melman_zyrafa Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Powinno dać informację o stanie wtrysków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 To trzeba będzie znaleźć kogoś z komputerem. Chyba dopiero jak będę w PL to sprawdzę bo w Wiedniu raczej nie będę przepłacał za sprawdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 To trzeba będzie znaleźć kogoś z komputerem. Chyba dopiero jak będę w PL to sprawdzę bo w Wiedniu raczej nie będę przepłacał za sprawdzenie Pojedziesz przez Chałupki, to wpadnij to sprawdzimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 To trzeba będzie znaleźć kogoś z komputerem. Chyba dopiero jak będę w PL to sprawdzę bo w Wiedniu raczej nie będę przepłacał za sprawdzenie Pojedziesz przez Chałupki, to wpadnij to sprawdzimy Jak tylko nie będzie to problemem, to mogę podjechać, przy okazji obczaję Twoją świnię planowany wyjazd do PL końcem maja dopiero Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2013 To trzeba będzie znaleźć kogoś z komputerem. Chyba dopiero jak będę w PL to sprawdzę bo w Wiedniu raczej nie będę przepłacał za sprawdzenie Pojedziesz przez Chałupki, to wpadnij to sprawdzimy Jak tylko nie będzie to problemem, to mogę podjechać, przy okazji obczaję Twoją świnię planowany wyjazd do PL końcem maja dopiero To zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Jak tylko nie będę wyjeżdżał na noc (ze względu na mojego synka) to z zaproszenia skorzystam z pewnością ---------- Post dopisany 26-05-2013 at 10:51 ---------- Poprzedni post napisany 28-04-2013 at 17:19 ---------- Panowie jak się pozbyć tylnej lotki z klapy? Jak to jest zamontowane, na jakimś kleju? W PL czeka na mnie już s-line i jak będę miał chwilę to chciałbym założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Oryginalnie przykręcona + taśma dwustronna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Ta zwykła? Dużo rozbierania jest? Nawet się nie przyglądałem jeszcze jak to tam wszystko wygląda. Wiem że s-line trzeba lekko przerobić te dwa bolce odciąć i na taśmie to przykleić, nie mylę się ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Jaka zwykła ? Jak chcesz coś u siebie odkręcić to nie masz co, bo tam nie ma lotki S-line się przykleja na taśmie lub kleju do szyb, chyba ze masz oryginalnie dziury, ale na pewno nie masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Dlatego pytam czy to coś nad szybą trzeba zdemontować, czy na to się montuje s-line?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAT1000 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 To coś zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 9 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 I wszystko jasne ---------- Post dopisany 09-06-2013 at 18:33 ---------- Poprzedni post napisany 26-05-2013 at 12:35 ---------- Dzisiaj po dokładnym myciu auta, aż mnie serce zabolało jak zobaczyłem ile na masce mam odprysków i w jakim stanie jest lakier na aucie. Według mnie tragedia. Muszę się wziąć za doprowadzenie go do jakiegoś normalnego stanu. teraz pytanie czy opłaca się robić zaprawki na odpryskach a jest ich dosyć dużo czy lepiej malowanie całej maski?? I oczywiście w lipcu lub sierpniu jak będę dłużej w PL polerka samochodu na 100%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melman_zyrafa Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Mam to samo- maska w odpryskach a w jeszcze gorszym stanie zderzak... Wystarczyła jedna trasa do Włoch i z powrotem... Jeśli miałbym to lakierować to później obowiązkowo przezroczysta folia (taka jak do zmiany koloru) na zderzak, maskę i błotniki. Inaczej za parę miesięcy będzie to samo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr_1982 Opublikowano 9 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2013 I wszystko jasne ---------- Post dopisany 09-06-2013 at 18:33 ---------- Poprzedni post napisany 26-05-2013 at 12:35 ---------- Dzisiaj po dokładnym myciu auta, aż mnie serce zabolało jak zobaczyłem ile na masce mam odprysków i w jakim stanie jest lakier na aucie. Według mnie tragedia. Muszę się wziąć za doprowadzenie go do jakiegoś normalnego stanu. teraz pytanie czy opłaca się robić zaprawki na odpryskach a jest ich dosyć dużo czy lepiej malowanie całej maski?? I oczywiście w lipcu lub sierpniu jak będę dłużej w PL polerka samochodu na 100%. w Austrii z tymi kamieniami to jest dramat. Sam mam zjechana maske po zimie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Kupujesz bezbarwną ochronną folie z 3M i oklejasz zderzak + maska na zimę.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Mi teraz nie uda się zrobić polerki przed zimą więc chyba zostawię to tak jak jest i po zimie będę myślał co dalej A folia ochronna to dobry pomysł ---------- Post dopisany 18-08-2013 at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany 14-08-2013 at 10:04 ---------- Polerki nie udało się ogarnąć, ale udało się porobić parę innych rzeczy które czekały na swoją kolej Na początek poszła wymiana szyby i zamontowanie czujników + lusterko Następnie dzięki koledze z forum: czaki22 , została podciągnięta instalacja, podłączone włączniki auto i DRL/CLH i wszystko ruszyło jak z fabryki Między czasie na klapie wylądowała lotka s-line I dwa dni przed wyjazdem udało podłączyć się jeszcze BOSE ( Stage I, czyli suboofer, wzmacniacz + głośniki tył) BOSE również dzięki koledze czaki22 I za to Wielkie Dzięki Do tego wszystkiego doszło lakierowanie tylnego zderzaka i wymiana niedziałającego czujnika parkowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Na bogato Wyrobiłeś duplikat winiety i naklejki przeglądu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Na bogato Wyrobiłeś duplikat winiety i naklejki przeglądu? Koleś bez uszkodzenia przełożył na nową szybę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudas307 Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Sqbaniec. Fajnie gra bose teraz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakal Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2013 Fajnie to będzie grało jak się zrobi Full Bose ale teraz już czuć różnicę Zresztą jak się zrobi następnego spota to ocenisz sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi