Bart-S Opublikowano 20 Lipca 2010 Autor Opublikowano 20 Lipca 2010 Bartek - ja to miałem do tej pory, no ale skoro ma to być S-Line Co Ci tam w niej nie pasowało?
variocustoms Opublikowano 20 Lipca 2010 Opublikowano 20 Lipca 2010 Hmm, fortepian czyszczenie jak już, rybia łuska wzórk nie godny Audi, szczotkowane alu
H4mm3R Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Fortepian ma Makki, jak dla mnie uzytkowo to shit, Bart-S nie wiem czy pamiętasz ale ja miałem szczotkowane alu, rybia łuska jak dla mnie też nie jest fajna http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2029dbfeba201e20.html Bartku czyje to foto, bo też myślę nad takim uchwytem na tel. i zastanawiam się jaki kupić i jak to najlepiej przymocować do tego ori uchwytu
variocustoms Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Foto moje i przykręciłem je do ori uchwytu, uchwyt pod tel to ori Nokii, sprawdzę, bo chyba go mam więc możemy zrobić jakiś deal Bart-S sorry za OT
Bart-S Opublikowano 21 Lipca 2010 Autor Opublikowano 21 Lipca 2010 Jakie OT - sam szukam uchwytu dla Nokii
Bieniek Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Jakie OT - sam szukam uchwytu dla Nokii Cullmana czy cos innego?
H4mm3R Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Ori uchwyt z noki też mam a teraz sprezentowałem sobie nowy tel. HTC Desire i myślałem żeby kupić jakiś uniwersalny uchwyt pod PDA/GPS i trochę go zmodyfikować, np. dremlem powycinać otwory tak jak w ori uchwycie żeby pasowało P&P [br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 17:35_________________________________________________np. coś takiego http://www.euro.com.pl/akcesoria-do-telefonow-i-gps/akcesoria-do-gps/4world-04595.bhtml
siemian Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 dajcie spokój.. takie coś ohydnie wygląda w aucie...
variocustoms Opublikowano 21 Lipca 2010 Opublikowano 21 Lipca 2010 Do HTC są ładne dedykowane na allegro, sam też mam HTC Athena i nie ma problemu z zakupem akcesoriów, BTW wystarczy zrobić jedną dziurkę w ori uchwycie i jedną w głowicy do HTC i gotowe[br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 20:18_________________________________________________np. taka głowica http://allegro.pl/item1094247532_glowica_trzymak_uchwyt_htc_hd_mini_t5555.html[br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 20:29_________________________________________________ten sprzedawca ma chyba dobre uchwyty http://allegro.pl/item1123019142_kompletny_uchwyt_htc_advantage_x7500_ameo_hr_fv_4s.html
H4mm3R Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Dzięki za radę Kupiłem coś takiego: http://allegro.pl/item1135537100_glowica_trzymak_do_uchwytu_hr_slide_in_htc_desire.html Może uda mi się to tak przerobić że będzie pasować na ori zatrzaski a jak nie to przykręcę
Bart-S Opublikowano 22 Lipca 2010 Autor Opublikowano 22 Lipca 2010 Vario... z innej beczki - przekonaj mnie do gwintu Generalnie byłem już zdecydowany na springi H&R ale chłopaki zakładają czy to H&R czy Weitec i różne dziwne rzeczy się dzieją - czekanie na ułożenie, różny prześwit itd. Swego czasu Fly odradzał mi bardzo - ponoć jest strasznie twardo (gorzej niż na BV) - mógłbyś dołożyć do tego jakiś komentarz? Miałeś u siebie TEINa...
Flyer Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Bartek, przejedz sie poprostu autem na gwincie... zadna opinia nie bedzie dla Ciebie miarodajna, bo kazdy z nas ma inny stopien tolerancji dla komfortu/lub jego braku. Ty masz 19", moim zdaniem gwint to kiepski pomysl... Jechalem autem Nosba z gwintem H&R i jest duzo twardziej niz u mnie na 1BV
adamooo Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 jak się ma zawieszenie w dobrym stanie to spadku komfortu nie ma.. i najlepiej kupić gwint z możliwością regulacji twardości i po kłopocie.. Lookier miał u siebie w b5 nowe zawieszenie na gwincie -50 - 60 i jak woził ludzi to wszyscy byli w szoku że tak miło się prowadzi..
Flyer Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 jak się ma zawieszenie w dobrym stanie to spadku komfortu nie ma.. i najlepiej kupić gwint z możliwością regulacji twardości i po kłopocie.. taaa... i potem na najnizszej twardosci i tak jest kamien
Wojtek_A4 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 Bartek, przejedz sie poprostu autem na gwincie... zadna opinia nie bedzie dla Ciebie miarodajna, bo kazdy z nas ma inny stopien tolerancji dla komfortu/lub jego braku. Ty masz 19", moim zdaniem gwint to kiepski pomysl... Jechalem autem Nosba z gwintem H&R i jest duzo twardziej niz u mnie na 1BV Ale tez duzo nizej Ja mam gwint i jest spoko Przynajmnije d*pa nie pieje wyzej niz przod
adamooo Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 jak się ma zawieszenie w dobrym stanie to spadku komfortu nie ma.. i najlepiej kupić gwint z możliwością regulacji twardości i po kłopocie.. taaa... i potem na najnizszej twardosci i tak jest kamien jak się ładuje dupny gwint to tak jest.. jak się kupi jakiś dobry kw to będzie gitara
nike21 Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 ja mam KW u siebie... trza było mówić to bym Cie przewiózł na next spociku możemy się karnąć
adamooo Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 ja mam KW u siebie... trza było mówić to bym Cie przewiózł na next spociku możemy się karnąć ale Ty masz b5..b6 będzie dużo lepszy komfort
Pepin Opublikowano 22 Lipca 2010 Opublikowano 22 Lipca 2010 ...tylko tak myślę, czy troszkę ciemniejsza tonacja szczotkowanych alu nie zgrywała by się lepiej z czarną tapicerką. Wydaje mi się, że Visier lepiej się komponował Jeśli chodzi o efekt - faktura szczotek prezentuje się o wiele lepiej niż ta w Visier/Facette Bart-S .. jutro zrobię fotki ... sorry
Rekomendowane odpowiedzi