fy" oszczedzacze cholerne a Ty miales f od razu czy dokladke robiles?
Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 A gdzie tam - ja seryjnie też miałem basic BT (dokładnie D) - tyle tylko, że niemiaszkowi padł i wymienili mu w ramach gwarancji na nowy - a że był rok 2005 i D już nie produkowali to skapnął mu się F I taki przyjechał do PL w 2008r
Brysio Opublikowano 1 Lipca 2010 Opublikowano 1 Lipca 2010 oddaj to byl moj z tasmy mi podwineli i zamiast u mnie zalozyc w 2005 f-ajny dali Tobie a ja mam d-pny
Bart-S Opublikowano 1 Lipca 2010 Autor Opublikowano 1 Lipca 2010 Spoko mogę Ci wysłać - ale te koszty wysyłki Będzie z 70 EURO
Brysio Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 nie wiedzialem ze macie tam szubrawcze ceny przesylek
KOval81 Opublikowano 2 Lipca 2010 Opublikowano 2 Lipca 2010 Poznań w końcu - chłopaki nie na darmo drut alu wymyślili rozciągając złociszka A tak na marginesie dodam, że nawet z taką znikomą przesyłką to jest meeega okazja - będziesz miał co dzieciom opowiadać, że jeżdżą z BT od Bartka
bajk Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 Hm.. to ja chyba wciągnę ten moduł bluetooth.
Bart-S Opublikowano 3 Lipca 2010 Autor Opublikowano 3 Lipca 2010 bajk - to Ty kontaktowałeś się ze mną przez allegro?
bajk Opublikowano 3 Lipca 2010 Opublikowano 3 Lipca 2010 bajk - to Ty kontaktowałeś się ze mną przez allegro? jo
Bart-S Opublikowano 18 Lipca 2010 Autor Opublikowano 18 Lipca 2010 Coś ostatnio ucichło u mnie... W ubiegłym tygodniu przyszłedł komplet dekorów S-Line (szczotkowane srebrne aluminium 1NK) od Czakiego. Dopiero zjechałem z nad jeziorka, zaraz lecę założyć i pochwalę się jakimś foto (chociaż do obecnego aluminium Visier - różnica będzie raczej kosmetyczna - nowe poza inną fakturą będą nieco jaśniejsze). W międzyczasie zaliczyłem też spota w Kaczogrodzie - miło było poznać ekipę warszawską
Kierownik Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 a kiedy do bydgoszczy zawitasz ? :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi