MAT1000 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Nie wszędzie widać zdjęcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 13 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Dodam cos jeszcze wieczorem Nastukane z Samsunga ---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:54 ---------- Listwy Dokładka I w sobotę udało się zmienić sprężyny Podczas wymiany okazało się że tylna sprężyna była już pęknięta tak że wymiana była nieunikniona Eibach Performance -30/-30 , tak to teraz siedzi Teraz można jakąś sesyjkę zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 13 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Pięknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Panowie jak myślicie, dałbym radę sam wymienić hamulce przód (288 na 320) jeśli nigdy w życiu tego nie robiłem, czy lepiej oddać to komuś ogarniętemu już w temacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Klucze, wiertarka z drucianą szczotką i sciskacze do przewodów, i powinieneś dać sobie radę. Przy odpowietrzaniu tylko potrzebna pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Będę musiał jeszcze trochę poczytać i chyba spróbuję. Z innymi rzeczami też myślałem, że sobie nie poradzę a jednak się udawało, może i tym razem dam sobie radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 9 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Jezeli masz jakiekolwiek watpliwosci oddaj to komus ogarnietemu. To latwe jak juz sie robilo. Mozna przez pierdołe spaprac robote. I pamietaj zecto sprawa najwyzszej wagi, pod wzgledem bezpieczenstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Przypuszczam że na 99% bym sobie z tym poradził ale zostaje ten 1% błędu na który przy takim czymś jak hamulce nie ma miejsca bo bezpieczeństwo jak pisze niestandardowy dla mnie jest najważniejsze Będę musiał się rozglądnąć za ogarniętym mechanikiem. ---------- Post dopisany 13-06-2014 at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany 09-06-2014 at 19:11 ---------- Dzisiejszy mod dzięki pomocy grubej laski ze wsi :facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niestandardowy Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 ale, zrobi sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 No ja cie rzesz niepierd@le Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Tak wygląda sprawca zamieszania. Niech ktoś powie, że jest sprawiedliwość na świecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 13 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 A miały być dzisiaj składane elektrycznie lustra zakładane, to się musiało wysrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 Nie fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 13 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2014 :kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor83 Opublikowano 18 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2014 no nie fajnie:facepalm:ale się zrobi i będzie cacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 22 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2014 We środę byłem na spisaniu strat i do 10 dni mają przysłać mi decyzję, więc czekam Przed kolizją założyłem brakującą wycieraczkę, ale juz z Q5 I założone były boczki z roletami, ale brakowało haczyków które były montowane chwilę bo kolizji (dudas307 dzięki za pomoc ) i oto efekt: Teraz jak byłem w PL w końcu odebrałem i założyłem blendę na rejestracje I szybka "sesja" Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 23 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 na czerwiec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 23 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2014 Ktore? Nastukane z samsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 24 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 ostatnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 24 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2014 Poszlo. Nastukane z samsunga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi