Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[A6 ASB] AUDI A6 C6 3,0 Q 315PS - TEMAT UWAŻAM za zamknięty AUTO spalone !!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sufit fajny tylko czemu lampka jasna. :wink:

Opublikowano
Nie leciales dzis A4 kolo 14? Widziana kolo opola, ale szybko sie minelismy i nie bylem pewny czy to aby na pewno Ty, a w tym kolorze drugiej takiej nie wdzialem :wink:

Dobry masz wzrok kolego, nawet jak jeszcze miałem brudną furę (w domu już umyta, czeka na garaż nowy jutro) :decayed:

Lampka jest jasna bo nawet fajnie wygląda i nie wiem czy nie zostawić:D

myślałem też na brązową w kolorze skóry, co Wy na to:whistling:

Opublikowano

Hej Marek za ile byś oddał te 19"???

Opublikowano

Wie ktoś coś może o błędzie: Tire Pressure Monitoring System Malfunction?? na Fisie i jak go zlikwidować :whistling:

Oczywiście na MMI nie pokazuje ciśnienia opon od czasu wywalenia błędu;/

Opublikowano
Wie ktoś coś może o błędzie: Tire Pressure Monitoring System Malfunction?? na Fisie i jak go zlikwidować :whistling:

Oczywiście na MMI nie pokazuje ciśnienia opon od czasu wywalenia błędu;/

Zmieniałes fele na zimówki ?

Musisz ustawic to w MMI w TPMS tzn. zaakceptowac teraz nowe wartosci , 5 sek. roboty :wink:

Opublikowano

No właśnie nic nie robiłem, coś chwilowo go boli chyba :decayed: muszę zobaczyć tak jak mówisz :banan:

a gdzie mam wejść dokładnie w MMI:whistling:

Opublikowano

Wejdz w Monitoring cisnienia kół :wink:

Wczesniej opasowałoby sprawdzić czy cisnienie we wszystkich kołach sa takie same

Opublikowano

Dziś już wszystko jest ok samo się naprawiło... Nie wiem czemu tak było :whistling: Poza tym jak wchodziłem na MMI w ciśnienie kół i inicjazliowałem wszystkie opony to nie pokazywało w ogóle ciśnienia i temperatury;/

---------- Post dopisany at 20:45 ---------- Poprzedni post napisany at 19:57 ----------

Jaki interface USB lub pod iPhona moge założyć do siebie, żeby był w schowku :whistling::whistling:

Opublikowano

autko widziane 2 dni temu na długiej;) tył eslajn polify + kolor robi szał;)

Opublikowano

Marku sprzedałeś te felgi czy jednak nie są na sprzedasz? Bo widzę że ściągłeś aukcje...

Opublikowano

Jeżdżę trochę po Polsce, więc mnie wszędzie widać a jak już czyste auto to w ogóle :)

Teraz stoi w garażu i odpoczywa przez święta :grin:

Felgi nadal do sprzedania, tylko okazało się że nie mają kółeczek a są produkcji GERMANY... Ktoś chętny PW :wink:

---------- Post dopisany 27-12-2012 at 22:27 ---------- Poprzedni post napisany 20-12-2012 at 22:45 ----------

FELGI AUDI R8 RS4 S6 RS6 19' 5X112 germany + OPONY (2902477027) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

Ogarnęliście sprawy z kabelkiem?

Opublikowano
No właśnie ciężko Bartku, bo nie możemy znaleźć programu do niego:kwasny:

Przypomnij się jutro ok. południa...

Opublikowano

Marek ale dowaliłeś :shock3: piekna jest :slina: a domyślam się że na żywo dopiero robi robotę:wink:

widzę że na dzień dobry kilka super modów wpadło wypas:kox:

Opublikowano

kiedy na kawkę wpadasz? :whistling::whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...