Krystian1711 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 W dniu 15.08.2018 o 21:56, arek252525 napisał: wchodzisz w kanał 1 Silnik potem kanał 3 i tam masz test pompy i to włączasz, będzie chodzić pompa około 30 s. Nie ma takiej funkcji jak test pompy. Przynajmniej w tym vcds 17.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiek671 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Kolego wejdż w silnik potem nastawy podstawowe rozwiń belkę na górze i znajdż sprawdzanie pompy wstecznego tłoczenia paliwa start na kilka sekund i stop to wszystko uruchom auto pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aprox99 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 (edytowane) Wymieniłem filtr paliwa normalnie bez odpowietrzania i wszystko poszło gładko. Po odczepieniu starego filtra wlałem do nowego paliwo i najpierw włożyłem z jednej strony wąż, potem z drugiej oczywiście uważają żeby nic się nie wylało, parę kropel spadło na karton. Potem normalne odpaliłem, obrócił jeden raz więcej niż normalnie i zaraz odpalił, lekko dodałem gazu i po wymianie. Edytowane 18 Maja 2019 przez aprox99 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaldiPL Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Da sie tą całą procedurę wykonać bez VCDS? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek25 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2020 Witam vcp vag can pro da radę to zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedenastka Opublikowano 21 Stycznia 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 Kiedyś co roku trzeba było wymieniać filtr ale wtedy to były zimy teraz uważam to za bezsens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystian92 Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 A co z samochodami po 2012r? Jak poprawnie odpowietrzyć układ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RALF76 Opublikowano 11 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2020 7 godzin temu, krystian92 napisał: A co z samochodami po 2012r? Jak poprawnie odpowietrzyć układ? jeśli chodzi o B8 to tak samo się odpowietrza VCDSem przed czy po lift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi