Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B6 AVF] A4 Avant 1.9TDI 131KM S line, Recaro (Projekt: "Full Opcja")

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bartek - ja to miałem do tej pory, no ale skoro ma to być S-Line ;) Co Ci tam w niej nie pasowało?

• Odpowiedzi 5.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hmm, fortepian czyszczenie jak już, rybia łuska wzórk nie godny Audi, szczotkowane alu :good:

Opublikowano

Fortepian ma Makki, jak dla mnie uzytkowo to shit, Bart-S nie wiem czy pamiętasz ale ja miałem szczotkowane alu, rybia łuska jak dla mnie też nie jest fajna

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/2029dbfeba201e20.html

Bartku czyje to foto, bo też myślę nad takim uchwytem na tel. i zastanawiam się jaki kupić i jak to najlepiej przymocować do tego ori uchwytu :wink4:

Opublikowano

Foto moje i przykręciłem je do ori uchwytu, uchwyt pod tel to ori Nokii, sprawdzę, bo chyba go mam więc możemy zrobić jakiś deal :)

Bart-S sorry za OT

Opublikowano

Jakie OT - sam szukam uchwytu dla Nokii :)

Opublikowano

Jakie OT - sam szukam uchwytu dla Nokii :)

Cullmana czy cos innego?

Opublikowano

Ori uchwyt z noki też mam a teraz sprezentowałem sobie nowy tel. HTC Desire i myślałem żeby kupić jakiś uniwersalny uchwyt pod PDA/GPS i trochę go zmodyfikować, np. dremlem powycinać otwory tak jak w ori uchwycie żeby pasowało P&P :wink4:[br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 17:35_________________________________________________np. coś takiego

http://www.euro.com.pl/akcesoria-do-telefonow-i-gps/akcesoria-do-gps/4world-04595.bhtml

Opublikowano

dajcie spokój.. takie coś ohydnie wygląda w aucie...

Opublikowano

Do HTC są ładne dedykowane na allegro, sam też mam HTC Athena i nie ma problemu z zakupem akcesoriów, BTW wystarczy zrobić jedną dziurkę w ori uchwycie i jedną w głowicy do HTC i gotowe[br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 20:18_________________________________________________np. taka głowica http://allegro.pl/item1094247532_glowica_trzymak_uchwyt_htc_hd_mini_t5555.html[br]Dopisany: 21 Lipiec 2010, 20:29_________________________________________________ten sprzedawca ma chyba dobre uchwyty http://allegro.pl/item1123019142_kompletny_uchwyt_htc_advantage_x7500_ameo_hr_fv_4s.html

Opublikowano

Vario... z innej beczki - przekonaj mnie do gwintu ;)

Generalnie byłem już zdecydowany na springi H&R ale chłopaki zakładają czy to H&R czy Weitec i różne dziwne rzeczy się dzieją - czekanie na ułożenie, różny prześwit itd. Swego czasu Fly odradzał mi bardzo - ponoć jest strasznie twardo (gorzej niż na BV) - mógłbyś dołożyć do tego jakiś komentarz? Miałeś u siebie TEINa...

Opublikowano

Bartek, przejedz sie poprostu autem na gwincie... zadna opinia nie bedzie dla Ciebie miarodajna, bo kazdy z nas ma inny stopien tolerancji dla komfortu/lub jego braku.

Ty masz 19", moim zdaniem gwint to kiepski pomysl...

Jechalem autem Nosba z gwintem H&R i jest duzo twardziej niz u mnie na 1BV :)

Opublikowano

jak się ma zawieszenie w dobrym stanie to spadku komfortu nie ma..

i najlepiej kupić gwint z możliwością regulacji twardości i po kłopocie..

Lookier miał u siebie w b5 nowe zawieszenie na gwincie -50 - 60 i jak woził ludzi to wszyscy byli w szoku że tak miło się prowadzi..

Opublikowano

taaa... i potem na najnizszej twardosci i tak jest kamien :decayed:

Opublikowano

Bartek, przejedz sie poprostu autem na gwincie... zadna opinia nie bedzie dla Ciebie miarodajna, bo kazdy z nas ma inny stopien tolerancji dla komfortu/lub jego braku.

Ty masz 19", moim zdaniem gwint to kiepski pomysl...

Jechalem autem Nosba z gwintem H&R i jest duzo twardziej niz u mnie na 1BV :)

Ale tez duzo nizej :wink4:

Ja mam gwint i jest spoko :good:

Przynajmnije d*pa nie pieje wyzej niz przod :)

Opublikowano

taaa... i potem na najnizszej twardosci i tak jest kamien :decayed:

jak się ładuje dupny gwint to tak jest..

jak się kupi jakiś dobry kw to będzie gitara

Opublikowano

ja mam KW u siebie... trza było mówić to bym Cie przewiózł :wink4:

na next spociku możemy się karnąć :)

Opublikowano

ja mam KW u siebie... trza było mówić to bym Cie przewiózł :wink4:

na next spociku możemy się karnąć :)

ale Ty masz b5..b6 będzie dużo lepszy komfort :decayed:

Opublikowano

...tylko tak myślę, czy troszkę ciemniejsza tonacja szczotkowanych alu nie zgrywała by się lepiej z czarną tapicerką. Wydaje mi się, że Visier lepiej się komponował :mysli:

Jeśli chodzi o efekt - faktura szczotek prezentuje się o wiele lepiej niż ta w Visier/Facette :good:

dek1.JPG

Bart-S .. jutro zrobię fotki ... :) sorry

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...