dobry1 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Jeden i drugi jest lux ,a do czarnego koloru
seba.jedesign Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Powiem jeszcze tyle że w rzeczywistości wygląda 200% lepiej - srebrny lakier i chrom grill - pysznie !!! Pozdrawiam
Dikson Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Opublikowano 11 Kwietnia 2013 Wogole b8 wyglada niebo lepiej od b7.
artur2910 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Bierzcie chrom od S4 przy czarnym takze wyglada Elegancko:) a co do znaczka zrywac? mi on nie przeszkadza a wrecz ladnie sie komponuje i to taka wisienka na torcie:P:P Olac opinie innych;)
proximpuh Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Bierzcie chrom od S4 przy czarnym takze wyglada Elegancko:) a co do znaczka zrywac? mi on nie przeszkadza a wrecz ladnie sie komponuje i to taka wisienka na torcie:P:P Olac opinie innych;) Też mi znaczek nie przeszkadza, ale cóż kwestia gustu, mi tam się podoba:wink:
Młody Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ale tam inny znaczek nie pasuje, tak samo jak w C6 . Trzeba kleić i kombinować. Znaczki można sobie darować w B6 i B7 tam nie ma po nich śladu że były a tu zostaje dziura albo klejenie znaczka np. s-line . Więc jak mam kleić s-line to w d*pie mam gadanie innych i wtej sytuacji zostawić ori znaczek S. Profanacją jest kleje takiego znaczka na tylną klapę. ---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 16:05 ---------- Jak to wygląda ? -jakby mu kawałek paska chromowanego zapie......i
Dikson Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja u siebie tez zostawiłem logo S4 bo lipa i trzeba by było kombinować, odklejac, przyklejac więc jest tak i jest ok.
artur2910 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 znaczek znaczek koledzy ci co sie smieja niech sie smieja z nas ze je mamy.... a sami maja felgi porsche,bentley,lambo itd itp.... to oni sa smieszni pasjonaci Audi... wole takich co robia ze swojej zwyklej a4 S-e ,tyle z mojej strony na temat znaczka:)
proximpuh Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ja u siebie tez zostawiłem logo S4 bo lipa i trzeba by było kombinować, odklejac, przyklejac więc jest tak i jest ok. No i dobrze, że zostawiłeś, ja też mam i nie zamierzam zdejmować
seba.jedesign Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ten znaczek dodaje jeszcze większej agresywności !
Gość Stanley-AUDI Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jak jest zewnętrzny pakiet S-Line a grill z S4 to na pewno w miejsce znaczka S4 wstawiłbym znaczek S-line oczywiście nie będą mocowania znaczka pasować ale zawsze można po modzić coś albo na kleju osadzić
cool506 Opublikowano 8 Maja 2013 Opublikowano 8 Maja 2013 Z tego co kojarze to od A5 chyba obwódki chrom są luzem 1 szt. 50 PLN Narazie muszę zadowolić się półśrodkami (Antek za miesiąc wychodzi z 9 cio miesięcznego aresztu...) wiec na niego idzie 90 % Gdybyście mogli podac nr.ori tych obwódek
artur2910 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 A czy ktos myslal o wycieciu tego plastkiu w kratkach zderzaka?? jakby to wygladalo trzeba by to bylo czyms zaslonic z tylu? ktos cos takiego widzial?
proximpuh Opublikowano 7 Czerwca 2013 Opublikowano 7 Czerwca 2013 A czy ktos myslal o wycieciu tego plastkiu w kratkach zderzaka?? jakby to wygladalo trzeba by to bylo czyms zaslonic z tylu? ktos cos takiego widzial?http://s24.postimg.org/ecgq0jowx/ktat.jpg Są kratki w oryginale bez tych plastików:wink:
artur2910 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 A czy ktos myslal o wycieciu tego plastkiu w kratkach zderzaka?? jakby to wygladalo trzeba by to bylo czyms zaslonic z tylu? ktos cos takiego widzial?http://s24.postimg.org/ecgq0jowx/ktat.jpg Są kratki w oryginale bez tych plastików:wink: a podeslal bys kolego foto nie moge znalesc?
proximpuh Opublikowano 8 Czerwca 2013 Opublikowano 8 Czerwca 2013 A czy ktos myslal o wycieciu tego plastkiu w kratkach zderzaka?? jakby to wygladalo trzeba by to bylo czyms zaslonic z tylu? ktos cos takiego widzial?http://s24.postimg.org/ecgq0jowx/ktat.jpg Są kratki w oryginale bez tych plastików:wink: a podeslal bys kolego foto nie moge znalesc? Szukaj od S4, fotek nie mam, ale miałem taką u siebie w aucie, lewą stąd wiem, ze występują
artur2910 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 ok dzieki bede rezał moze to jakos bedzie wygladalo tylko martwi mnie zeby nie bylo widac tych rur z tylu za bardzo;/
Rekomendowane odpowiedzi