Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[BKE] Moja Czarnulka 1.9

shakal

Rekomendowane odpowiedzi

Dodam cos jeszcze wieczorem :wink:

Nastukane z Samsunga

---------- Post dopisany at 20:35 ---------- Poprzedni post napisany at 13:54 ----------

Listwy

DSC_0073_001.jpg

Dokładka

DSC_0075_001.jpg

I w sobotę udało się zmienić sprężyny :decayed: Podczas wymiany okazało się że tylna sprężyna była już pęknięta tak że wymiana była nieunikniona :wink:

Eibach Performance -30/-30 , tak to teraz siedzi

DSC_0256_001.jpg

Teraz można jakąś sesyjkę zrobić :wink:

Panowie jak myślicie, dałbym radę sam wymienić hamulce przód (288 na 320) jeśli nigdy w życiu tego nie robiłem, czy lepiej oddać to komuś ogarniętemu już w temacie?

Klucze, wiertarka z drucianą szczotką i sciskacze do przewodów, i powinieneś dać sobie radę. Przy odpowietrzaniu tylko potrzebna pomoc :).

Będę musiał jeszcze trochę poczytać i chyba spróbuję. Z innymi rzeczami też myślałem, że sobie nie poradzę a jednak się udawało, może i tym razem dam sobie radę :wink:

Jezeli masz jakiekolwiek watpliwosci oddaj to komus ogarnietemu. To latwe jak juz sie robilo. Mozna przez pierdołe spaprac robote. I pamietaj zecto sprawa najwyzszej wagi, pod wzgledem bezpieczenstwa.

Przypuszczam że na 99% bym sobie z tym poradził ale zostaje ten 1% błędu na który przy takim czymś jak hamulce nie ma miejsca bo bezpieczeństwo jak pisze niestandardowy dla mnie jest najważniejsze :wink:

Będę musiał się rozglądnąć za ogarniętym mechanikiem.

---------- Post dopisany 13-06-2014 at 17:57 ---------- Poprzedni post napisany 09-06-2014 at 19:11 ----------

Dzisiejszy mod dzięki pomocy grubej laski ze wsi :facepalm::facepalm:

10388127_503895009709984_2256136185567092540_n.jpg

We środę byłem na spisaniu strat i do 10 dni mają przysłać mi decyzję, więc czekam :wink:

Przed kolizją założyłem brakującą wycieraczkę, ale juz z Q5 :decayed:

dsc_0630_male.jpg

I założone były boczki z roletami, ale brakowało haczyków które były montowane chwilę bo kolizji (dudas307 dzięki za pomoc :wink:) i oto efekt:

dsc_0629_male.jpg

Teraz jak byłem w PL w końcu odebrałem i założyłem blendę na rejestracje

dsc_0632_male.jpg

I szybka "sesja" :wink:

dsc_0626_male.jpg

dsc_0625x_male.jpg

Pozdrawiam :hi:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...