Armi Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Może - taśma dwustronna i zapasowa tablica z taka samą taśmą na podmiankę w razie W:wink: Ja tak mam już pół roku:wink:
slavko87 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Może - taśma dwustronna i zapasowa tablica z taka samą taśmą na podmiankę w razie W:wink:Ja tak mam już pół roku:wink: zwykla tasma dwustronna czy jakas moze specjalna?
Tomasz Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 ja bym się bał na tych taboretach jechać szybciej niż 50km/h w zakręcie:kwasny:
Tomiii Opublikowano 3 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2012 ja bym się bał na tych taboretach jechać szybciej niż 50km/h w zakręcie:kwasny: ja się boję więcej niż 90
spiderpp1 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Opublikowano 4 Grudnia 2012 Mnie zastanawia czemu były właściciel nie zdejmie ją z allegro, tylko cały czas wisi i wsi z tytułem SPRZEDANA SPRZEDANA oraz w opisie sprzedana. Czemu to ma służyć? Tak trudno kliknąć zakończ przed czasem...hehe ? temu żeby tacy ludzie jak ty mieli zagadkę swojego życia...
Czary Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dlaczego ów Audi ma zderzaki przedliftowe, a bok szeroki jak polift jak i kierunki boczne poliftowe? Ja rozumiem Ameryka to wszystko możliwe. Tak tylko pytam bo mnie to zastanawia.
przemciotorun Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 bo to polift z us, w dodatku jest gladki i ma ori hallogeny
trepek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Dorwać gdzieś takie halo i wsadzić do przedlifta...
przemciotorun Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 mozna kupic bez problemu w aso, tylko cena wysoka
trepek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Ja wiem, że można w aso ;-) Ale bez przesady. Orginalne to kupuję części do silnika:wink: Z wyposażenia mogę mieć używki.
trepek Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Mam czas:wink: Mam dopiero 25 lat:grin:
junior_tdi Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Solidny egzemplarz Kupuj gwint i ładuj jakieś duże koło z prawilnym naciągiem
pioteros Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Miałby ktoś numery obydwu kartek i halogenow usa? Ewentualnise jeszcze numery styczeń do nich... Wystukane z Pegasusa
Tomiii Opublikowano 11 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2013 Solidny egzemplarz Kupuj gwint i ładuj jakieś duże koło z prawilnym naciągiem no dokładnie taki mam zamiar dobre koło i gleba nic więcej nie trzeba no może troszkę konikow dorzucę
Mushu123 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Bardzo ładnie się prezentuje autko, no i z napędem na 4 łapki !! Bezawaryjności się życzy i dużo śniegu jak teraz Ja wczoraj z mojej wysiąść nie mogłem haha
Tomiii Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 13 Stycznia 2013 Bardzo ładnie się prezentuje autko, no i z napędem na 4 łapki !! Bezawaryjności się życzy i dużo śniegu jak teraz Ja wczoraj z mojej wysiąść nie mogłem haha Haha miałem podobnie nigdy więcej innego napędy Jak widzę ludzi walczących z trakcja na drodze pojawia się banan na twarzy i pokazuję co q potrafi - bezcenne
Rekomendowane odpowiedzi